Uniclub har gjort oplevelsen om at søge udveksling meget nemmere. De er meget hjælpsomme og virkelig hurtige at svare på alle de forskellige spørgsmål man har og hjælper med alt det formelle. De... Se mere
Er taget på udvekling på PIB, placeret på Bali. Dette har indtil videre kun været en fantastisk oplevelse. En tak til Uniclub for at gøre alt det praktiske meget mere overskueligt.
Min oplevelse med Uniclub var problemfrit, klar anbefaling herfra! Jeg fik desværre ikke en udvekslingsplads gennem studiet og støtte derefter på Uniclub, som gjorde at jeg kunne komme afsted allig... Se mere
det var rigtig svært at søge gennem skolen, både pga. formelle krav, men også rigtig svært at komme til populære steder, da de studiepladser er nærmest umulige at få fat på. Gennem en veninde fik... Se mere
We're building a digital study abroad start-up aimed at increasing mobility by encouraging more students in higher education to study abroad. Backed by the tools the Government provides, we educate, consult, and help students take a semester abroad to develop their personal and academic profile. Today's process is old-fashioned. Paperwork, stamps, slow mail, and the same questions asked over and over. Our platform gives students a clear, step-by-step way to handle it all. Once signed up, we make sure you have everything you need: credit-eligible courses from our online course catalogue, a signed learning agreement, insurance, and an acceptance letter, all in under a week, without leaving your keyboard. We started this agency based on our own experiences studying abroad. Being at a guest university gave us a real boost in our competencies which is something we'd encourage anyone to experience. This is why we built Uniclub: the way 1,200+ students have already chosen to study abroad
Suomisvej 4, 1927, Frederiksberg, Danmark
- +4578703750
- hello@uniclub.com
- uniclub.com
Andre kiggede også på
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse, nemt og generelt bare en kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Uniclub, og især Deni, som har været en kæmpe hjælp gennem hele processen. Fra starten har Deni været super imødekommende, hurtig til at svare og virkelig god til at forklare tingene på en måde. Jeg kan varmt anbefale Uniclub til alle, der overvejer at tage på udveksling.
Super god service
Super god service. Styr på alting og hjælper med alt der er brug for!
Stor anbefaling
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Uniclub. De har gjort hele processen for mit udvekslingsophold meget let og overskuelig. Deni er altid hurtig til at svare og parat til at hjælpe, når man har brug for det.
Virkelig god hjælp og guide inden…
Virkelig god hjælp og guide inden rejse, og støtte op til. Meget tilgænglig ved spørgsmål eller tvivl.
Stor anbefaling
Super fed service. Svarer hurtigt og meget hjælpsom. Uniclub klarede alt praktisk med min udveksling.
Kæmpe anbefaling
Kan varmt anbefale Uniclub! Fik god hjælp til min udveksling og de er altid klar til at besvare spørgsmål
Uniclub gjorde det nemt
Uniclub gjorde det nemt og bekymringsfrit at være freemover
Uniclub gjorder det meget nemt at være…
Uniclub gjorder det meget nemt at være freemover
Har virkelig kun godt at sige om…
Har virkelig kun godt at sige om Uniclub og især Deni. Hele udvekslingsprocessen har været meget nemmere, end jeg nogensinde havde forventet – faktisk føltes det næsten for godt til at være sandt. Deni har været utrolig hjælpsom, imødekommende og hurtig til at svare på alle spørgsmål, og man føler sig virkelig tryg gennem hele forløbet. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Uniclub og Deni!
Jeg kan kun anbefale Uniclub
Jeg kan kun anbefale Uniclub! De har gjort mit udvekslingsophold meget simpelt både ift. min universitet hjemme i Danmark, betaling og universitetet på udveksling. De er altid hurtige til at svare og super hjælpsomme hvad det angår spørgsmål.
Jeg brugte Uniclub til min udveksling til…
Jeg brugte Uniclub til min udveksling i Barcelona. Det var helt igennem fantastisk, og man fik hjælp gennem hele foløbet. Alle trinene var relativt lige til og Uniclub kunne få hjælpe med det hele.
Uniclub har gjort hele processen super…
Uniclub har gjort hele processen super nem og problemfri. De har været super gode til at svare på spørgsmål og har hjulpet gennem hele processen.
God oplevelse herfra
God oplevelse herfra, Deni var til stor hjælp!
Virkelig fedt at de kunne hjælpe en afsted på udveksling. Super service!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Uniclub! Hele forløbet omkring udveksling blev langt mere overskueligt, end jeg selv havde regnet med. Særligt Deni har spillet en stor rolle, altid hurtig til at svare, dele gode råd og komme med konstruktiv feedback, både ifm. ansøgninger og de mange praktiske spørgsmål undervejs. Det gav en stor tryghed at vide, at der altid var hjælp at hente. Alt i alt har servicen været fremragende, professionel, imødekommende og med en positiv energi hele vejen igennem.
Overvejer du studieophold i udlandet så vælg Uniclub!
Jeg kan kun give Uniclub mine allerbedste anbefalinger! De har støttet mig gennem hele processen med at arrangere et studieophold i Barcelona, og det har været en utroligt nem og tryg oplevelse.
Alt har været overskueligt og ligetil, og hver gang jeg havde et spørgsmål, var Deni klar med et hurtigt og hjælpsomt svar – det har virkelig gjort en stor forskel. Jeg har følt mig godt vejledt fra start til slut, og det har løftet hele oplevelsen yderligere.
Hvis du overvejer et studieophold i udlandet, kan jeg varmt anbefale at rejse gennem Uniclub.
Jeg har haft et rigtigt godt og meget…
Jeg har haft et rigtigt godt og meget gnidningsfrit udvekslingophold, gennem uniclub. Jeg har oplevet en enormt god service og kommunikation. Man har dejlig nemt kunne få svar på alle de spørgsmål man nu engang måtte have med en gennemsnitlig svartid på ca. 10 min, hvilket har været helt fantastisk. Jeg er meget tilfreds med at have brugt Uniclub og kan klart anbefale det!
anbefales til udveksling
Virkelig god oplevelse kan kun anbefale andre som vil på udveksling at bruge Uniclub.
Jeg har været rigtig glad for at bruge…
Jeg har været rigtig glad for at bruge Uniclub. God service og god kommunikation. Deni er meget hjælpsom, og svarer altid hurtigt.