Uittrekselregister Anmeldelser 35

1,7

Gewoon oplichters zoals de rest zegt. Staat ook nog bovenaan in Google en Mollie accepteert de betalingen ervan. Mooie bedrijven dat ze dit soort sites niet weren.

Oplichters! Had ik deze site nu maar eerder gecheckt. Deze club is echt niet te vertrouwen. Kosten voor KVK uittreksel ruim 29 euro, terwijl bij kvk slechts 9 euro. Je zou binnen paar minuten uittrek... Se mere

1,7

Dårlig

Flopbedrijf

Flopbedrijf! 5* omdat dit opvalt tussen alle 1*. Ben er zelf ook ingestonken. Even snel KVK uittrekseltje opvragen blijkt duurdere grap dan bij de Kamer van Koophandel. Krijg je een niet gewaarmerkt exemplaar voor teveel geld. Tja, als je het daarvan moet hebben, zielepieten.

6. februar 2026

Oplichters!!!! Uittrekselregister.nl!!!!

De voorzitter dacht op de site van de Kvk een uittreksel besteld te hebben, bleek Uittrekselregister.nl te zijn. De penningmeester kwam er achter doordat zij een factuur wilde opvragen. belde de KvK en zo hoorde zij dat de bestelling niet bij hun bekend was. Telefonisch geprobeerd contact te krijgen om de factuur te ontvangen maar zoals verwacht, niet bereikbaar. Stelletje oplichters!!!!

11. december 2025

Waardeloos

Waardeloos. Je betaald veel en krijgt NIETS ! 0,0
Ga gewoon naar kvk.nl. Daar kost een officieel uittreksel 9,25 euro. klaar.
Ik wordt een beetje misselijk van dit soort zielige personen die onwetende mensen proberen op te lichten. Ze zijn de onderkant van je schoenzool nog niet waard.

20. november 2025

Oplichters

Oplichters. De KvK is er voor uittreksels uit hun handelsregister. Daar betaal je een paar euro. Via deze tussenpersoon kan je een uittreksel van de KvK opvragen. Betaal je EUR 29. Ze prooien op digibeten. Schaamteloos.

23. august 2025

Oplichters!!!!

Wat een oplichters! Hoe kan het dat zo’n bedrijf nog bestaat?! Met al deze negatieve reviews!
Ik heb ook te weinig ondoordacht een keuze gemaakt omdat ik het snel nodig had. Wat je krijgt is niets waard en onbruikbaar voor officieel gebruik. €24,95 terwijl het juiste gewaarmerkte uittreksel €9 kost bij KVK.
Wie zorgt dat dit bedrijf niet nog meer mensen oplicht?

14. juli 2025

OPLICHTERS

Dit is echt heel misleidend !!!! staan op google boven de echte KVK. Je denkt een uittreksel te ontvangen maar dat is alleen inzien. OPLICHTERS !!!!!!
Overheid doe hier iets aan !!!!!

14. februar 2025

Oplichters

Oplichters. Je ontvangt helemaal geen uittreksel. Telefoonnummer 0900-1500 is niet meer in gebruik. Hoe krijgen we deze oplichters van google af?

28. oktober 2024

Helaas ben ik er ook ingetrapt ook…

Helaas ben ik er ook ingetrapt ook zelfs nog het nummer van de KVK via hun waar je ook voor moest betalen. Ik vraag me af kunnen ze nu in je bankgegevens komen gezien ik 20 euro heb betaald voor een neppe uittreksel! Hoe kan hun site uit de lucht worden gegooid?????

24. oktober 2024

Nep-uitreksel en dubbel zo duur als bij kvk

Gewoon oplichters. Dubbel zo duur als bij kvk. Je hebt er niets aan. Staat wel bovenaan alle zoekmachines en ziet er uit als een service van kvk. Geven aan dat ze als intermediair optreden. Heel kwalijk. Wanneer je het nummer belt voor 1,50 leest een bandje het telefoonnummer van de echte KVK voor.

22. oktober 2024

Oplichters!!!!

Oplichters!!!!! Wow!!! Wat een oplichters!!!! snel iets bestellen en dan niet kijken.... wow!!!! Stom stom stom dat ik er ingetrapt ben!!!!!

11. oktober 2024

Er dette din virksomhed?