Hurtigt og effektivtt!
De havde et filter, jeg havde ledt efter - og det blev leveret dagen efter.
Hurtigt og effektivt!
Sunekær 1, 5471, Søndersø, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
De havde et filter, jeg havde ledt efter - og det blev leveret dagen efter.
Hurtigt og effektivt!
Jeg skulle som privatperson bruge en 2-trins filterløsning til rensning af regnvand til brug ved bilvask. Jeg fik dels en god vejledning af telefonvagten, og dels modtog jeg filtrene efter kun 2 dage. Prisen på 1300 kr. virkede først lidt høj, men da jeg så den professionelle kvalitet og efterfølgende har afprøvet dem, så er de bestemt alle pengene værd :)
Super service og vejledning til at finde det rette filtersystem, stort tak for hjælpen, Jeg kan 100% anbefale dette serviceminded firma.
1. Pas godt på Ultrafilter i Søndersø og ejeren.
Prøv engang og læs et helt forfærdeligt forløb med denne mand. Skrevet d. 18.03.2015.
Jeg bestilte grus til mit vandrensningsanlæg så det kunne udskiftes, som kun kan købes igennem 3M i Danmark og Ultrafilter er en af få 3M forhandlere.
Det bestilte jeg allerførst i marts måned i 2014. Ultrafilter bestilte så alt for lidt hjem, så det ikke kunne udskiftes! Der manglede to spande grus for at være nok og de ved jo hvor meget der skal til, de har bare overhovedet ikke styr på noget eller evner til at bestille det rigtige.
De fik det hjem fra USA så jeg havde ventet på det i ca, 6 uger.
Så jeg skulle så vente yderligere 6 uger på at få det sidste grus og der gik over 14 dage inden de tog sig sammen til at bestille det sidste!
Jeg har ikke prøvet at skifte det før pga anlægget ikke er så gammelt.
Da jeg så ville skifte det grus og får koblet tanken med gruset fra vandrensningsanlægget, kan vi ikke få det ud af tanken. Det er lavet så man simpelthen ikke kan få det ud og dermed skifte det, som det skal ellers kommer der for meget okker i vandet som var tilfældet.
Man skal have en ny tank, for at kan bruge det nye grus. Men det oplyste Ultrafilters ejer intet om, på trods af det er hans ansvar!!
De ved åbenbart intet om det de sælger hos dem og der er overhovedet ikke styr på noget som helst.
Så ville de bestille en ny tank hjem efter utrolig lang tids venten, hvor han intet gjorde ved det og var bare ligeglad!. Den skulle også hjem fra USA. Der ville gå 8 uger inden jeg ville modtage den oplyste de og de vidste jeg står uden vand i huset, pga det gamle ikke kan bruges længere som jeg har skrevet til dem mange gange.
Det kunne han ikke tage sig af var hans indstilling til det - helt utroligt..!
Da jeg så endelig fik den efter så utrolig lang tids venten, så var det den forkerte de havde bestilt!, selvom de havde fået oplyst hvilket anlæg det er. Den ligner på ingen måde den tank til det anlæg som enhver tænkende individ kan se.
Så ville de få en ny hjem. Jeg rykkede så efter 14 dage for ordre bekræftelsen hvor der intet skete, for jeg ønskede selvfølgelig de skulle bestille den nu, da jeg jo ikke kan blive ved og ved med at mangle vand i huset!
Så blev han fornærmet og ville slet ikke bestille den eller svare!
En rigtig ubehøvlet person, som jeg mangler ord for at beskrive!
Så tog jeg kontakt til 3M og de kontaktede ham så og så ville han så godt bestille den og han fik så en anden til at skrive til mig, fordi han godt vidste han havde behandlet mig rigtig dårligt! Der var så igen gået flere måneders.. venten uden han overhovedet foretog sig noget i sagen!
Decideret sygt..! når han ved der ingen vand i huset er.
Jeg skulle så vente 6 uger yderligere skrev de, inden de kunne have den hjemme. Det var først i december 2014 de skrev det - det overholdte de heller ikke og midt i februar 2015... har jeg stadig ikke modtaget den!
Man forstår simpelthen ikke hvordan de kan have samvittighed til at behandle folk på den måde! og drive et firma så ligegyldigt..
Så skriver de her sidst i februar 2015, at de har modtaget den nye tank, men jeg skal så sende den forkerte tank retur. Jeg skriver det vil jeg gerne, men de skal betale for portoen, for det er jeg på ingen måde forpligtet til, når det er deres fejl! Det er ene og alene hans ansvar at bestille det rigtige hjem.
