hvis du har en konto der er blevet stjålet intet arbejde overhovedet du får en ticket og svaret efter 2 minutter er vi ku ik finde din konto bla bla bla de burde skydes

Ubisoft har givet mig et midlertidligt ban for at skulle snyde men jeg ved at jeg aldrig har snydt eller brugt botting. De vil ikke en gang fortælle hvad jeg eftersine skulle havde gjort, andet en s... Se mere

1. Spiltjeneste
  2. Spilbutik
  3. Videospilbutik

Enriching players lives by creating memorable and meaningful gaming experiences. Ubisoft may have 19,000 employees in offices and studios around the world, but the company began with a family. At Ubisoft, we create worlds for everyone. We are dedicated to enriching the lives of our players by developing high-quality games that resonate with all kinds of personalities, bring people together, and allow everyone to learn and grow while having fun.

1,1

Dårlig

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hacket konto
Jeg står i den trælse situation at min konto er blevet Hacket, og min mail er bleven ændret.
Jeg har nu Startet 10 plus sager igennem deres "support" men hver gang siger de at de ikke kan hjælpe mig med mindre jeg trykker på det link de har sendt i en mail, som er den hackeren har lavet om...
Citat :
"I am sorry to hear about this issue where your account seems to be hacked and changed your email which has resulted you not getting emails of Ubisoft.

In order to help you with the same, I have sent you an email with the link to verify your account on your registered email ID for the security reasons, requesting you to please verify the account using the link."

De vil/"kan" ikke for tælle mig hvordan jeg kan bevise jeg ejeren at kontoen, pågrund af deres sikkerheds regler, som kun beskytter hackeren i stedet for deres kunder.
De spørg efter om man har en CD key til et spil på kontoen, dem har jeg giver 5 til 10 forskellige, sendt billeder af købs faktura, alt hvad de ber om når man åbner sagen. Men svaret er det samme lige meget hvor meget man sender til dem.
Er også ret sikker på det bare er en AI man skriver med for den svare ikke på spørgsmål men mange af de samme sætninger.
Og der er ikke andre måde at komme i kontakt med Ubisoft, har kun fundet et Amerikansk tlf. nr.
Men ønsker ikke at bruge 5kr i min. for sikkert bare at få det samme at vide, "Vi har sendt dig en mail."

Jeg VIL ALDRIG lave en Ubisoft konto igen.

31. juli 2025

:)1:)

god virksomhed ikke lyt til det dårlige ps deres DLC"er er dyre men ellers er det en god hjemmeside til at købe spil

12. juni 2024

Ubisoft er noget puha

Ubisoft er seriøst noget være puha jeg nogle sinde har prøvet. Jeg har spillet rain bow før en til nu jeg har prøvet og lave min kode om 7 til 9 gange og det viker ikke. Jeg Hade en anden konto før nu kan jeg ikke spillet spillet mere kan ikke komme ind på det på min 2 konto. Ubisoft få styr på for spiller ikke jers puha mere :(

23. oktober 2023

Snyd med abonnement.

Det er næsten umuligt at komme af med sin månedlige abonnement, hvis man først har fået tegnet det. Ingen kundeservice overhovedet, umuligt at kontakte nogen. Gennem flere måneder vedblev de med at trække på mit kort. Jeg skiftede kort, så holdt det op, men jeg kommer aldrig til at købe noget online fra dem igen. Jeg kalder det snyd, når man ikke kan opsige sit abonnement på en nem måde!

3. maj 2023

Magt liderlige

Ubisoft har givet mig et midlertidligt ban for at skulle snyde men jeg ved at jeg aldrig har snydt eller brugt botting. De vil ikke en gang fortælle hvad jeg eftersine skulle havde gjort, andet en snyd.
Hvilket er et super svagt agument, til der videre vil de hellere ikke fremvise nogle beviser for hvad jeg eftersine skulle havde gjort.
De virker magt liderlige og fuldstændig ligeglad med fakta og beviser.

18. maj 2023

Konto oprettet på PC

Konto oprettet på PC. Når man afvikler et Ubisoft spil på PS4 beder Ubisoft om at logge sig på. Men der får man en fejlmeddelelse som siger at kontoen er i brug. Løsningen blev at kæde PlayStation konto til Ubisoft, og det er det Ubisoft nok sigter efter...Så kan de følge med. Køber man et Ubisoft spil (har oplevet det med Steep også) så er man bundet til at gøre sådan.

18. maj 2023

Utryg og mislykket købsoplevelse

Jeg har købt spil hos Ubisoft før hvilket har fungeret fint, men i denne uge forsøgte jeg igen og det lykkedes ikke. Efter jeg havde indtastet mine kreditkortoplysninger åbnede der en side med "page not found". Da jeg prøvede igen fik jeg en side med "Failed". Jeg prøvede både i Ubisoft Connect og en browser, begge steder med samme resultat. Derudover brugte jeg i begge tilfælde 100 coins på en 20% rabat, men nu ved jeg ikke om de 200 coins er tabt. Support har ikke svaret i 4 dage.
Jeg er dybt forundret over at købsprocesen kan være så fejlbehæftet, at jeg foreløbig har måttet opgive. Det føles utrygt at der tilsyneladende ikke er styr på, hvad der sker med mine kreditkortoplysninger.

28. november 2022

Hva f..... sker der li

Har aldrig tilmeldt mig noget som helst gennem jer, men ser så idag der er blevet trukket 119 kr på min konto ?
Det må i godt li få styr på

11. november 2022

Super Dårlig kundeservice

Nogen har stjålet min konto.kontakter så kundeservice
og giver dem alle info som de skal bruge men nææ det er ikke bevidst at det er mig den jeg udgiver for at være.Jeg har en faktura for køb af et spil samt bankudskrift , men det er ikke nok .lige meget hvor mange beviser jeg havde var det ikke godt nok
så jeg har givet op med at få min konto tilbage

14. september 2022

MEGA DÅRLIG SERVICE

Jeg havde problemer med min adgangskode og og sagde jeg havde glemt min adgangskode. JEG FIK INGEN MAIL OM AT NULSTILLE DET. HUSK JERES ADGANGKODER TIL UBISOFT ELLER VÆRE KLAR PÅ VIRKELIG DÅRLIG SERVICE

3. februar 2022

Jeg har lige overvejer hvilket gaming…

Jeg har lige overvejer hvilket gaming firma var det værste, der behøves jeg ikke længere. Ubisoft, deres service, deres spil. De er så dårlige, deres service giver ik en fu?! om dig og selvom dit argument er helt spot on gør de intet for dig som kunde. Deres spil er altid bugged og rushed igennem.

28. juli 2021