Ging snel en gemakkelijk.
Ging snel en gemakkelijk. Alleen jammer dat als je start ook niet meer kan stoppen.
Met uGrow krijg je inzicht in jezelf. Groeien kun je pas doen als je weet waar je nu staat én waar je naartoe wil. Begin met inzicht, de ontwikkeling volgt. uGrow begeleidt je in het proces van inzicht naar persoonlijk ontwikkelingsplan. De assessments van uGrow helpen jou te zien wat jouw talenten zijn en hierdoor je kansen te grijpen. Ze geven inzicht in je potentie. De assessments van uGrow zijn wetenschappelijk onderbouwd en gevalideerd. Waar anderen vaak stoppen, gaat uGrow verder. We begeleiden je in het opstellen van je ontwikkeldoelen, en helpen je met het kiezen van een functie die echt goed bij jou past.
Stationsstraat 36b, 8331GK, Steenwijk, Holland
Helaas heb ik al een poosje een behoorlijke afstand van de arbeid markt, maar is het wel de bedoeling dat ik snel weer aan het werk ga. De Capaciteitentest heeft mij hierin een stuk zelfvertrouwen terug gegeven. Tijdens het maken van de test zelf voelde ik mij ontzettend dom, maar de uitkomst verbaasde mij enorm. Zodra mijn re-integratie weer begint, neem ik de test mee naar mijn contact persoon bij het UWV, en hopelijk zal dat enorm helpen om een passende baan te vinden.
Ik heb de drijfveren analyse gedaan. Duidelijke test met een uitgebreid verslag nadien. De uitkomst was niet super verrassend maar heeft mij wel meer inizcht en bewustwording gegeven in mijn passies, waarden en voorkeuren. Dit helpt mij binnen mijn werk gemakkelijker keuzes te maken die echt bij mij passen en me dus eerder energie geven dan leegzuigen. Een verademing!
Ik vond bij jullie de test die ik nodig had dus dat is voor mij perfect.
Duidelijke website zonder onnodige poespas, support is goed. De DISC en capaciteiten test geven goede inzichten waar je verder op kan borduren.
Was voor mij herkenbaar en kan ik met antwoorden rekening houden dat ik ik ben

Besvarelse fra uGrow
Product nog steeds niet geleverd. Moet er steeds zelf achteraan gaan, erg vervelend.

Besvarelse fra uGrow
Heel fijn en uitgebreid rapport, alleen jammer dat je alle rapporten moet kopen om het totale plaatje (de P-factor) compleet te krijgen.
Ik vind het jammer dat er na betaling geen mogelijkheid te vinden was om een PDF op te slaan of af te drukken van het testresultaat. De test vind ik inhoudelijk verder goed.

Besvarelse fra uGrow
Ik heb de competentietest afgerond, maar ik heb de resultaten nooit gekregen