Afspraak gemaakt optijd. En de elektricien was er ook. Weleens anders meegemaakt.fijne fantastische elek. Die zeer logisch stap voor stap . En met veelervaring ons lang lopende probleemheeftaangep... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vriendelijke rustige medewerkers. Kwamen snel. Het duurde even voordat de storing gevonden was maar ze gaven niet op. Totaal 3 dagen bezig geweest. Alles goed uitgelegd, rustig gewerkt, goed adv... Se mere
Na mijn 1e opdracht nog wat extra's laten uitvoeren. Ik wilde 5 KwH meters tussen een 5 tal groepen monteren om te monitoren wat er daadwerkelijk over een stroomkabel heen en weer gaat in kader... Se mere
Stefan is een kundige, nette, vriendelijke en gezellige electricien, die tijd maakt voor de klant. Hij denkt mee, bied oplossingen waar die voor de klant soms moeilijk te vinden zijn. Zijn partner Mar... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Onze werkzaamheden bestaan uit het installeren, uitbreiden en veiligstellen van de elektra in woningen en bedrijfspanden. Zoals de groepenkast vervangen, extra groepen plaatsen, schakelmateriaal vervangen, het ophangen van verlichting en tuin elektra en verlichting. Samen met onze webshop www.unikol-lampenmarkt.nl bieden wij een compleet plaatje.
Kontaktoplysninger
Lotusbloemweg 56, 1338VZ, Almere, Holland
- 0368415552
- info@unikol-elektra.nl
- unikol-elektra.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
prettig contact
Aan de deur kwam een zeer bekwame vakman, die heel snel en efficiënt het mankement opspoorde en verhielp!
goede communicatie met de monteur
De snelheid dat er een reparateur was…
De snelheid dat er een reparateur was en de kunde die hij heeft
Goed adres voor noodgevallen
Snelle service die adequaat reageerde op een stroomstoring en ook meteen de verouderde meterkast meterkast vakkundig en snel werd geinstalleerd.
Enig minpuntje is dat bij de betaling ze vergeten waren de BTW in rekening te bremgen maar dat werd meteen ook goed opgelost.
Was een beetje in paniek
Was een beetje in paniek, wilde graag zo gauw mogelijk iemand die voor mij een video deurbel ging verplaatsen, de monteur kwam binnen het uur om het in orde te maken!
Was daar heel blij mee, ondanks dat het erg druk was!
Hartelijke groeten
Marijke van der Weijden
Zeer vriendelijke en kundige man.
Na een telefoontje met een vriendelijke…
Na een telefoontje met een vriendelijke dame, was er al binnen het uur een monteur bij mij thuis om de schade te herstellen in de meterkast. Had bijna alles bij zich wat vervangen moest worden. Het onderdeel dat niet in zijn bus lag werd gelijk gebracht.
Zo had ik met anderhalf uur weer in mijn hele huis stroom.
Een prima installatiebedrijf met top service.
Fantastisch en snel geholpen!
Vandaag is er bij ons een groepenkast bijgeplaatst en zijn er extra stopcontacten aangelegd. We zijn echt super geholpen. Alles ziet er vakkundig uit. Dank!
Goede ervaring!
Top gedaan.
Goed werk verricht
Het bedrijf reageerde snel toen
Het bedrijf reageerde snel toen
Ik belde over een electr storing in mijn groepenkast
Na alles te hebben doorgemeten
Kwamen ze de volgende dag al een nieuwe kast plaatsen incl
Kabels onder de vloer
Vriendelijke mensen en netjes
gewerkt
Vakkundig en snel
snelle afspraak
snelle afspraak, kwam op tijd, deed de werkzaamheden accuraat en deskundig.
Top bedrijf
Echte vakmensen!! Meedenkend en vriendelijk personeel waar veiligheid op de eerste plek staat. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan en wij zullen zeker met volgende klusjes dit bedrijf weer benaderen
Hupl was prima en op tijd
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.