Et firma hvor en aftale er en aftale
Et firma hvor en aftale er en aftale , har kun godt at sige om dem og deres arbejde
Ukrudtskrigeren er en mindre virksomhed i Haderslev der tilbyder haveservice, såsom græsslåning, hækklipning, beskæring og lugning - både ved enkelte opgaver og løbende vedligeholdelsesaftaler af udendørs arealer. Ukrudtskrigeren bidrager også gerne med inspiration og løsninger til en omlægning eller nyindretning af haven.
6100, Haderslev, Danmark
Der var hurtig respons på min henvendelse. Indenfor 4 dage var min have tilbage på standard efter den tidligere havemand ikke var kommet i et par måneder.
Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt.
Jeg er meget tilfreds.
Ja jeg er nødt til at give 5 stjerner, super høflig og venlig personale, arbejdet blev udført til tiden og som forventet, og til en absolut helt ok pris
Yderst behagelig og kompetent møde med ukrudtkrigeren. Service der bare spiller og levering af opgaven !
Hurtig respons på forespørgsel og endnu hurtigere igangsættelse og udførsel af opgaven.
Jeg er så glad for den altid gode service man får fra Andreas og hans ansatte. Dygtige folk, som man kan regne med og de gør et godt stykke arbejde.
Fin oplevelse. Arbejdet er udført til vor fulde tilfredshed og arbejdet svarede fint til det overslag og den tidsplan, der blev givet.
Vi vil helt sikkert bruge Ukrudtskrigeren påny.
Kommer som aftalt og laver det lovede på aftalt tid.
Mine bedste anbefalinger til Ukrudtkrigeren
Det startede med græsslåning. Jeg er selv gangbesværet. Får i dag hjælp til alt hvad jeg har behov for og altid til punkt og prikke som aftalt. Og altid med et smil og godt humør. Bare super dejligt.
Vi er meget tilfredse med Ukrudtskrigerens service! Bestilte hækklipning, da hækken skulle klippes godt ind. Arbejdet blev udført hurtigt og til en rimelig pris. Kan kun anbefale!