Ugeplan.dk Anmeldelser

4,8

Anne yder en utrolig god og venlig service. Desuden følger hun op på glippende levering fra PostNord. Vi er SÅ glade for vores kalender, som skaber overblik, struktur i en travl hverdag med tre sm... Se mere

Det var en virkelig god oplevelse at købe ugeplanen. Der var en god og hurtig kontakt, hvor jeg som kunde fik mulighed at få produktet udført, som jeg ønskede det. For hver rettelse, fik jeg hurtigt e... Se mere

Vi er super glade for vores kalender! Mie fra Ugeplan hjalp os gennem processen og hjalp os med at udskyde leveringsdato til efter vi var kommet hjem fra ferie, uden problemer. Super god kvalitet og s... Se mere

Super søde og hjælpsomme. Rigtig god kundeservice og hurtig svar ved bestilling. Også er det bare et rigtig flot og stilrent produkt man modtager som kan holde i mange år. Vi er virkelig mere end bare... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Hos Ugeplan.dk designer vi elegante kalendere og tavler præcis til dine behov, - så I kan få det nødvendige overblik i en travl hverdag, helt uden brug af skærm! Kalenderen er af højeste kvalitet og den mest unikke på markedet. Vi designer alt efter jeres ønsker og sætter den personlige service og kontakt i højsædet! Elegant og praktisk til din familie eller virksomhed.

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super glade for vores ugeplan

Super glade for vores ugeplan. Fin kvalitet og hurtig levering.

24. januar 2023

Besvarelse fra Ugeplan.dk

Tak for din anmeldelse! Det er stort værdsat, dejligt I er glade for den. :)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse

Super god kundeservice, med kort svartid og virkelig hjælpsom.

Varen kommer i forsvarlig indpakning og er nem at montere.

Kæmpe anbefaling!

30. november 2022

Besvarelse fra Ugeplan.dk

Tak for en fantastisk anmeldelse, Camilla! Hvor er det godt at høre. :)

Super søde og hjælpsomme

Super søde og hjælpsomme. Rigtig god kundeservice og hurtig svar ved bestilling. Også er det bare et rigtig flot og stilrent produkt man modtager som kan holde i mange år. Vi er virkelig mere end bare tilfreds.

4. januar 2023

Besvarelse fra Ugeplan.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det varmer virkelig. Håber I får god brug af kalenderen i mange år! :D

Kan varmt anbefales! Pris og kvalitet hænger sammen

Når man først lige har besluttet sig for hvad man skal bruge, eller hvis man har brug for hjælp til det. Så er bliver man hjulpet så fint. Mie fra ugeplan er virkelig på og hjalp med at sikre at alt blev super. Tak for det og de fine uge/månedsplaner hænger og pynter mega flot.

BH Daniel

1. november 2022

Besvarelse fra Ugeplan.dk

Hej Daniel. Tusind tak for den fine anmeldelse! Også den fine pointe med pris og kvalitet, der hænger sammen, tak. :)
Hvor er jeg glad for at høre, du har haft en god oplevelse og er glad og tilfreds! :D
MVH Mie

Lyn hurtig service

Lyn hurtig service! Allerede få timer efter jeg havde lagt min ordre, havde jeg fået et udkast. Ugen efter kom vores opslags tavle.

1. november 2022

Besvarelse fra Ugeplan.dk

Tak for anmeldelsen Kasper, hvor er det skønt at høre! :D

Super fin service og produkt

Super fin service og produkt. Efter bestilling fik vi et bud på et design. Det rettede vi lidt i og fik et nyt design.
Først da vi havde godkendt alt, blev vores ugeplan sat i produktion.
Fra bestilling, til modtagelse tog en lille uge.
De største anbefalinger herfra.

7. september 2022

Tusind tak for stjernerne, Michael! 🙏🏻

Vi er meget meget glade for vores…

Vi er meget meget glade for vores ugeplan! Mie har leveret super service og nu kan vi simpelthen ikke leve uden ugeplanen.

1. oktober 2022

Besvarelse fra Ugeplan.dk

Tusind tak, Signe! Det er jeg så glad for at høre!
MVH Mie

Jeg fik hurtigt hjælp af Mie og…

Jeg fik hurtigt hjælp af Mie og bestilte en flot Deluxe tavle, som jeg er så glad for og som skaber overblik over familiens gøremål. Tak Mie:-)

14. september 2022

Selv tak, Tanja!! Dejligt at høre og tak for stjernerne. 🙏🏻
Mvh Mie

Flot og overskuelig ugeplan

Flot og overskuelig ugeplan, som blev tilpasset vores behov med navne og det hele. Den virker som rigtig solid kvalitet.
God og hurtig kundeservice.

11. august 2022

Tusind tak Christian!

Føler mig snydt

Tavlen er rigtig flot og vi er glade for den. Dog synes jeg, det er svineri at tage næsten 1400kr for et layout og 150kr i levring, da tavlen bestilles fra cewe.dk og kun koster omkring 1000kr.
Det er strengt at tage leveringsomkostninger for en levering som slet ikke bliver sendt hjem til ugeplan, men direkte til ens hjemmeadresse og hvis man bestiller direkte fra cewes hjemmeside, så koster leveringen omkring 50kr.
Alt i alt er tavlen rigtig fin, men jeg føler mig godt nok snydt ved at skulle betale så mange penge for er dokument/layout som jeg i realiteten selv kan sidde og lave i et word-dokument - det er i hvert fald ikke 1400-1500kr værd. Øv øv!

10. oktober 2021

Hej Amanda.

Det undrer mig meget at du skriver til mig her, da jeg havde en god snak med din mand på telefon for snart 2 måneder siden(!).

