Tyrolia Bier Klub Anmeldelser 19

2,7

1. Forlystelsescenter
  2. Eventbureau
  3. Billetformidler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Afterski

2,7

Under middel

Tyrolia

Tyrolia er virkeligt dårligt de elsker kvinder men bare man er en lidt beruset mand så bliver man afvist dørmændene er virkelig upassende og rør ved de mindre årige piger som for lov til at komme ind
Forfærdeligt sted

11. april 2026

Magtliderligt personale/vagter der opsøger konflikt

Magtliderligt personale/vagter: der tæt pakket med mennesker i gangen, hvor jeg står og snakker. Så kommer der en (som jeg ikke vidste var vagt) og skubber til mig og siger flabet et eller andet med jeg skal rykke mig fordi han skal forbi. Da jeg så pointerer at jeg ikke kan rykke mig (står op ad væggen) og siger at der burde være plads til han kan gå udenom, så går han fuldstændig amok, og begynder at skubbe, hvorefter han skubber mig ned af trappen alt imens jeg beder ham slappe af, da jeg stadigvæk er under opfattelsen det bare er en tilfældig aggressiv gut der vil slås. Vi er nu nede af trappen, og her står en anden dørmand som også tar fat i mig. Da dette er ret voldsomt spørger min ven der har overværet det hele, helt stille og roligt, “hvad har han gjordt”. Det tog vagterne ikke pænt, og han får en albue i hovedet og en blodtud 👍. Kan ikke anbefale

20. december 2024

Ekstrem dårlig behandling af ting i garderoben.

Jeg er virkelig ærgerlig over at min taske i garderoben bliver behandlet så dårligt at min telefon (som lå i tasken hele aftenen) er helt smadret i siden, når jeg får mine ting tilbage efter besøget. Det er ikke i orden at en telefon som ligger blandt trøjer og jakker kan blive så smadret bare ved at blive overrakt til garderoben i 3 timer. Vær sød at passe på folks ting.

6. december 2024

Den her klub er en joke

Den her klub er en joke, når det kommer til faciliteter og behandling af deres gæster. Drengenes toilet er totalt elendigt – ét pissoir, en vask og ikke engang et spejl. Til gengæld får pigerne en luksusoplevelse med en sofa på deres toilet. Seriøst? Hvad sker der for forskelsbehandlingen?

Og så er der det såkaldte “unisex”-toilet, som personalet siger, alle må bruge. Men der er kun to af dem, så de er konstant optaget. Og hvis du som dreng endelig får chancen for at bruge det, bliver du smidt ud, hvis vagten ser det. Hvordan giver det mening, når det er unisex? Det er både latterligt og totalt uacceptabelt.

Hvis klubben ikke kan finde ud af at give alle gæster ordentlige forhold og fair behandling, burde de slet ikke drive en klub. Kan på ingen måde anbefale stedet – spild af tid og penge!

24. november 2024

Værste klub

Værste klub. Lad vær med at betale for garderobe for de smider din jakke væk. Gav mit nummer til personalet og de gav en forkert jakke. Jeg beskrev min jakke og kunne udpege den, men de ville ikke udlevere da de sagde at det ikke var min på trods af jeg kunne fortælle hvad der lå i lommen og fortælle alt når de har byttet rundt . Efterfølgende blev jeg hævet til til side af politiet som sagde at jeg skulle forlade stedet. Selvom der var tyrolia der har lavet en fejl og ikke mig. Men de ringede til politiet pga deres blindhed og jeg mangler nu en jakkke.

5. oktober 2024

Blev seriøst smidt ud for at tisse 2…

Blev seriøst smidt ud for at tisse 2 personer på 1 toilet, hva sker der!? Irriterende personale! Blev sendt ud på gaden uden jakke eller noget som helst og skulle stå og fryse indtil de fandt den…… Kommer i hvert fald ikke tilbage dertil, det helt sikkert!!

9. marts 2024

Tyarig på tyrolia

I går var jeg på tyrolia jeg fik stiålet min pung og de vil ik kigge på overvågningen og de vil ik udlevere min jakke for mit nummer lå i min pung så jeg sku gå hjem i minusgrader uden en jakke så alt i alt dårlig oplevelse på tyrolia vil gi dem 0 stjerner vis jeg ku

25. februar 2024

Det er ikke som i Tyrol

Det er ikke som i Tyrol, meget kedeligt, er faktisk mundlam. Sjov er der ikke plads til, afterski musik er ikke eksisterende. Priserne er mere end danske efter inflation… meget småt og ingen muligheder for rigtig dans og sjov.

9. april 2023

Dårligt

Hej kan ikke forstå at min datter på kun 15 år bare kunne komme i i lørdags. I skal nok være helt sikker på hvor gammel de er .for det gjode mig ked af det.

17. februar 2023

Frygteligt sted

Frygteligt sted. Vil aldrig ofre så meget som en bøjet 5-øre på det sted.
Blev efterladt i hjælpeløs tilstand, meget beruset og voldsomt blødende fra hovedet, endda MED KARANTÆNE for at bløde.

17. februar 2023

Det var en forfærdelig oplevelse

Det var en forfærdelig oplevelse. Toiletterne var fyldt med bræk, personalet var mega sure og magtliderlige. Vi betaler for at komme ind og have vores ting i garderoben, men intet af det var det værd. De gav ikke vores veninde et nummer til sin jakke og hun kunne derfor ikke få den før de lukkede. Hun viste billeder af at der var hendes osv. Og man SKAL købe garderobe, ellers truer I med at smide en ud. Så må I også lige have styr på den fungerer, så man ikke ender med at køre hjem eller sidde i vinterkulden og vente på sin jakke til I vælger at lukke klubben. Øv bøv

9. februar 2023

Væreste sted at tage i byen med venner

Væreste sted at tage i byen med venner. Jeg kommer derhen og dørvagten vil ikke lukke mig ind. Jeg kommer derhen efter 2 uger og de vælger stadig ikke at lukke mig. Forfærdeligt sted og det ødelagde hele aften. De lukker 16 årige mennesker ind og det er generelt en børneklub.

5. april 2022

Er dette din virksomhed?