Uniclub har gjort oplevelsen om at søge udveksling meget nemmere. De er meget hjælpsomme og virkelig hurtige at svare på alle de forskellige spørgsmål man har og hjælper med alt det formelle. De... Se mere
Er taget på udvekling på PIB, placeret på Bali. Dette har indtil videre kun været en fantastisk oplevelse. En tak til Uniclub for at gøre alt det praktiske meget mere overskueligt.
Min oplevelse med Uniclub var problemfrit, klar anbefaling herfra! Jeg fik desværre ikke en udvekslingsplads gennem studiet og støtte derefter på Uniclub, som gjorde at jeg kunne komme afsted allig... Se mere
det var rigtig svært at søge gennem skolen, både pga. formelle krav, men også rigtig svært at komme til populære steder, da de studiepladser er nærmest umulige at få fat på. Gennem en veninde fik... Se mere
We're building a digital study abroad start-up aimed at increasing mobility by encouraging more students in higher education to study abroad. Backed by the tools the Government provides, we educate, consult, and help students take a semester abroad to develop their personal and academic profile. Today's process is old-fashioned. Paperwork, stamps, slow mail, and the same questions asked over and over. Our platform gives students a clear, step-by-step way to handle it all. Once signed up, we make sure you have everything you need: credit-eligible courses from our online course catalogue, a signed learning agreement, insurance, and an acceptance letter, all in under a week, without leaving your keyboard. We started this agency based on our own experiences studying abroad. Being at a guest university gave us a real boost in our competencies which is something we'd encourage anyone to experience. This is why we built Uniclub: the way 1,200+ students have already chosen to study abroad
Suomisvej 4, 1927, Frederiksberg, Danmark
- +4578703750
- hello@uniclub.com
- uniclub.com
Andre kiggede også på
Den største anbefaling
Uniclub har hjulpet med alt ift mit udvekslingsophold. De har stillet guides og support 24/7 til rådighed ift alt det praktiske og administrative som kan forekomme når man rejser på udveksling som freemover og har generelt bare gjort hele den proces meget nem. Jeg kan derfor varmt anbefale at bruge Uniclub, til at arrangere dit studieophold - service er virkelig i top, og hvis du har spørgsmål får du svar med det samme! Så fedt :-)
Uniclub gør det nemt for dig
Uniclub har været gode til at hjælpe mig hele vejen igennem processerne, og har været ualmindeligt hurtigere til at svare på mail, hvis der var de mindste spørgsmål - så super tryg ved at benytte dem hvis man søger udenom som free mover. Kæmpe anbefaling herfra.
Genialt
Jeg skal til Vietnam og studere i 4 måneder gennem Uniclub, og vi er 7 gutter, der rejser afsted sammen.
Vores eget studie kunne desværre ikke sende os samlet, og de destinationer, de tilbød, var ikke særligt attraktive. Derfor tog vi kontakt til Uniclub, og det har været en virkelig god beslutning.
Hele vejen igennem har de været utrolig hjælpsomme, hurtige til at svare og altid klar med et svar eller en løsning, når vi har haft spørgsmål eller brug for hjælp. Vi fandt faktisk Uniclub gennem tidligere studerende, som anbefalede dem, og de positive anbefalinger har levet fuldt op til vores egne oplevelser.
Kommunikationen har været i top – de svarer hurtigt på både mails og beskeder, også i weekender, når det har været nødvendigt. Man føler virkelig, at de engagerer sig i at hjælpe, og hele teamet har været super imødekommende og professionelle.
Vi er meget tilfredse med forløbet indtil videre og kan varmt anbefale Uniclub til andre studerende, der overvejer et studieophold i udlandet.
Nem og ligetil !
Fra start til slut har Uniclub været en enorm hjælp til at kunne komme afsted på udveksling, de svarede på spørgsmål både store og små, og endda med en enorm kort svarrate. Jeg kan klart anbefale Uniclub som mellemled mellem dig og din udveksling!
Kan varmt anbefale
Kan varmt anbefale! ✨ Jeg har fået rigtig god hjælp til mit udlandsophold, og det har været virkelig rart og en god støtte gennem processen. Jeg glæder mig meget til at skulle afsted til Rom i efteråret! 🍝
Kæmpe anbefaling
Uniclub har gjort en ellers uoverskuelig proces meget mere overskuelig. Jeg har fået hjælp til at finde og sikre min studieplads på UAB i Barcelona, og jeg har følt mig godt hjulpet hele vejen.
En særlig tak til Deni og Jonathan for stor tålmodighed med mine mange mails og spørgsmål. De har altid været venlige og hurtige til at hjælpe. Uden hjælpen fra Uniclub er jeg ikke sikker på, at jeg var kommet helt i mål med mit udlandssemester. En meget personlig og professionel oplevelse, som jeg virkelig kan anbefale!
Dejlig oplevelse med Uniclub!
Dejlig oplevelse med Uniclub!
Vi har nærmest ikke rørt en finger med Uniclub. De har gjort stort set det hele for mig/os sådan vi kunne få et godt ophold på udveksling. KÆMPE ANBEFALING!
Kæmpe tak til Uniclub
Uniclub har været så hjælpsom gennem hele processen. De lavede en lang guide til alt hvad man skulle have styr på inden afrejse + kom med gode råd til legatsøgningen. Anbefaler alle uniclub☀️

