Uniclub har gjort oplevelsen om at søge udveksling meget nemmere. De er meget hjælpsomme og virkelig hurtige at svare på alle de forskellige spørgsmål man har og hjælper med alt det formelle. De... Se mere
Er taget på udvekling på PIB, placeret på Bali. Dette har indtil videre kun været en fantastisk oplevelse. En tak til Uniclub for at gøre alt det praktiske meget mere overskueligt.
Min oplevelse med Uniclub var problemfrit, klar anbefaling herfra! Jeg fik desværre ikke en udvekslingsplads gennem studiet og støtte derefter på Uniclub, som gjorde at jeg kunne komme afsted allig... Se mere
det var rigtig svært at søge gennem skolen, både pga. formelle krav, men også rigtig svært at komme til populære steder, da de studiepladser er nærmest umulige at få fat på. Gennem en veninde fik... Se mere
We're building a digital study abroad start-up aimed at increasing mobility by encouraging more students in higher education to study abroad. Backed by the tools the Government provides, we educate, consult, and help students take a semester abroad to develop their personal and academic profile. Today's process is old-fashioned. Paperwork, stamps, slow mail, and the same questions asked over and over. Our platform gives students a clear, step-by-step way to handle it all. Once signed up, we make sure you have everything you need: credit-eligible courses from our online course catalogue, a signed learning agreement, insurance, and an acceptance letter, all in under a week, without leaving your keyboard. We started this agency based on our own experiences studying abroad. Being at a guest university gave us a real boost in our competencies which is something we'd encourage anyone to experience. This is why we built Uniclub: the way 1,200+ students have already chosen to study abroad
Suomisvej 4, 1927, Frederiksberg, Danmark
- +4578703750
- hello@uniclub.com
- uniclub.com
Andre kiggede også på
Uniclub kan virkelig anbefales
Uniclub kan virkelig anbefales. De har styr på processen, til at skabe et fantastisk udlandsophold
Event
De har hjulpet mig med at komme i kontakt til universitet i udlandet

Nemt at være freemover
Uniclub gjorde det så nemt at tage på udveksling! Alle spørgsmål man måtte have blev besvaret indenfor få minutter på næsten alle tider af døgnet. Mange fede destinationer i hele verden og gode tips til legatansøgning, der også endte med at jeg fik et par stykker ✌🏼 At tage på udveksling som freemover er nemmere med Uniclub.
Kæmpe anbefaling!!!🤩🤩🤩
Kæmpe anbefaling!!!🤩🤩🤩
Uni Club har været en stor hjælp i forbindelse med planlægningen af mit studieophold. De er lyn hurtige på tasterne, hvis man har spørgsmål og hjælper med alt fra legat søgning til merit.
De er søde og imødekommende, og åbner op for muligheder, jeg ikke vidste fandtes.
Jeg var ikke taget afsted hvis ikke, at det havde været for Deni og Jonathan.
Jeg kan kun give mine varmeste…
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Uniclub! De har hjulpet mig hele vejen igennem processen med at tage på studieophold i Barcelona, og det har været en utrolig nem og tryg oplevelse.
Hele forløbet har været super overskueligt, og hver gang jeg havde et spørgsmål, stod Deni klar med et svar med det samme – det har virkelig gjort en kæmpe forskel. Jeg har følt mig godt guidet fra start til slut, og det har gjort hele oplevelsen endnu bedre.
Hvis du overvejer et studieophold i udlandet, kan jeg på det varmeste anbefale at tage afsted gennem Uniclub. De gør det både nemt og trygt at tage springet!
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Uniclub, som hjalp med med at fra a-z i forbindelse med mit udvekslingsophold. Et specielt tak til Deni, som har til stor hjælp, samt svare på alle de spørgsmål der måtte komme.
Uniclub har været til stor hjælp gennem…
Uniclub har været til stor hjælp gennem hele processen, og er stået klar med svar hver gang jeg var i tvivl om noget. Kæmpe anbefaling
Kan varmt anbefales
Jeg er rejst til Barcelona for at læse på UAB som en del af min uddannelse, og jeg kan varmt anbefale Uniclub. Hele processen gik meget nemmere og hurtigere, end jeg havde forventet, og deres hjælp gjorde det trygt at tage springet til at studere i udlandet.
Udveksling gennem Uniclub
Jeg er på udveksling i Barcelona gennem Uniclub, og det har været en super god oplevelse. Processen var nem, og teamet var altid klar til at hjælpe. Kan klart anbefales til alle, der vil på udveksling!
En guidende hånd
En guidende hånd gennem hele processen med udveksling og udlandsophold! Godt sted at starte hvis man overvejer at tage afsted.
Hurtige svartider og hjælpsomme!
Hurtige svartider og hjælpsomme!
Jeg kan varmt anbefale Uniclub
Jeg kan varmt anbefale Uniclub! Hele processen med udveksling blev meget lettere og mere overskuelig end jeg havde forestillet mig. Særligt Deni har været en kæmpe hjælp – altid klar med hurtige svar, gode råd og brugbar feedback, både når det gjaldt ansøgninger og alle de små praktiske spørgsmål undervejs. Det gav en kæmpe tryghed at vide, at man aldrig stod alene. Servicen har været helt i top, og det hele har foregået med stor professionalisme, hjælpsomhed og positiv energi.
Hurtige svar og altid meget hjælpsomme!
Meget hjælpsomme
Meget hurtige svartider og altid hjælpsomme, uanset om det drejer sig om store eller små ting. Man føler sig virkelig i trygge hænder, og de hjælper med alt, hvad man har brug for.