Per fra Ultrafilter nægter at betale for portoen, så jeg kan sende den forkerte retur og han nægter så at sende den nye/rigtige tank til mig skriver han og holder fast ved det, så jeg ikke kan få de rigtige vare og dermed gøre brug af alle de tusinde jeg har betalt til ham, for at få det grus hjem fra USA til vandrensningsanlægget. Så jeg kan stadig ikke få vand i huset selv efter over 1 års venten på Ultrafilter..!! Han er slet ikke ved sine fulde fem! Der er noget helt galt med denne mand..
Tænk engang, at så prøver han utroligt frækt på at tørre hans fejl af på kunden, så han fortsat kan chikanere kunden på det groveste, nu han ved han har sovet i timen konstant og intet haft styr på og været helt ligeglad med det hele og jeg har ventet i over 1 år nu..!!! Hvordan kan man som menneske have så skævt et syn på sine kunder! Så skræmmende..
Alle andre firmaer havde håndteret det her på et helt andet niveau, da ingen andre vil lægge navn til sådan et forløb og ikke mindst ligegyldighed og ingen kan jo stå uden vand i så ufattelig lang tid og han er helt ligeglad! Tænk engang i over 1 år har jeg ventet på det!
Vandrensningsanlægget forhandles kun af 3M.
Jeg kan på ingen måde anbefale Utrafilter i Søndersø og man kan undrer sig over at 3M Danmark - kan have sådan en mand som forhandler deres produkter.
2.. I maj måned 2015 efter utrolig meget bøvl sender Ultrafilter så til sidst mine vare. Gæt engang hvad der så sker!?
Igen er det helt forkerte vare de sender! De kan jo se på billederne at de slet ikke er magen til de vare som er i deres egen vejledning over anlægget, som de selv har sendt.
Ikke nok med det, så er der 3 vare de pakker ind med deres tape hvor der står deres navn på, men ingen af varerne passer sammen som tager 2 sekunder at se, hvis de ellers kan se hos Ultrafilter.
Jeg skriver så til dem, at det også denne her gang er det forkerte de har sendt og skriver de må bestille det rigtige hjem. Så skriver ejeren af Ultrafilter, at han ikke vil bestille det rigtige hjem! Ufattelig dårlig kundebehandling som skriger til himlen..! Der er noget helt galt med denne mand..
Det hele er så amatøragtigt så man virkeligt mangler ord for det.. og man begriber ikke et dansk firma kan sælge vare på så lavt et niveau.. og på den måde chikanere deres kunder på det groveste.
Så du skal virkelig passe på med at købe vare hos dem og det gælder også alle 3M produkter, da 3M Danmark øverste ledelse er fuld informeret, da det er deres produkter, men de vil intet gøre ved det.
Utrolig deres samvittighed ikke er større!
Så jeg kan stadig ikke gøre brug af alt det grus jeg har købt af Ultrafilter til det anlæg, som jeg har betalt flere tusinde for.
3.. Ultrafilters beskrivelse under denne anmeldelse er en fuldstændig fordrejelse af hele sandheden! - for at de ikke skal fremstå så komplet uduelig som de reelt er..., så han forsøger at pynte utrolig meget på denne forfærdelige historie og skrive noget helt forkert.. som er meget langt fra de faktiske omstændigheder.
Fakta er at det hele er 3M's produkter som Ultrafilter forhandler og når de præcist får oplyst anlægges navn og nr. som de jo forhandler og derfor det er købt hos dem! - er det selvfølgelig ene og alene deres ansvar at bestille de rigtige vare hjem! og det er dem som har bestillingsnr. på varerne, det har jeg som kunde ingen indflydelse på og når de på ingen måde forstår at bestille deres egne vare til deres egne produkter hjem som på ingen måde er udgået de har masser af det på lager ved producenten og derfor Ultrafilter bestiller det hjem og de ligefrem kan se på billedet at det de bestiller er så forkert som det overhovedet kan være, så påhviler det selvfølgelig Ultrafilter at betale for portoen, for at jeg sender det forkerte retur til dem.
Sådan er købeloven.. - som Ultrafilter på ingen måde vil overholde! De har været total ligeglade med hele forløbet og de har trukket det hele i langdrag i over 1 helt år og jeg kan ligeledes dokumenterer de intet har gjort det meste af tiden - som taler helt for sig selv at de har samvittighed til det og intet gjort ved det! selvom de ved jeg står og mangler det.
Ejeren af Ultrafilter er uden for pædagogisk rækkevidde som jeg ærligt opfatter ham overfor mig og han både taler og skriver forfærdeligt til sine kunder. En rigtig ubehøvlet person.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende før og hele forløbet taler jo helt for sig selv og jeg kan dokumenterer hele forløbet.
Jeg kan på ingen måde anbefale Ultrafilter

Besvarelse fra Ultrafilter