Unmute Frames  Anmeldelser 396

4,8

Fantastisk produkt 1000 stjerner til Lucas for hjælp og tålmodighed... Jeg havde en ældre unmute ramme med mine børnebørn som jeg gerne ville have i den nye udgave med samme lyd og billede.. Det... Se mere

Min bekræftelsesmail endte i spam, dog har jeg fået alt hjælp med at finde min ordre via telefonen. Rigtig god og hurtig service! Rammen med musikken kom i top kvalitet, vi var positiv overrasket. D... Se mere

Havde selv lavet et maleri af en godnathistorie til vores barnebarn, som jeg tog et billede af, og sendte ind. Samtidig indtalte min mand og jeg godnathistorien og sendte ind på mail. Det blev virkeli... Se mere

En helt særlig ramme med stor betydning. Unmute Frames er et helt unikt produkt, som ikke bare pynter smukt i børneværelset, men også spiller børnemeditationer, der hjælper vores børn med at falde... Se mere

1. Gavebutik

Trustpilot beskrivelse: Tusindvis af danske familier har allerede gjort deres hjem mere personlige og unikke med UNMUTE. Et tryk på forsiden af rammen vækker højttaleren på bagsiden af rammen til live, så din UNMUTE afspiller lyd. En kombination af kunst og lyd i en unik billedramme, der gør dine vægge levende. Skab din helt egen UNMUTE YOURSELF eller vælg fra UNMUTE ORIGINALS kollektionen. Tak fordi, at du er hér. Din mening betyder alt for os.

Du bør vide

4,8

Jeg har sjældent mødt så imødekommende…

Jeg har sjældent mødt så imødekommende mennesker, som dem der står bag unmute. Ikke sidste gang jeg vil benytte dem

3. april 2023

Kære Sara

Mange tak for din anmeldelse. Jeg håber, at Unmuten kan være en lille trøst i denne svære tid 🙏🏻

Vi ønsker jer det bedste fremover☀️

Dbh. Lucas

Alt i alt en fremragende oplevelse!!

Alt i alt en fremragende oplevelse! Hjemmesiden er nem at tilgå samt navigere i, og det tog ingen tid at oprette en UNMUTE. Forsendelsen tog ej heller længe, hvilket er fantastisk i sig selv!

Jeg er blæst helt bagover og er fuldstændig vild med konceptet! Min søster og jeg gav min mor en UNMUTE i forbindelse med hendes fødselsdag, og der var ikke et øje tørt! Det er fantastisk at se de følelser, en UNMUTE, kan sætte igang hos sine nærmeste og jeg vil til hver en tid, sende mine varmeste anbefalinger afsted.

Tusind tak til alle jer bag UNMUTE. I har skabt et helt fantastisk produkt og det er absolut ikke sidste gang, at jeg vil benytte mig af det.

17. marts 2023

Kære Anna

Det er bare det bedste at høre, når vores kunder elsker konceptet lige så meget som vi selv gør 🙏🏻 Tusind tak for din fine anmeldelse.

Jeg håber, at vi får lov til at lave Unmutes til dig en anden god gang.

Du må have en skøn dag ☀️

Leveringen var hurtig

Leveringen var hurtig, og processen var nem. Super sød gave, virkelig betænksomt. Kan 100% anbefale unmute

25. marts 2023

Kære Ed

Hvor er det bare fedt at høre, at vi har levet op til forventningerne 🙏🏻

Tak for at du har brugt tid på at anmelde os - og selvfølgelig et endnu større tak for, at du er kunde hos os!

Håber du får en kanon weekend :)

Simpel opsætning

Simpel opsætning, og hurtig levering.

8. marts 2023

Kære Karsten

Dejligt at se vi har levet op til forventningerne :)
Mange tak for, at tage dig tid til at anmelde os. Det sætter vi stor pris på.

Håber du får en god mandag!

