Heiremans Uitvaartverzorging Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het eerste contact voelden we ons begrepen en ondersteund. Vicky begeleide ons met alle aspecten van die moeilijke dagen. Hierdoor konden we onze eigen accenten leggen in de plechtigheid: op bas... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De uitvaartdienst werd helemaal in de geest van onze verlangens geleid. Het was discreet, respectvol en zonder de alom gebruikte clichés. Ook de ruimte,met zicht op de tuin ,droeg bij tot een sfee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Werd door iedereen zeer beleefd. vriendelijk en tactvol te woord gestaan, van het telefonische contact voor het ophalen van het lichaam en de afspraak voor de uitvaartorganisatie, de dames die mijn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uw werkneemster Mevr.Kelly Verbergt doet dat prima! Wij kregen de nodige informatie, alles is uitgevoerd zoals we het wensten! Ik kan niets bedenken dat niet in orde was! Ik beveel jullie graag aa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

6. Lighus

Om Heiremans Uitvaartverzorging

Skrevet af virksomheden

Heiremans Uitvaartverzorging – Een waardig afscheid, sinds 1880

Heiremans Uitvaartverzorging is een onafhankelijk familiebedrijf dat al sinds 1880 families begeleidt bij het afscheid van hun dierbaren. Al vijf generaties lang zetten wij ons in om mensen op een warme, respectvolle en persoonlijke manier bij te staan tijdens één van de meest ingrijpende momenten in het leven. Onze aanpak is gebaseerd op betrokkenheid, integriteit en vakkennis, steeds met oog voor detail.

Doorheen de jaren namen wij verschillende vertrouwde namen in de uitvaartzorg op in onze werking:

• Marschang Uitvaartzorg (2008), actief in Antwerpen-Noord (Den Dam, Seefhoek), Merksem en Zoersel
  • Geyskens Begrafenissen (2003), stevig verankerd in Schilde en omgeving
  • Bogaers Uitvaartzorg (2015), met een jarenlange reputatie op Antwerpen-Zuid

Vanuit vestigingen in onder meer Borgerhout, Schilde, Deurne, Merksem, Borsbeek, Wommelgem, Zoersel, Sint-Job-in-'t-Goor en Antwerpen Centrum, bieden wij moderne infrastructuur aan, zoals rouwkamers, aula’s en koffietafelruimtes.

Elke familie krijgt bij ons één vaste consulent, die vanaf het eerste gesprek tot na de uitvaart persoonlijk begeleidt. Samen creëren we een afscheid dat betekenisvol is, afgestemd op het leven van de overledene én op wat de nabestaanden nodig hebben om in verbondenheid afscheid te nemen.

Heiremans Uitvaartverzorging staat voor kwaliteit, sereniteit en echte menselijke zorg. Omdat elk afscheid telt. En herinneringen zorg vragen.

Heiremans Uitvaartverzorging ... voor een waardig afscheid.

Skrevet af virksomheden

vernieuwend met respect voor traditie
Wij zijn een familiaal uitvaartbedrijf, reeds 5 generaties van vader op zoon. Buiten het beheren van alle administratie dat komt kijken bij een uitvaart, denken wij mee na over een persoonlijk afscheid. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart in uw parochiekerk of een persoonlijk afscheid in een uitvaartaula, wij voeren uw specifieke wensen uit.

Vijf generaties passie voor uitvaart

Bij ons bent u in goede handen.

Bij Heiremans Uitvaartverzorging valt u terug op 5 generaties ervaring in het organiseren van een waardig afscheid. Niets is voor ons te veel of ongezien. Het belangrijkste voor ons is dat u met een mooi gevoel kan terugkijken op dit moeilijk moment.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

84 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel rustige sfeer met gerichte hulp en…

Heel rustige sfeer met gerichte hulp en respect voor de wensen van ons
Dienst was heel mooi en goed voorgezeten .
Duidelijke prijsopgave en afrekening

31. juli 2025

Besvarelse fra Heiremans Uitvaartverzorging

Dank je wel voor je mooie woorden.
Fijn om te horen dat de sfeer als rustig en respectvol werd ervaren, en dat de dienst mooi en sereen kon verlopen.
We hechten veel belang aan transparantie, dus het doet ons deugd dat ook de prijsopgave en afrekening duidelijk waren.

Uitstekend

Uitstekend!!