Besvarelse fra Uniclub
Jeg havde en virkelig god oplevelse med…
Jeg havde en virkelig god oplevelse med at tage på udveksling gennem Uniclub. Deni har været en kæmpe hjælp gennem hele forløbet og har altid stået klar til at besvare mine spørgsmål. Derudover svarer han utroligt hurtigt, hvilket er et kæmpe plus.
Jeg kan varmt anbefale at booke sin udveksling gennem Uniclub. Det giver en stor tryghed og værdifuld støtte i forhold til alt det administrative og de uforudsete udfordringer, der kan være forbundet med et udvekslingsophold.

Jeg kan varmt anbefale Uniclub
Jeg kan varmt anbefale Uniclub. Deni har været den største hjælp igennem hele forløbet, og gør hele oplevelsen ved at søge ind på et udenlandsk universitet samt alt andet der medfølger mere overskueligt ☺️

Besvarelse fra Uniclub
Deni og Uniclub gør det fantastisk
Deni og Uniclub gør det fantastisk! Jeg havde problemer med at betale tuition fee og overskred datoen! Uniclub klarede det heldigvis - de er så gode!

Kæmpe anbefaling
Som mange andre overvejede jeg at droppe et udenlandsophold på grund af den lange planlægningsproces, man skal igennem som freemover. Men Deni og Uniclub-holdet gjorde det enormt nemt og overskueligt – fra at finde et ophold til at jeg nu skal afsted til efteråret.
Selv da jeg løb ind i lidt bøvl undervejs, var der hurtig sparring og hjælp at hente. Og så er deres ydelse endda helt gratis. :)
Kæmpe anbefaling, hvis man vil afsted!

Wow Uniclub og Deni 🤩
Wow uden Uniclub og især Deni, havde jeg ikke kunne finde hoved og hale i processen som freemover. Den hurtige responstid og venlige hjælp gjorde bare alting meget nemmere. Kan varmt anbefale alle andre at gøre brug af Uniclub:)

5 stjerner herfra!
UniClub skal helt sikkert have 5 stjerner. Processen om at søge udveksling på studiet gennem dem, har været så let og overskuelig. Der har været så god hjælp og virkelig hurtige svartider hele døgnet rundt. Man føler sig absolut ikke ladt i stikken, og UniClub har virkelig ens ryg, når man har spørgsmål undervejs. Jeg har været tilknyttet Deni, som virkelig har gjort et godt stykke arbejde indtil videre. Jeg er ovenud glad for at have valgt Uniclub, at rejse med i stedet for at stå for det hele selv. Det har næsten været for nemt at sætte min rejse sammen. De varmeste anbefalinger herfra!

Besvarelse fra Uniclub
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Uniclub. Gennem hele processen blev jeg mødt med hurtig, hjælpsom og imødekommende kommunikation. Selvom mine planer ændrede sig, og jeg endte med ikke at tage på udveksling, blev det håndteret med stor forståelse. Tak for al hjælpen og støtten undervejs😊

Besvarelse fra Uniclub
Har haft en mega god oplevelse!
Har haft en mega god oplevelse!
De er meget hjælpsomme og er virkelig gode til at hjælpe en gennem processen - så den er tryg og overskuelig.

Super god oplevelse med Uniclub
Super god oplevelse med Uniclub. De har virkelig styr på tingene og er gode til at give løbende opdateringer omkring alt tilhørende opholdet. Man føler sig tryg og i gode hænder.
Specielt Deni har altid været super hurtig og hjælpsom til at svare på alle mine spørgsmål:)

Kundeoplevelsen er eminent.
Kundeoplevelsen er eminent.
Jeg personligt selv havde en dialog med Deni, som svarede nærmest med det samme hver evig eneste gang jeg skrev.
Fornøjelse at samarbejde med uniclub🙌🏽

Besvarelse fra Uniclub
Jeg har brugt Uniclub til at søge…
Jeg har brugt Uniclub til at søge udveksling på UAB i Barcelona, og hele processen har været nem og overskuelig. Rart at have nogen, der kender systemet og er hurtige til at svare, når der dukker spørgsmål op. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Uniclub
Tryg og professionel hjælp til udveksling
Kan varmt anbefale Uniclub! Hvis du overvejer udveksling uden om universitetet, så tag endelig fat i dem. De lever fuldt ud op til alle de positive anmeldelser herinde.
Vi havde fornøjelsen af at få hjælp af Deni, som var utrolig hjælpsom og gjorde hele processen meget overskuelig. Han har selv MEGET erfaring med udveksling, hvilket gjorde vejledningen endnu mere værdifuld, og han kunne altid give gode, hurtige og relevante svar på vores spørgsmål.