Utmärkt service
Utmärkt service och kanonbra kundbemötande!
Beställde Ulrika strandstol, stabil och jättebekväm. Bästa stolen!
Ulfasa är ett möbel och inrednings företag som med sin 4500m² butiksyta mellan Motala och Linköping har Östergötlands största utbud av trädgårdsmöbler. Uteleverantörer är bl.a. 'Brafab', 'Hillerstorp', 'Atleve', 'Venure Design' och 'Artwood'. Butiken har även ett stort utbud av innemöbler för alla husets rum från bl.a. 'Rowico', 'Stenexpo', 'Torkelson', 'Softlines', 'Bellus', 'Kilroy Indbo', 'Tenica Home' och 'Haga Gruppen'. Hela ladubutiken är också fylld med färger från golv till tak med årstidsanpassad inne o ute inredning. 'Affari of Sweden', 'Gilbert Trading', 'Silkflower', 'Korgboet' och 'Different Design' är inredningsinköparnas storfavoriter.
Ask 112, Frälsegård, 59191, Motala, Sverige
Utmärkt service och kanonbra kundbemötande!
Beställde Ulrika strandstol, stabil och jättebekväm. Bästa stolen!
Happy with our purchase good service!
Mycket bra bemötande och snabb leverans.
Då bordet vi beställt hade en liten transportskada fick vi rimlig ersättning för den utan mankemang.
Christina och Ingvar Levander
Vi beställde utemöbler och fick snabb och personlig återkoppling att det tyvärr skulle ta ca 6v istället för en vecka som hemsidan sa. Men Lukas som ringde lovade göra allt för att påskynda. Efter en vecka ringde ha och sa, har fixat fram möbler, kan vi komma om 3 dagar. Frågade då om de även hade en strandstol som jag sett under semestern men inte hittat i butik, de hade den och till lägre pris än övriga webbbutiker, så de köptes och kom i samma leverans. Smidig transport till dörren och serviceminded chaufför som hjälpte till att bära. Har bara gott att säga om Ulfåsa, kommer lätt använda dem igen.
Toppenbra upplevelse att handla av Ulfåsa möbler. När vi själva missade att hämta ut en leverans på utlämningsställe hörde Ulfåsa möbler av sig och ordnade ny leverans. Jättebra bemötande och service. Väldigt nöjda med produkterna (utefåtöljer) och leveransen.
Snabb och trevlig service! Fick hem varorna på tre dagar. Ett företag att starkt rekommendera för andra köpare!
Vi är supernöjda med vårt köp av Samvaro soffa och fåtöljer - Köpet gick lätt, priset var det bästa på marknaden och leveransen hela vägen hem till dörren!
Efter några små problem. Löstes det hela på ett mycket bra sätt. Är väldigt nöjd med service och mina parasoll
Att ett så pass stort företag inte lyckas få ut information på hemsidan eller via Facebook om ändrade öppettider vid Kristihimmelsfärd är extremt dåligt. Tråkigt när man åker många mil till butiken. Men nu blir det inga fler besök framöver. Det krypiska budsakpet om att "Kristihemmelsfärd kan påverka" är alldeles för luddigt.
Butik med hyfsade och billiga varor, men som inte greppat online-upplevelsen och att sätta kundupplevelse först;
- Leveranstid utlovad till 4-5 dagar men tog runt 15 dagar från beställning
- Svarar inte på mail
- Produktens montering var bra beskriven, men extremt pillig och delarna sitter inte riktigt ihop
En aning rörigt i affären, alldeles för mycket småprylar som inte ska vara i en möbelaffär. Ostädat intryck :-(
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.