29. juli 2025

Besvarelse fra Heiremans Uitvaartverzorging

Dank je wel voor je enthousiaste beoordeling!
Fijn om te weten dat alles naar wens was.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vlotte,serene en hele correcte…

Vlotte,serene en hele correcte afhandeling, vanaf de eerste minuut

4. august 2025

Besvarelse fra Heiremans Uitvaartverzorging

Dank je wel voor je fijne reactie.
Het doet ons plezier te horen dat alles van bij het begin vlot, sereen en correct is verlopen. Dat is precies de ervaring die we willen bieden in zo’n gevoelig moment.

De begeleiding van het uitvaartcentrum Heiremans Schilde

De begeleiding van het uitvaartcentrum zeer goed. Hun begeleiding (Anouk) heeft mij steeds correct en zeer begrijpend bijgestaan. Mijn verzoeken betreffende de uitvaartdienst werden perfect volgens afspraak uitgevoerd. Een positieve ervaring in deze moeilijke tijden. Nogmaals Dank!

18. juli 2025

Besvarelse fra Heiremans Uitvaartverzorging

Dank je wel voor je warme en weloverwogen woorden.
Het is fijn om te horen dat Anouk je met begrip en zorg heeft kunnen bijstaan, en dat alles is verlopen zoals afgesproken.
We zijn dankbaar dat we je in deze moeilijke periode tot steun konden zijn.

Mooi afscheid van papa

Warme, persoonlijke ontvangst
Aandacht voor ons verhaal
Duidelijke informatie
Veel ruimte voor persoonlijke inbreng
Vlotte communicatie tijdens de voorbereiding
Verzorgde uitvaart in de kerk
Verzorgde en lekkere koffietafel

30. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De uitvaart is bijna perfect…

De uitvaart is bijna perfect georganiseerd geweest : van bij de eerste bespreking thuis tot en met het afleveren van de urne en bloemen thuis. Eén aandachtspuntje: tijdens het half uur wachten voorin tussen de begroeting en de aanvang van de dienst waren we vergeten te vragen wat rustige muziek te spelen. Daar waren we graag ook nog attent op gemaakt bij de voorbereiding.

20. juni 2025

Besvarelse fra Heiremans Uitvaartverzorging

Dank je wel voor je mooie woorden en de uitgebreide feedback.
We zijn blij dat alles van begin tot einde als verzorgd en respectvol werd ervaren.
Wat de muziek betreft: bij kerkelijke diensten verloopt de muzikale invulling doorgaans via de priester, maar we begrijpen dat dit in de voorbereiding makkelijk over het hoofd wordt gezien. We nemen je opmerking zeker mee om families hier in de toekomst nog beter op te attenderen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goed contact niks was teveel…

Heel goed contact niks was teveel alhoewel we 20 x iets veranderd hebben . Bedankt voor alles .
Mvg

20. juni 2025

Besvarelse fra Heiremans Uitvaartverzorging

Dank je wel voor je fijne reactie.
We doen het met plezier, hoe vaak er ook iets aangepast moet worden — het moest kloppen voor jullie.
Blij dat het contact als goed en flexibel werd ervaren.

Mooi afscheid voor papa

De uitvaart is verlopen zoals werd besproken. Er werd rekening gehouden met onze wensen. Ook voor de rouwkaart werd een mooie afbeelding gezocht nav papa zijn passie. Alles was perfect. Dikke dankjewel hiervoor.

25. juni 2025

Besvarelse fra Heiremans Uitvaartverzorging

Dank je wel voor je warme woorden.
Het doet ons deugd dat alles is verlopen zoals jullie het voor ogen hadden, en dat ook de rouwkaart zo persoonlijk mocht zijn.
Fijn dat we op die manier konden bijdragen aan een mooi en passend afscheid van jullie papa.

Met oprechte dank,

Snelle,correcte vriendelijke en…

Snelle,correcte vriendelijke en respectvolle behandeliing van het overlijden.
Prijsofferte

3. juli 2025

Besvarelse fra Heiremans Uitvaartverzorging

Dank je wel voor je reactie en waardering.
We vinden het belangrijk om in zo’n kwetsbaar moment snel, correct en met respect te handelen — fijn dat dit zo werd ervaren.
Ook rond de prijsofferte streven we steeds naar duidelijkheid en transparantie.

Overlijden Pierre Verheyden

Mijn papa is op donderdag 29 mei overleden en we zijn met goede zorg en professioneel geholpen door Fleur onze uitvaartconsulente. Ze is een jonge gepassioneerde dame die alles doet met de nodige kennis, passie en toewijding om de nabestaande een waardig afscheid te geven van hun geliefden. Ze verzorgen alles tot in de puntjes zodat je je weinig of nergens meer zorgen hoeft in te maken. Echt een aanrader !