Super kundeservice og muligheder for B2B

Super kundeservice og derudover giver Unmute en virkelig en unik og anderledes mulighed for at booste ens B2B strategi når man skal række ud på en anderledes og unik måde, vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

21. marts 2023

Kære Nicolai

Vi er glade for at høre, at vi har levet op til forventningerne. Mange tak fordi, at du har taget dig tid til at anmelde os. Det sætter vi rigtig stor pris på.

Ha' en god søndag!

Dbh. Lucas

Den fedeste og mest personlige gave

Den fedeste og mest personlige gave, en sjov og anderledes måde at gi’ gave til en man holder af😍😍 absolut ikke sidste gang jeg køber, god kvalitet og god service.

24. februar 2023

Kære Louise

Hvor er det bare fedt at høre, at din oplevelse med Unmute har været et hit😍

Det lyder helt fantastisk - det vil vi glæde os til 🙏🏻

Håber du får en kanon søndag!

Dbh. Lucas

Jeg gav min veninde en unmute i gave…

Jeg gav min veninde en unmute i gave fordi hun flytter til Norge og hun blev så glad! Hjemmesiden er super nem at gå til og jeg havde nogle spørgsmål og skrev flere gange på insta og fik super hurtigt svar. Kundeservicen er helt igennem fantastisk og jeg anbefaler alle at købe en unmute!😍😍

11. marts 2023

Kære Louise

Det er sød musik i vores ører at høre, hvor god en oplevelse du har haft!

Tusind tak for din anmeldelse, og ikke mindst fordi du er kunde hos os. Det betyder meget for et lille startup som vores 🙏🏻

Håber du får en kanon søndag :)

Dbh. Lucas

Fantastisk gaveidé både til forældre

Fantastisk gaveidé både til forældre, bedsteforældre, veninder mv. Jeg gav min veninde en unmute i fødselsdagsgave. Hun blev SÅ rørt og glad, og havde slet ikke forventet en talende fotoramme. Nemt at gå til, god kundeservice og hurtig levering. Jeg bestiller helt klart igen, når min søn kan tale og indtale en lydfil! TAK :-)

16. november 2022

Kære Cecilie

Hvor er det dejligt at høre, at din veninde blev rørt over din Unmute fødselsdagsgave til hende :-)

At lave en Unmute når din søn kan tale synes vi naturligvis lyder som en fremragende idé ;-)

Tak for din anmeldelse, og tak fordi du er kunde hos os. Det betyder rigtig meget for et lille startup som vores 🙏🏻

Ha' en god søndag!

helt tilfreds

Jeg modtog min ordre meget hurtigt. konsulenten rådgav, hvordan det ville se bedre ud. smukt pakket ind. en smuk gave som resultat

17. marts 2023

Besvarelse fra Unmute Frames

Tusind tak for, at du har taget dig til at anmelde din oplevelse med Unmute :) Vi er rigtig glade for, at vi har levet op til forventningerne.

Jeg håber, at du får en kanon søndag!

Dbh. Lucas

Kanon produkt! Original ide!

Det var det fedeste at se min datters reaktion til unmuten som var designet særligt til hende, den bliver stadig vist frem til alle og enhver med stor stolthed! Den kom i lækker indpakning og den er nem at betjene. Jeg fik hjælp fra den sødeste medarbejder Caroline til upload af lyd, alt i alt en rigtig god oplevelse og kan kun give unmute mine aller bedste anbefalinger! Tænker det kunne være en fed julegave ide at glæde flere i familien med!

27. februar 2023

Kære Betina

Hvor er det dejligt at høre, at Unmuten har været et hit!

Vi synes naturligvis det lyder som en genial idé med Unmute som julegave ;-)

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os🙏🏻

Rigtig god søndag.

Kære Anna

Jeg er glad for at høre, at vi har levet op til forventningerne!

Rigtig god dag til dig, og tak for at du er kunde hos os ☀️

Dbh. Lucas

Perfekt levering og godt produkt

UnMute leverede hurtigt og det var et godt produkt.

15. februar 2023

Kære Kasper

Dejligt at høre, at vi har levet op til forventningerne. Tusind tak fordi du er kunde i vores lille butik 🙏🏼

Rigtig god dag til dig!

