Ukdepartmentstore Anmeldelser 35

1,4

There is no ZERO, this company I believe is fruad. Ordered air fryer 9th Feb 2025, today 7th March, I have written many emails since, but no contact, am disappointed. The tracking shows it is delivere... Se mere

Scam- I thought I was buying from Legend London but credit card says 'shenfung readymade gar'. Item never arrived. Fb links aren't real. Grammatical mistakes on the site - should have been more carefu... Se mere

Ordered a12v pipe cutter, paid on my credit card, and then radio silence. They have ignored all my emails and I’ve never received the item. Subsequently I have experienced credit card fraud on my acco... Se mere

This website is a Scam!! Purchased a Bestway paddle board reduced from £216.99 to £50.99 for Black Friday sale. PayPal payment went to an individual called “ELIZABETH Neverez” rather than any compan... Se mere

1,4

Dårlig

This website is a SCAM!!

This website is a Scam!!
Purchased a Bestway paddle board reduced from £216.99 to £50.99 for Black Friday sale. PayPal payment went to an individual called “ELIZABETH Neverez” rather than any company. No order confirmation, delivery notice. Contacted customer service by email, no response.
Fortunately PayPal refunded straightaway but DO NOT BUY from this website, you will not get a bargain just a headache!!

22. november 2024

Scam company

Don't use this company. It is a scam. Ordered an item and it was never shipped. No response to emails. Luckily I ordered through Paypal who refunded the money straight away. Would have given zero stars if I was able.

25. november 2024

Big scam

Gave one star because cannot give 0. Unbelievable prices that can be offered because no goods will be received. DO NOT BUY FROM THIS SITE

5. november 2024

I ordered Ninja Airfryer £59.99 on…

I ordered Ninja Airfryer £59.99 on Monday 4/11/24 emailed over the week several times to find out when this will be shipped (No Reply),I notified PayPal (thank goodness I paid through them), they re-embursed me the next day .(I thought it was too good to be true at that price.
Anyway I purchased my new Airfryer from Amazon, no problems.
Don't buy from this company, very dodgy

4. november 2024

Gave 1 star because I can't give 0

Gave 1 star because I can't give 0 ! Ordered and paid £50.99 for an item. All I ever receive is a daily email offering discount if I buy another one. Original order never fulfilled. Definitely SCAM site, as confirmed by PayPal, who refunded my money in full. DO NOT BUY from this company.

11. november 2024

Be warned

Be warned - these are a scam
No delivery - no response to emails
Thankfully I paid with a credit card

1. november 2024

Scam site ordered airfyer.

Scam site ordered airfyer.. no delivery..reported to master card.. payment taken by j.e.cleaning based in
Singapore.. Do not use this site.
Price to good to be true...it is
£59.99 for a £220 airfryer
Don't get caught out
And impossible to get it removed from Google search

11. november 2024

No reply to my numerous requests to cancel order for a microwave.£53.99
I payed with Pay Pal.
They have three different Email addresses and none have replied.Payment taken by GREAK.

14. november 2024

Scam site

I ordered a Leaf blower didn't arrive I emailed them several times no answer. I think this is a scam site. Luckily I paid with PayPal

29. oktober 2024

Er dette din virksomhed?