10. juni 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste,

Dank je wel voor je mooie en lovende woorden.
We geven je complimenten met veel plezier door aan Fleur — jouw waardering betekent enorm veel voor haar en voor ons hele team.
Het is fijn te horen dat jullie je gedragen voelden en het afscheid met vertrouwen konden beleven, ondanks het grote verdriet.

Met oprechte groet,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een fijn gevoel om de plechtigheid vorm te geven op een persoonlijke manier

Het was een aangenaam gesprek met mijn broers en Marij. Alles ging vlot en zeer aangenaam. Iedereen voelde zich goed in de gegeven omstandigheden.

23. januar 2025

Beste,

Dank je wel voor je fijne woorden.
Het is mooi om te horen dat jullie het gesprek met Marij als aangenaam en vlot hebben ervaren.
Dat iedereen zich goed voelde, zelfs in zo’n moeilijke context, betekent veel voor ons — precies dat proberen we telkens te bieden.

Warm

Warme ontvangst en warme begeleiding in deze moeilijke periode.

10. juni 2025

Beste,

Dank je wel voor je mooie woorden.
Het doet ons oprecht deugd dat onze ontvangst en begeleiding als warm werden ervaren — dat is precies wat we willen bieden in zulke momenten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke en zeer behulpzame mensen

Vriendelijke en zeer behulpzame mensen. Alles ook perfect georganiseerd en stonden steeds ter beschikking om te helpen waar nodig

18. april 2025

Beste,

Hartelijk dank voor je warme feedback.
Fijn om te horen dat jullie onze betrokkenheid en bereikbaarheid zo sterk hebben aangevoeld.
We streven ernaar om families echt te ontzorgen, en het doet deugd te lezen dat dat ook zo werd ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed opgevangen en begeleid van…

Zeer goed opgevangen en begeleid van het eerste moment
De dienst zelf was heel mooi samengesteld, we zijn Fleur hier dankbaar voor
Dit bedrijf is echt aan te bevelen

Beste,

Heel erg bedankt voor je mooie feedback.
Het doet ons veel plezier dat jullie je goed opgevangen voelden vanaf het eerste moment, en dat de plechtigheid als warm en mooi werd ervaren.
We geven je dank zeker door aan Fleur — zulke woorden betekenen veel voor ons.

Uitvaart Verschueren Pierre

Ik werd vriendelijk en met het nodige respect en professioneel benaderd.
Er werd tijd voor mij gemaakt om mijn verhaal , levensverhaal van mijn overleden vader , met geduld aan te horen. Ook als ik extra vroeg enkele dagen voor de uitvaart was dit geen probleem.
De uitvaart was mooi,verzorgd en de manier hoe het levensverhaal verteld werd heeft iederen ervaren als een prachtige herdenking.

Beste,

Dank je wel voor je warme woorden.
Het doet ons echt deugd te horen dat je je gehoord en gesteund voelde, en dat de uitvaart als mooi en verzorgd werd ervaren.
Fijn dat het levensverhaal van je vader zo binnenkwam bij iedereen — dat is precies waar we het voor doen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb nog nooit een begrafenis zelf…

Ik heb nog nooit een begrafenis zelf moeten regelen. Wist niet waar eerst te beginnen.
Jullie hebben enorm geholpen omdat alles in goede banen te lijden.

Besvarelse fra Heiremans Uitvaartverzorging

Dank u voor uw vertrouwen en mooie woorden.
Het doet ons oprecht deugd te lezen dat we u konden ondersteunen in een periode waarin alles nieuw en overweldigend aanvoelde.
We vinden het belangrijk dat families zich gedragen voelen, ook als het de eerste keer is dat ze hiermee geconfronteerd worden.

Met warme groet,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijk en meelevend

Zeer vriendelijk en meelevend
Alles goed geregeld.
Ze luisterden naar onze wensen.
Zeer mooi afscheid

12. maj 2025

Beste,

Wat fijn om te lezen dat het afscheid helemaal aansloot bij jullie wensen.
We proberen steeds mee te voelen én mee te denken — mooi dat dat voor jullie zo overkwam.
Dank je wel om dit met ons te delen.

Vriendelijke groet,
Het team van Heiremans Uitvaartverzorging

Læs mere om andre typer anmeldelser.