Wat hebben wij genoten van het Ik Hou van Holland-spel bij De Engel in Houten! Alles was uitstekend georganiseerd en tot in de puntjes geregeld. De sfeer was gezellig, het spel was leuk en zorgde vo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij hebben via Uitjes en Eten het teamuitje De Alleskunners gedaan en wat was het een succes! Vanaf het begin zat de sfeer er goed in. De spellen waren superleuk, afwisselend en zorgden voor veel f... Se mere
Virksomheden har svaret
Het bedrijf is heel flexibel en alles is bespreekbaar. Terplekke ook een fijne gastvrouw die duidelijke uitleg geeft en inspeelt op wat ze tegenkomt. Ook kon het op vrij korte termijn geregeld worden.... Se mere
Virksomheden har svaret
Super leuke avond gehad met het teamuitje! Kort van de tevoren pas contact gehad en binnen 2 weken was daar de dag van de activiteit al. Snelle en prettige communicatie was hier zeker van toe... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Uitjes en Eten is het evenementenbureau voor een origineel, betaalbaar en goed georganiseerd bedrijfsuitje of groepsuitje. Wij maken blij!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij hebben met ons bedrijf een PuBquiz gespeeld
Wij hebben met ons bedrijf een ontzettende leuke PubQuiz gedaan met Uitjes en Eten!
De 2 heren die de PubQuiz hebben verzorgd waren erge enthousiast en de onderdelen in de Quiz waren gevarieerd en leuk! Echt een aanrader!
Geweldig bedrijfsfeest gehad!
Wij hadden het uitje ''Ik hou van Kerst'' geboekt voor ons bedrijfsfeest. Alles was in kerstsfeer, met hele leuke vragen/spellen.
De communicatie met de contactpersoon was heel fijn, er werd echt met ons meegedacht. Korte lijntjes en snel een reactie terug, niets was te gek.
De Quizmaster was heel enthousiast, vrolijk en zweepte de boel lekker op. Heel vriendelijk en de communicatie/overleg was heel prettig. Alles liep daardoor heel soepel en kwamen we niet in tijdnood met het programma van de dag. Ze heeft zeker bijgedragen aan een geweldig bedrijfsfeest waar we met plezier aan terugdenken. Het spel is zeker de moeite waard om met een grotere groep te spelen, we komen zeker terug. Bedankt voor alles!
Goed georganiseerd bedrijfsuitje
Goed georganiseerd bedrijfsuitje. Uitjes en eten dacht goed mee toen ons deelnemersaantal ineens veel hoger bleek te zijn. Ze bedachten enkele dagen voor de activiteit een nieuw programma dat wel inpasbaar was op de locatie die we gekozen hadden.
Goed georganiseerd
Goed georganiseerd. Mooie opdrachten. Alleen het finale spel wat rommelig. Weinig uitleg.
Familiedag
We hebben een leuke familiedag gehad. De begeleider op afstand was goed te bereiken. Op deze manier een soort rondleiding door de stad gekregen.
Goed geregeld!
Leuk geregeld, duidelijke spelregels, de city-spel is goed te doen qua afstanden binnen de stad en is niet langdradig of oneindig ingewikkeld. We hadden een goed tempo en hebben genoten van elk raadsel. De spanning liep goed op, dus goed geregeld! Afgesloten met een lekker diner en iedereen ging tevreden naar huis.
Heel veel aandacht voor mijn team &…
Heel veel aandacht voor mijn team & leuke en open sfeer. goeie uitleg
Hele leuke quiz(master)
Hele leuke quizmaster, geinige spelletjes en geen gehaast dat alles precies binnen de tijd moest. Relaxt en met humor
Heel leuk spel!
Ontzettend leuk spel om te spelen met familie, collega's, vrienden. Zit goed en leuk in elkaar. Halverwege wissel je van rol, op die manier dus beide 'kanten' kunnen ervaren. Klein minpuntje: de locaties in de app blijven hetzelfde, dus na de 1e ronde wist je die zo te vinden

Besvarelse fra Uitjes en Eten
Enorm genoten met mijn collega's!
Enorm genoten met mijn collega's!
We hebben Expeditie Robinson gespeeld op de NDSM werf in Amsterdam Noord en zijn hierbij top begeleid door Niels van Uitjes en Eten.
Wat een leuke opdrachten waren het, we hebben gelachen en iedereen deed fanatiek mee.
Volgend jaar gaan we waarschijnlijk wel een andere activiteit met U&E plannen!
Expeditie Robinson: Een aanrader.
We hebben het teamuitje Expeditie Robinson gedaan.
De communicatie vooraf liep prettig.
Op de dag zelf was alles goed georganiseerd.
De opdrachten waren leuk en afwisselend.
We hadden een enthousiaste spelleider.
Super goed georganiseerde speurtocht…
Super goed georganiseerde speurtocht door het centrum van Breda. We werden eerst op een gezellig terras ontvangen met een drankje en gebak. Daarna kregen we uitleg over de speurtocht, waarbij we leuke hoogtepunten van het centrum van Breda te zien kregen. De speurtocht zat heel leuk in elkaar en gaf een goede samenwerking binnen de verschillende teams. Een ideaal uitje om teambuilding te stimuleren.
Bikken & klikken: gezellig, leuk, leerzaam zelfs en heerlijk gegeten
Met leden van de personeelsvereniging een activiteit geboekt bij Uitjeseneten.nl
Het begon al met een ontzettend leuke host (Channa); gezellig en enthousiast, regelt alles top tot in de puntjes.
Leuke, ontspannen en zelfs leerzame speurtocht. Niet te moeilijk maar wel met voldoende uitdaging (bonusopdrachten) voor teams met een tikkeltje competitiedrang.
Verder genoten van het 3-gangen diner (leuke restaurants ook).
Enorm geboft met prachtig weer, kortom een perfecte combi!
We had amazing experience and our team…
We had amazing experience and our team really enjoyed in the "Escape the city" Event.
Game was interesting and very well organized.
Thank you for professional organization and see you again!
Ik heb nu 3x een Escape the City…
Ik heb nu 3x een Escape the City geboekt bij hen voor teamuitjes. Elke keer is het weer een feestje.
‘the murdergame’ is superleuk
Het spel ‘the murdergame’ is superleuk! Leuke route en opdrachten. We hebben een leuke middag gehad in zonnig Rotterdam, zeker een aanrader!
Goed in elkaar gezette moord met twist
Het was een ontzettend gezellige en lachwekkende middag vol moorden en misdaad. In het begin denk je nog, komt dit ooit goed. Maar als je dan hoofdagent wordt, dan wil je ook voor de winst gaan. Goed in elkaar gezette moord met twist. Heel leuk!
Aanrader, heerlijk wandel buitenspel
Het hele fijne was dat onze eerste gekozen datum niet doorging dat dit kosteloos verzet kon worden. Verder is het echt heel leuk en goed in elkaar gezet spel. Minder vonden wij dat sommige iconen veranderen van plaats. Maar bedankt, wij hebben gelachen en genoten.
Hilarisch
We hebben enorm gelachen tijdens onze teambuilding. Precies zoals je zou verwachten bij een teambuilen. Het contact verliep via de mail. Dit had persoonlijker gekund.
Het was een super leuke middag
Het was een super leuke middag. De moordzaak in Naarden is dankzij onze teams opgelost. Bij een enkel team deed de app soms een beetje vervelend, maar bij de meeste verliep alles soepel. Bij problemen is Nance goed bereikbaar en die lost alles snel en goed op. Het is een super leuke manier om Naarden Vesting te ontdekken.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.