I ordered some joggers for my Grandson on 1st January, they arrived eventually on 5th February!! If I hadn't said I was going to claim my money back from my credit card, HSBC , i don't think they... Se mere

A little concerned as ordered the item almost two weeks ago. Order still hasn’t left the Netherlands, as per tracking info. Also received no response to email. Will change review should I receive... Se mere

Beste medewerker van uneffected. Ik heb onlangs een bestelling bij jullie geplaatste en wacht al bijna 2 weken op levering 05308819448874. Ook heb ik een mail en whatsapnummer geprobeerd te bere... Se mere

Mir wurden die Versandkosten doppelt in Rechnung gestellt obwohl es auf der Webseite anders beschrieben wurde.

1,9

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kundenservice nicht existent

Die Sendung wird nach Langem einfach nicht losgeschickt und auf E-Mails wird nicht geantwortet. Wie schlecht will man Kundenservice bitte umsetzen? Also, liebes Uneffected Team, kümmert euch bitte mal darum, dass ihr eure Produkte schneller rausschickt und den Kundenservice verbessert. Anhand von den anderen Kommentaren hier ist das auch keine Seltenheit. Habe mich sehr auf mein Produkt gefreut, werde die Seite aber nicht weiterempfehlen/ jedem Abraten dort zu kaufen. Deswegen nur 1 Stern, weil ich sowas freches noch nie erlebt habe. Ich hoffe da kommt überhaupt noch mal irgendwann etwas, vielleicht ja auch Abzocke.

Keine lieben Grüße
N.W.

24. januar 2024

Retour nog steeds niet mogelijk

Omdat ik niet kan reageren op jullie reactie en omdat trustpilot de enige manier van communicatie is met jullie bedrijf, dan maar weer op deze manier.

Net (op jullie verzoek) PostNL 5 sterren gegeven voor het terug vinden en keurig afhandelen van de verzending!

Nu terug naar mijn bestelling (Order 15893). Hoe gaan we dit oplossen?

24. januar 2024

Werde ignoriert! Geld ist weg. Polizei als nächster Schritt.

Ich habe meine Retoure teuer nach Belgien zurückgeschickt und bis heute keine Nachricht von Uneffected erhalten, was mit meinem Geld (knapp unter 200€) ist. Ich habe es mehrfach per Mail versucht und auch bei Instagram, aber ich werde ignoriert.

Als nächstes überlege ich, bei der Polizei eine Anzeige zu stellen.

UPDATE: Etwa 5 Tage nach diesem Eintrag wurde sich nun doch via Instagram bei mir gemeldet und ich habe mein Geld zurückerstattet bekommen.

18. januar 2024

Terrible

Terrible.
I returned my package, I received it back after one month because they didn’t took it.

1. december 2023
Studios-logo

Besvarelse fra Studios

Hi Mike,

We think you have made a mistake here, and left your review on the wrong site!, here's the right place to your review : https://www.trustpilot.com/review/postnl.be.

We're so sorry to hear that you're having issues with your return, but unfortunately we can't do anything here!, We recommend using DPD, UPS, or DHL for a smooth returning process.

All the best
TEAM UNEFFECTED

Reageren op geen enkel mailtje

Reageren op geen enkel mailtje. Geen idee of mijn retourzending is aangekomen. Hierdoor krijg ik gedoe met klarna aangezien die ook wel willen weten of de retour is aangekomen. Al met al zeer slechte communicatie.

9. januar 2024

Schandalig

Schandalig, 2 maanden geleden een pakket ontvangen, kleding zat niet goed dus wilde het graag terugsturen. Dit moet je zelf betalen en naar hun adres sturen. Pakket zonder enige reden weer thuis ontvangen. 2 maanden contact proberen te krijgen maar geen reactie (ongerveer 10 mails zonder reactie) Ondertussen wel vol gespamd worden door oninteressante mails. Wel vroegen ze vriendelijk mijn review te verwijderen ( ze kunnen dus wel reageren). Inmiddels iedereen afgeraden hier te bestellen.

4. januar 2024

Auf keinen Fall bestellen

Habe vor Monaten die Klamotten zurückgeschickt. Qualität so naja bis schlecht. Versandkosten waren bodenlos teuer, Label wurde natürlich nicht von der Firma bereitgestellt was schon allein unglaublich nervig war.
Paket wurde bei ihnen zugestellt aber habe trotz zahlreicher Emails mein Geld bis heute nicht zurückbekommen.
Auf keinen Fall bestellen, ganz klare Abzocke..

28. december 2023

Unresponsive company

Ordered an item over a month ago and still have not received it. The address was located in the Netherlands. The DPD delivery says the package was delayed and later returned back to the sender. I emailed Uneffected Studios 3 times and have not gotten a responce. I guess they are uneffected after all. In one of the emails i aksed for a refund since the package is already with them, no responce. Probably going to contact my payment card company to ask for an unauthorized purchase refund.

28. december 2023

Beware

I would give zero stars if it was an option.
Order placed 3 months ago, delivered to a collection point over 2 hours from where I live even though order confirmation shows my address. They wouldn’t do anything until they received order back, chased for months then they agreed to refund but instead resent the order, now saying they can’t refund as order dispatched and not replying to any emails or messages. Now reporting to Mastercard as unauthorised transaction, refund was requested and agreed. I did not authorise the resending of the order nor do I want it. Asked for matter to be escalated to a manager on numerous occasions just get ignored.

20. december 2023

Because my retour got lost

Because my retour got lost. UNEFFECTED did not take the package from the postoffice where it oobviously was delivered. No refund at all...

11. september 2023
Studios-logo

Besvarelse fra Studios

Dear Danielle,

It's really not fear that you're blaming us and leaving a bad review because your package was lost which you've sent with your own label, please contact the courier and ask them to pay for the lost package as it's supposed to be insured on their end.

TEAM UNEFFECTED

Waardeloos

Waardeloos ik heb 2 weken geleden 2 broeken besteld kreeg vrijwel meteen een track en trace maar 2 weken later nog steeds niks binnen en verder niks meer gehoord krijg ook geen reactie op mailtjes zie dat hier wel gereageerd word dus waar blijft mijn bestelling

4. december 2023

Geen gehoor......

Zeer slechte communicatie, eigenlijk helemaal geen communicatie mogelijk!! Wat een zooitje als ik deze reviews lees. Ik heb hetzelfde meegemaakt. Ik heb twee weken geleden een broek besteld. Deze is nog steeds niet opgestuurd (order 17092). Jullie reageren niet op mails en nemen de tel niet op. Daarnaast een andere broek retour gestuurd volgens instructies op jullie website. Track/trace geeft aan dat er niet geleverd kon worden ivm 'niet thuis verklaring'. Nu ligt het op een afhaalpunt in Brugge, dit heb ik gemeld en er wordt nergens op gereageerd. Heel erg jammer dit, in het verleden wel eens wat besteld, toen ging het beter. Als deze 2 issues niet worden opgelost zien jullie mij nooit meer terug. Gr, Robin

4. december 2023