Dbh. Lucas

Jeg gav det i gave og modtager blev…

Jeg gav det i gave og modtager blev simpelhen så glad! Udover det kom pakken ufattelig hurtigt! 😍

24. februar 2023

Kære Amalie

Dejligt at høre, at modtageren blev glad for gaven 😍 Og fedt at høre du synes vi har været hurtige til at levere 💪🏻

Håber du får en god aften, og stort tak til dig fordi du har været kunde i vores lille butik. Det betyder meget!

Dbh. Lucas

Når man gerne vil skille sig lidt ud i…

Når man gerne vil skille sig lidt ud i anledninger, hvor der forventes at blive sendt mange hilsener, er denne mulighed genial. Det kan anbefales lige at øve sig lidt på sin speech inden (max 4 minutter). Jeg brugte Unmute til at sende en besked til en sygemeldt kollega, som jeg syntes skulle have noget andet end en buket blomster. Jeg tror det betyder noget for min kollega, men det betød faktisk også noget for mig at kunne sende en mere personlig hilsen til et menneske, jeg holder af.

26. februar 2023

Kære Tina

Det er sød musik i vores ører, at du har fundet Unmute brugbar i denne situation. Det du beskriver, er præcis dét vi ønsker at kunne tilbyde med konceptet! Tusind TAK for at dele din oplevelse med os - det betyder rigtig meget for os, og ikke mindst vores lille butik :)

Jeg håber, at du får en god mandag - du har i hvertfald givet os en kanon start på mandagen med denne fine oplevelse.

Kære Sofie

Mange tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at vi har levet op til forventningerne 🙏🏼

Tak fordi du er kunde i vores lille startup - det betyder meget for os!

Rigtig god dag til dig.

God og hurtig service

God og hurtig service. Meget tilfreds.

16. februar 2023

Kære Camilla

Dejligt at høre, at vi har levet op til forventningerne - og tak fordi du har brugt tid på, at anmelde os!

Rigtig god aften :)

Dbh. Lucas

Super initiativ taget af kundeservice

Kundeservice er intet mindre end fantastisk. Jeg fik en personlig henvendelse via SMS, hvori jeg blev spurgt om det var meningen at mit valgte billede havde en sort kant i bunden og toppen af billedet. Sammen med SMS'en var der også vedlagt to billag. Et af dem det originale billede og et af dem beskåret, så de sorte kanter var væk.
Jeg er så imponeret over initiativet til at tage kontakt pga en lille detalje som denne. Jeg var også blevet glad for produktet med det originale billede, men sætter stor pris på at der blev taget tid til at garantere min tilfredshed.

11. februar 2023

Kære Luca

Det er jo simpelthen bare det bedste, når der bliver lagt mærke til, at vi sætter en ære i at hjælpe og optimere alle steder, vi kan 🙏🏼

Tusind tak for din fine anmeldelse - den varmer! ☀️

Rigtig god aften til dig, og tak fordi at du er kunde hos os.

Dbh. Lucas

Hurtig levering og fungerer som den…

Hurtig levering og fungerer som den skal.

24. januar 2023

Kære Dennis

Kanon at høre, at vi har levet op til dine forventninger :) Du skal også have stort tak for, at du har brugt tid på at anmelde os - og ikke mindst, at du er kunde hos os. Det betyder meget for et lille startup som vores 🙏🏼

Rigtig god aften.

Dbh. Lucas

Jeg havde lavet en fejl på det…

Jeg havde lavet en fejl på det indsendte billede, Hans fra butikken skrev en sms med det samme og hjalp mig med at rette det til.
Virkelig god og hurtig service!

7. februar 2023

Kære Carina

Dejligt at høre, at Hans kom dig til undsætning da teknikken drillede 😉 Tak fordi at du har brugt tid på at anmelde vores lille startup. Det sætter vi enormt stor pris på 🙏🏼

Håber du får en kanon aften!