Som jeg sagde til din mand, var I velkommen til at sende kalenderen retur og få alle jeres penge refunderet hvis I ikke var interesseret i at betale for mit designkoncept og jeres personligt tilpassede kalender. Det takket din mand nej tak til, da han var meget glad for kalenderen. I fik endda penge refunderet for fragt, da I ikke havde bestilt tilbehør (som sendes fra en anden destination og derfor indebærer en ekstra fragt).

Derfor synes jeg det er meget mærkelig at du nu to måneder efter skriver at du føler dig snydt. I er stadig meget velkommen til at sende den retur, så du kan komme af med "snydt følelsen".

Smil og god uge fra Anne

Ovenud tilfreds.

Ovenud tilfreds.
Super sød og rar Anne, fantastisk produkt og noget vi har ønsket længe! Den er så fin vores ugeplan og bruger den allerede meget :)
Tak!

19. december 2020

Besvarelse fra Ugeplan.dk

Et forsinket tusind tak for din fine tilbagemelding Rikke, det er jeg rigtig glad for :) Smil fra Anne

MEGA tilfreds

Vi er SÅ glade for vores kalender 😁❤️

Med 2 voksne og 2 børn er der mange at holde styr på, og denne gir os et rigtigt godt overblik over måneden, madplan og ting vi skal huske!

Vi er meget tilfredse!

17. september 2020

Besvarelse fra Ugeplan.dk

Tak for din fine tilbagemelding Christina :)

Smil fra Anne

God oplevelse og super fin kundeservice

Vi bestilte vores nye tavle hos Anne fra Ugeplan.dk
God oplevelse og super fin kundeservice.
Vi er rigtig glade for tavlen, som er af høj kvalitet.

14. september 2020

Besvarelse fra Ugeplan.dk

Selv tak og det ser ud til at vi er ved at komme i mål med din hylde også ;)

Smil fra Anne

Anne yder en utrolig god og venlig…

Vi er SÅ glade for vores kalender, som skaber overblik, struktur i en travl hverdag med tre små børn. Desuden slipper vi nu for en masse post it rundt i hjemmet, idet tavlen har plads til indkøbsliste og diverse huske-noter i dagligdagen.

11. september 2020

Besvarelse fra Ugeplan.dk

Tusind tak for din skønne tilbagemelding Anne :)

Smil fra Anne

Kvalitet, design og kundeservice i top

Jeg er meget tilfreds med min nye ugeplan, der hjælper os i en hektisk hverdag. God kvalitet, flot design og fremragende kundeservice. Alt i alt en meget positiv oplevelse at handle med ugeplan.dk.

10. september 2020

Besvarelse fra Ugeplan.dk

Tusind tak for din anmeldelse Trine :)

En super oplevelse med ugeplan.dk

En super oplevelse med ugeplan.dk
Varer kom til tiden som lovet, varerne lever helt op til forventningerne og vi er rigtig stor glæde af vores ugeplan, den er af en super kvalitet og nem at rengøre.

9. september 2020

Besvarelse fra Ugeplan.dk

Hej Lars og tusind tak for din anmeldelse :)

Smil fra Anne

Okey tavle med ik tilbehøret

Jeg er rigtig glad for min tavle, trods jeg fandt ud af bagefter at de bare bestilles hos cewe hvor jeg jo så selv nok ku ha lavet det billigere.. Men jeg kan ikke anbefale at købe tilbehørs opbevaring med sugekopper de falder af og jeg har nu fået ødelagt min karm =en udgift. Der skulle være en bedre løsning..

Man kan ikke bevare kommentarer, jeg bestilte den i januar og husker ikke hvornår jeg modtog den, men den falder jævnligt ned og nu det slut øv, så besværligt at skulle have min tus og tavlesvamp liggende i et andet rum øv.

2. august 2020

Hej Jean

Skønt at du er glad for din kalender :)

Må jeg spørge hvornår du har købt dit tilbehør?

PS Tavlerne der er specialdesignet hos Ugeplan.dk kan desværre ikke sammenlignes med en du evt. kan lave selv et andet sted. Jeg sælger ikke kun et produkt, men også et designkoncept.

Smil fra Anne i Ugeplan.dk

OPFØLGNING

Hej igen Jean

Du skriver at du ikke kan besvare kommentarer, men vil du være sød og og sende mig en mail på kontakt@ugeplan.dk ?

Simpelthen ikke okay

Øv, vi var SÅ glade for vores tavle!

Som er købt og betalt hos jer.
MEN da jeg skulle rengøre tavlen, som jeg plejer med et stykke blidt køkkenrulle, laver den slidtage på tavlen og tavlen bliver rug flere steder og der hvor den er blevet rug, kan der ikke skrives mere! Det kan dælme ikke passe at under et halvt år, skal der komme den slidtage ved en blid rengøring!
Tavlerne er dyre nok i forvejen, så kan det dælme ikke passe den allerede skal se så slidt ud og man ikke kan skrive på den. Billeder er taget. ØV.
Det simpelthen ikke okay, at tage sådan høj en pris for noget der slet ikke kan holde længere og bliver ubrugbart.

Sara

23. juni 2020

Hej Sara.

Nej, det er simpelthen ikke okay, og derfor er jeg ked af at du ikke har skrevet direkte til mig og reklameret på dit produkt.

Jeg sælger mange familiekalendere og har kun en gang tidligere oplevet en lignenede henvendelse fra en af mine søde kunder og hun fik selvfølgelig en ny kalender tilsendt.

Det du beskriver kan være en produktionsfejl (en svaghed i plexiglasset).

Jeg har mange kunder der hedder Sara, så kan desværre ikke afkode hvem du er. Hvis du ønsker en ny kalender skal jeg bede dig om at sende mig en mail på kontakt@ugeplan.dk.