Sämsta service. De hjälper inte alls om man behöver hjälp. De skickar till dig rabattkod eller gåva på köpet. Men om du måste lägga den i varukorgen. Om du glömmer och lägga den du får inte gåvan elle... Se mere
Köpte schampo/balsam/serum kit, använt några veckor nu. Kanske värt det om det faktiskt funkar men för tidigt såklart för att se resultat. Annars är känslan just nu; Dyrt för det man får, inte drygt... Se mere
Jag har använt Hair Growth-produkterna i ett år efter att ha tappat hår i klimakteriet. Jag märkte resultat redan efter två månader, och efter fyra månader började jag använda serumet två gånger i vec... Se mere
Hej. Har svårt att lämna omdöme eftersom mitt hår går igenom en tuff period med hormonella förändringar. Det var anledningen till att jag köpte produkterna. Jag har använt dessa i ca 3-4v nu och upple... Se mere
Svarer typisk inden for 2 uger
Håller inte vad de lovar.
Använt hair growth kit i drygt 150 dagar, tappade mer hår än innan jag började. Jag hade inte dokumenterat, så därför begärde jag inte pengar tillbaka. Däremot så ville jag lämna tillbaka 2 st oöppnade serum och få pengarna tillbaka, det gick inte eftersom 30 dagar passerat. Bristen på goodwill gör att jag varken handlar något mer där, eller rekommenderar produkterna vidare.

Torkat ut mitt hår
Torkat ut mitt hår, bra för min hårbotten men längderna är snustorra... balsamet hjälper inte att mjuka upp håret. Håroljan gör håret jätteflottigt trots få droppar. 3 av 3 leveranser har också varit bristande i sitt emballage då produkterna har läckt, ena gången riktigt ordentligt så kartongen var alldelse kladdig. Fick dock kompensation, men trots det verkar inte informationen tas till för en förändring.

Besvarelse fra underyourskin.se
Mjälleksem av produkterna och nedlåtande kundservice
Fick mjälleksem av produkterna. Men eftersom jag därför inte kunde använda dem i 150 dagar fick jag inga pengar tillbaka. Blev misstrodd och ifrågasatt, fick ett väldigt nedlåtande bemötande där de ville ha intyg från en hudläkare att jag fått mjälleksem. Men jag skulle ju ändå inte få några pengar tillbaka så vad skulle de med det intyget till? Som att de trodde att jag ljög och ville sätta dit mig. Sjukt. Schampot är också väldigt uttorkande. Finns andra schampon utan ”farligheter” som är fantastiska så det är inte bristen på silikoner mm som är anledningen. De hävdade också att det kan bli en hinna av schampot som kan likna mjäll om man inte tvättar ur det ordentligt, att jag bara behövde tvätta ordentligare. Snälla. Mjälleksem är inget som bara ligger på ytan. Jag har fortfarande kvar eksemen två veckor efter jag slutat använda produkterna, och har av hudläkare (!) fått utskrivet Betnovat, dvs stark kortison och svampdödande för att smörja hårbotten med för att få bort eksemen.

Besvarelse fra underyourskin.se
Schampot torkar ut mitt hår totalt
Schampot torkar ut mitt hår totalt. Balsamet hjälper inte till att mjukna upp håret heller oavsett hur mycket jag tar.

Besvarelse fra underyourskin.se
Håret än sålänge växer och ser fram…
Håret än sålänge växer och ser fram emot att se mer resultat. Snabb leverans!
Dåligt kundbemötande
Pipetten i serumet fungerade inte, jag frågade om dom kunde skicka en ny. En pipett kostar inte många kronor. Men om jag skulle få en ny krävdes att jag filmade HUR pipetten inte fungerade så skulle dom analysera filmen. Dåligt, snålt, en förlorad kund.
Inga pengar på garatin
Testade produkterna i mer än 150 dagar trots mer håravfall men fick ändå inte tillbaka pengarna på garatin...