Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sämsta service. De hjälper inte alls om man behöver hjälp. De skickar till dig rabattkod eller gåva på köpet. Men om du måste lägga den i varukorgen. Om du glömmer och lägga den du får inte gåvan elle... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte schampo/balsam/serum kit, använt några veckor nu. Kanske värt det om det faktiskt funkar men för tidigt såklart för att se resultat. Annars är känslan just nu; Dyrt för det man får, inte drygt... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har använt Hair Growth-produkterna i ett år efter att ha tappat hår i klimakteriet. Jag märkte resultat redan efter två månader, och efter fyra månader började jag använda serumet två gånger i vec... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Hej. Har svårt att lämna omdöme eftersom mitt hår går igenom en tuff period med hormonella förändringar. Det var anledningen till att jag köpte produkterna. Jag har använt dessa i ca 3-4v nu och upple... Se mere

2,3

1 stjerne

Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Håller inte vad de lovar.

Använt hair growth kit i drygt 150 dagar, tappade mer hår än innan jag började. Jag hade inte dokumenterat, så därför begärde jag inte pengar tillbaka. Däremot så ville jag lämna tillbaka 2 st oöppnade serum och få pengarna tillbaka, det gick inte eftersom 30 dagar passerat. Bristen på goodwill gör att jag varken handlar något mer där, eller rekommenderar produkterna vidare.

2. august 2024

Hej Mona,

Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna att höra att produkterna inte levde upp till dina förväntningar. Vi förstår att det kan vara frustrerande när resultat inte blir som tänkt.

Våra produkter är utvecklade med omsorg och baseras på naturliga ingredienser, och eftersom hårväxt påverkas av många olika faktorer, kan resultat och upplevelse variera från person till person.

Vi tar till oss din feedback kring vår returpolicy och bristen på upplevd goodwill – det är något vi ser över kontinuerligt och tar på stort allvar. Din synpunkt hjälper oss att bli bättre och skapa en ännu tryggare kundupplevelse framöver.

Om du vill prata mer om din upplevelse eller har fler synpunkter är du varmt välkommen att kontakta oss direkt på vår kundtjänst – vi finns här för dig 🌿🩷

Önskar dig en fin dag,
Team UNDER YOUR SKIN

Torkat ut mitt hår

Torkat ut mitt hår, bra för min hårbotten men längderna är snustorra... balsamet hjälper inte att mjuka upp håret. Håroljan gör håret jätteflottigt trots få droppar. 3 av 3 leveranser har också varit bristande i sitt emballage då produkterna har läckt, ena gången riktigt ordentligt så kartongen var alldelse kladdig. Fick dock kompensation, men trots det verkar inte informationen tas till för en förändring.

31. august 2023

Hej Vanessa,

Tråkigt att läsa att du inte är nöjd med produkterna. Du får mer än gärna mejla oss på hello@underyourskin.se så att vi kan säkerställa att du får konsultation kring rätt serie för din hårtyp. När man går över till naturliga produkter, särskilt om du tidigare använt silikonbaserade produkter, kan det ta tid för håret att anpassa sig. Silikoner lägger sig som en hinna över håret och hårbotten, vilket kan göra att naturliga produkter har svårare att tränga igenom och rengöra på djupet.
Om du nyligen gjort en övergång till naturliga produkter kan det vara så att din hårbotten fortfarande anpassar sig till de naturliga ingredienserna. Vi rekommenderar även att använda vår Hair Mask att använda 1 gång i veckan i början för att ge håret en extra fukt boost.

Vi har bytt ut våra flaskor till 300ml där både pump och flaska är av mycket bättre kvalité för att det inte ska levereras trasiga. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt att detta hänt dig men problemet ska vara löst nu med dessa nya förpackningar ☺️

Team Under Your Skin

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mjälleksem av produkterna och nedlåtande kundservice

Fick mjälleksem av produkterna. Men eftersom jag därför inte kunde använda dem i 150 dagar fick jag inga pengar tillbaka. Blev misstrodd och ifrågasatt, fick ett väldigt nedlåtande bemötande där de ville ha intyg från en hudläkare att jag fått mjälleksem. Men jag skulle ju ändå inte få några pengar tillbaka så vad skulle de med det intyget till? Som att de trodde att jag ljög och ville sätta dit mig. Sjukt. Schampot är också väldigt uttorkande. Finns andra schampon utan ”farligheter” som är fantastiska så det är inte bristen på silikoner mm som är anledningen. De hävdade också att det kan bli en hinna av schampot som kan likna mjäll om man inte tvättar ur det ordentligt, att jag bara behövde tvätta ordentligare. Snälla. Mjälleksem är inget som bara ligger på ytan. Jag har fortfarande kvar eksemen två veckor efter jag slutat använda produkterna, och har av hudläkare (!) fått utskrivet Betnovat, dvs stark kortison och svampdödande för att smörja hårbotten med för att få bort eksemen.

4. august 2024

Besvarelse fra underyourskin.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna att höra att det blivit så här och att du upplevt bemötandet från oss som nedlåtande. Det är absolut inte den känsla vi vill att någon av våra kunder ska få, och vi ber verkligen om ursäkt om vi inte har förmedlat förståelse och respekt i vår kommunikation.

Vi vill alltid försöka förstå vad som har hänt – både för att kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt, och för att kunna ta informationen vidare till vårt produkt- och kvalitetsteam. I sådana här fall frågar vi ibland efter ett läkarutlåtande eller bild, inte för att ifrågasätta någon, utan för att få en tydligare bild av situationen och se om det finns något vi kan lära oss av eller följa upp internt.

Vi tar din feedback på största allvar och är tacksamma att du tog dig tid att skriva. Vi hoppas att din hårbotten snart mår bättre igen och att du snabbt blir hjälpt av behandlingen du fått utskriven.

Hör gärna av dig om du vill att vi följer upp något ytterligare eller om det är något vi kan göra för dig.

Vänliga hälsningar,🌿
Team Under Your Skin.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Schampot torkar ut mitt hår totalt

Schampot torkar ut mitt hår totalt. Balsamet hjälper inte till att mjukna upp håret heller oavsett hur mycket jag tar.

11. juli 2024

Hej Lovisa,

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med produkterna. När man går över till naturliga produkter, särskilt om du tidigare använt silikonbaserade produkter, kan det ta tid för håret att anpassa sig. Silikoner lägger sig som en hinna över håret och hårbotten, vilket kan göra att naturliga produkter har svårare att tränga igenom och rengöra på djupet.
Det är också viktigt att skölja ur produkterna noggrant och att dubbel-schamponera för bästa resultat.
Om du nyligen gjort en övergång till naturliga produkter kan det vara så att din hårbotten fortfarande anpassar sig till de naturliga ingredienserna. Vi rekommenderar även att använda Hair Mask som är vår inpackning ca 1 gång i veckan i början när man går över till våra naturliga produkter för att håret ska få en extra boost av fukt.
Hör gärna av dig till oss på hello@underyourskin.se om du vill att vi hjälper dig vidare eller om du har fler frågor 🌿

Team Under Your Skin

Dåligt kundbemötande

Pipetten i serumet fungerade inte, jag frågade om dom kunde skicka en ny. En pipett kostar inte många kronor. Men om jag skulle få en ny krävdes att jag filmade HUR pipetten inte fungerade så skulle dom analysera filmen. Dåligt, snålt, en förlorad kund.

13. marts 2023

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.