Besvarelse fra Uniclub
Men hvorfor lige Uniclub?
Selvom det kan føles ret uoverskueligt at tage det første skridt mod udveksling som freemover, har Uniclub fuldstændig styr på processen og kan guide én hele vejen. Uden gebyr!
Jeg var så heldig at have Deni som min kontaktperson. Han var tålmodig, hurtig til at svare, og god til at skabe overblik. Meget vigtigt for mig, som stillede uendelig mange spørgsmål undervejs. Det gav mig ro og gjorde hele forløbet langt nemmere at navigere i.
Hvis du overvejer udveksling som freemover, kan jeg kun anbefale dig at gøre det sammen med Uniclub. Særligt hvis du, som mig, værdsætter, at nogen har styr på detaljerne og hjælper dig med at holde overblikket.

Besvarelse fra Uniclub
Uniclub kan virkelig anbefales!
Uniclub kan virkelig anbefales - det hele har bare spillet!
Jeg havde altid troet, at det ville være besværligt og uoverskueligt at arrangere udveksling uden om mit studie på CBS – men den forestilling blev hurtigt gjort til skamme. Jeg brugte Uniclub til at arrangere mit ophold på UAB i Barcelona, og det har ærligt talt været en af de mest problemfrie og positive oplevelser, jeg har haft i en studierelateret sammenhæng.
Særligt Deni har hjulpet mig med alt fra optagelsesprocessen til legatansøgninger og har givet konkret, brugbar feedback, når det var nødvendigt. Og jeg var også postivt overrasket, som mange andre, ift. respons tiden. Deni svarede nogen gange på beskeder på under et par minutter, selv sent ud på aftenen eller i weekenden, og jeg har aldrig ventet mere end 30 min på et svar. Det har givet en kæmpe tryghed at vide, at man altid kunne få hurtig sparring og hjælp, når man stod i noget ukendt. Servicen har været helt i top – altid med god energi, hjælpsomhed og en positiv attitude!

Besvarelse fra Uniclub
Jeg kan varmt anbefale Uniclub hvis man…
Jeg kan varmt anbefale Uniclub hvis man ønsker at tage på udveksling. Kompetent og hurtig hjælp. Super service!