Var til en intim veninde spisning , og fik sådan en smagsoplevelse fantastisk servering rigtig god forkælelse ❤️ ikke sidste gang vi kommer der . Tak til alle serverings personale og kokken 👨🍳
Lækker mad og fin betjening. Portionerne var små på store tallerkener 😉 Da vi var færdig med hovedretten blev vi spurgt om vi ville ha mere mad . Vi var ikke blevet informeret om at vi kunne få me... Se mere
Var til en intim veninde spisning
Lækker mad og god betjening
Lækker mad og fin betjening.
Portionerne var små på store tallerkener 😉
Da vi var færdig med hovedretten blev vi spurgt om vi ville ha mere mad . Vi var ikke blevet informeret om at vi kunne få mere af hovedretten - de serverede små portioner pga “ undgå madspild” en fin politik 😳men vi burde være informeret om det inden start.
Vi fik deres nytårsmenu
Vi fik deres nytårsmenu - alt for meget arbejde ved den og ufatteligt saltet, at nogle af retterne var nærmest uspiselig.
Nu er det prøvet, men vi bestiller ikke igen derfra.
Eksklusiv oplevelse
Eksklusiv oplevelse. Vi havde en skøn aften i det hyggelige lokale. Maden var hele vejen igennem gourmet i bedste klasse. Passende tid ml. retterne. Kok og tjener var lige som vi kunne ønske. Den nye restaurantchef løftede lige hele herligheden til det ypperste.
Dårlig og langsom service
Servicen var desværre ikke særlig god. Da vi havde fået forret kom tjener og spurgte om vi ville holde pause inden dessert… jaaa vi mangler stadig hovedretten! Derefter var ventiden ekstrem lang og vi måtte flere gange rykke for både hovedret og dessert. Da desserten endelig kom var tjeneren så fornærmet at dessert vinen ikke blev præsenteret.
Maden var ellers god, men ærgeligt med servicen. Og restauranten var halv tom.
Kulinarisk oplevelse i hjertet af Holstebro
Vi havde fornøjelsen af at besøge Restaurant Under Klippen i Holstebro i anledning af min kærestes fødselsdag. Allerede ved ankomsten blev vi taget godt imod af den søde tjener, Jasmin, som havde sørget for både flag og levende lys på bordet for at markere dagen.
Vi valgte menuen med 5 serveringer + 3 lækre snacks til 700kr pr. person, og det var alle pengene værd!
Maden var i en klasse for sig selv; hver ret var velkomponeret og smagfuld, og det var tydeligt, at kokkene Mikkel Dalsgaard og Oliver Louie ikke blot er dygtige, men også brænder for deres håndværk. Samlet set var det en helt igennem fænomenal oplevelse, som fortjener alle fem stjerner!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det var vores første besøg på Restaurant Under Klippen, MEN bestemt ikke det sidste!
Tak for en kanon oplevelse! 🙏
Højt serviceniveau
Jeg var haft en alt i alt haft en virkelig god oplevelse af restauranten. Jeg har blot en ting at sætte finger på. Da før vi fik vores mad, blev vi spurgt ind til om vi kunne tænke os bobler som en start. Det takkede vi ja til, men vi fandt først ud af prisen da vi fik regningen.
Det ville være god service lige at informere om dette.
Fuldstændig fantastisk smagsoplevelse
Fuldstændig fantastisk smagsoplevelse. Hyggelig indrettet, søde tjeneren og bedst af alt, den ene smagsbombe efter den anden. Der skal vi ind igen🌞
Maden er fantastisk.
Vel smagende og spændende mad, det smagte hel vidunderligt det var pyntet smukt så der var både noget for øjet og for maven men akustikken i rummet er frygteligt, så det med snakken må vi ta en anden gang.
Fantastisk restaurant
Fantastisk oplevelse lige fra man kommer til man gå venlig betjening altid imødekommende og venlige personale som har styr på det de laver. Kæmpe ros til køkkenet som leverer en helt fantastisk kvalitet og professionalisme mad som man kun kan blive glad for at spise
Fantastisk velsmagende og spændende mad…
Fantastisk velsmagende og spændende mad - også det vegetariske. En stor nydelses-oplevelse, som der skal afsættes god tid til. Absolut alle pengene værd. Utrolig god og velinformerende betjening.
Ikke klar til gæster og beskidt service.
De havde helt sikkert glemt der skulle komme gæster! Men selvom vi ikke på nogen måder fandt det hyggeligt, selv at skulle dække bordene og rette an, morede kokken sig åbenbart og fortalte at det var tjenerens skyld. Der blev sagt at bookningen ikke var glemt, men jeg håber ikke alle gæster selv skal være med til at dække bord, når de kommer. Desuden var tallerknerne der blev sat i stakke på bordet møgbeskidte, og i stedet for at beklage, virkede personalet sure.
Ikke en gentagelse værd !
Frygtelig oplevelse !
Frygtelig oplevelse !
Efter bisættelse havde vi bestilt boller med pålæg øl og vand samt kaffe/te og kage til 45 personer, havde talt med stedet og fået det bekræftet pr. mail. Da vi ankommer til den aftalte tid er døren låst og intet er klar. Ingen boller, kage m.m og bordene er ikke dækket. Jeg siger bare føj en oplevelse kommer der aldrig mere
Total kaos vi måtte selv være med til at dække borde, slæbe stole m.m. Ventede længe indtil under klippen fik “skaffet” boller og kage. Aldrig har vi og vores nærmeste haft en dårlige oplevelse efter netop at have bisat en pårørende.
Super aften med super god mad.
Vi havde en rigtig god oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse. Vi nød rigtig lækker mad og de meget velvalgte vine i vinmenuen. God service hvor de fint tilpassede vinene til vores forskellige ønsker.
Fantastisk menu og fantastisk mad
Fantastisk menu og fantastisk mad.
Proffesionel betjening og velvalgte vine til vin menuen
Mangler en del endnu....
Havde bestilt bord på restauranten lørdag aften. Fin og venlig modtagelse. Maden var anderledes",- måske eksperimenteres der for meget,- tænker bl.a. på at putte i en dessert,- men ok smag og behag. Vi syntes ikke, der var hyggeligt. Ingen billeder,- få grønne planter og et lys, der flere steder mindede om billige spisesteder sydpå med en 100 w pære i loftet. Ingen salt/peber eller tandstikkere på bordet. Toiletter trænger meget til en kærlig hånd. To af retterme blev serveret i skåle med ca. 4 cm. høje kanter. Opdagede hurtigt, at saucen var særdeles velsmagende, men utrolig svær at fiske op med en gaffel. Vi fik 10 små retter og sad ved bordet i 4,5 timer. Der gik simpelthen for lang tid mellem nogle af de små retter. Vi ventede bl.a. 45 minutter på retten med perlehøne. Et sted, vi gerne frekventerer igen, men så skal der styr på alle de små detaljer, - også hvis man fortsat har et ønske om en Michelinstjerne. Måske lidt krakilsk, men ikke særligt appetitligt at se indehaveren i lange perioder gå rundt med skjorten hængende ud af bukserne.
ikke styr på tiden
havde bestilt en teatermeny, hvor de fik besked på hvornår vi skulle være derover. desværre kunne vi ikke nå det da de først kom med vores dessert 5 min før vi skulle være derover.
dertil blev vi sat ved siden af et bord med firma fest så det næsten var umuligt at havde en samtale.
Fantastisk godt sted
Fantastisk godt sted. Maden er helt i top hver gang man er der. En fantastisk personale som er venlig og altid behjælpelig med alt