har aldrig set et sted men flere flaske kvinde profiler der kun prøver på at lokke dig på andre site eller scam penge fra dig... Har gjort twoo opmærksom på problemet, men screenshoot og meget mere -... Se mere
Begyndte lige pludslig at faa e-mails om, at jeg havde oprettet en bruger paa twoo, har aldig vaeret inde paa siden og mindes heller ikke, at jeg har vaeret medlem af netlog. Jeg bor ikke engang... Se mere
har aldrig set et sted men flere flaske…
Har gjort twoo opmærksom på problemet, men screenshoot og meget mere - altid - tak for feedback men der sker iukke en skid - twoo er en pengemaskine - der forguder penge højre end deres sjæl - hold jer væk drenge
Jeg ønsker ikke at være medlem, hvordan afmelder jeg twoo?
Hvordan afmelder jeg twoo?
Hvorfor bliver jeg ved at få mail fra…
Hvorfor bliver jeg ved at få mail fra twoo har aldrig oprettet mig er så træt af det har prøvet at slette men de bliver bare ved at sende mails er skide sur.
Pas på du bliver fanget ind
Pas på du bliver fanget ind. Jeg har forsøgt at blive slettet. Twoo bliver ved med at trække fra konto. Brug evt kun gratis medlemskab.
Hilsen Den ribbede
Falsk profil!
Aldrig har jeg oplevet noget lignede, kunne man give 0 stjerner, havde jeg gjort det!
Det forholder sig sådan, at min kone undre sig over, at jeg er på et datingsite. Min undren er mindst ligeså stor.
Jeg har aldrig selv været inde og oprette en profil, men der kommer alligevel en mail ind på vores fælles e-mail med et link til denne profil.
Det må være brud på persondataloven, at de kan oprette en falsk profil uden samtykke. Den skulle angiveligt også være flere år gammel, dog uden aktivitet fra "mig".
Herudover kan jeg hverken finde et sted hvor profil kan slettes eller finde ud af, hvordan dette kan være sket.
Ikke dårlig
Nyder faktisk at bruge hjemmesiden en del. Jeg har haft en del held de sidste 6 måneder, med en side der hedder Nordic.Dating, så jeg ville prøve at fordoble chancerne, og fik så et medlemskab hos Twoo.dk. Mine venner anbefalede den, fordi der sker meget på siden, og der er masser af lækre piger, så jeg giver det mit bedste forsøg. Ser ad hvordan det går, men indtil videre er det hele godt – helt sikkert et besøg værd!
Får mail fra jer med foto af facebook …
Får mail fra jer med foto af facebook ven. Får da ny mail fra jer at nu er jeg medlem. Hva bilder I jer ind! Under alt kritik
Besynderligt service niveau hos Twoo!
Jeg har nu forgæves gennem flere henvendelser forsøgt at få opklaret , hvorfor jeg pludselig modtager beskeder fra dating sitet twoo, om at der er flere der vil chatte med mig, eftersom jeg aldrig har oprettet nogen profil eller overhovedet været inde på sitet på nogen måde !
Dette skrev jeg pænt i min første henvendelse, hvor jeg redegjorde for mit problem og samtidig understregede at jeg IKKE havde oprettet en profil , og at det derfor undrede mig meget, at jeg så modtog den slags mails, endda med billeder af de chat interesserede, ifølge twoo!
Jeg fik som svar på første henvendelse om problemer, at hun ikke kunne hjælpe mig med min profil , hvis ikke jeg sendte den mailadresse jeg brugte i profilen!
Det fik mig til at tro de nærmest sendte autosvar eftersom det intet havde at gøre med mit beskrevne problem , og da de samtidig antog jeg havde en profil jeg behøvede hjælp til, sendte jeg nok en mail, hvor jeg bad dem læse beskeden igen da jeg ikke mente vi havde helt samme opfattelse af hvad mit problem var! Og at det ihvertfald ikke drejede sig om bøvl med min profil, men derimod at der overhovedet var en profil i mit navn, hvilket jeg mente var misbrug af personlige oplysninger.
Jeg ville iøvrigt også mene at sitet selv måtte være interesseret i at finde årsagen til problemet, samt en løsning, eftersom det kan ende i pressen samt som politianmeldelser, hvis dette griber om sig*
Så alt i alt ville vi vel begge kun ku få noget positivt ud af at løse det, som min henvendelse drejede sig om, hvilket var beskrevet i min første henvendelse.
*(Jeg var på det tidspunkt ikke klar over, at mange andre end jeg har oplevet samme problem, eftersom jeg jo heller ikke blev forstået korrekt tilsyneladende, når jeg beskrev sagen for twoo)
Men det var ikke ligefrem imødekommenhed jeg mødte, tværtimod fik jeg en meget sur besked om, at hun prøvede at hjælpe og at jeg derfor sku skrive i en ordentlig tone!
(Det havde jeg gjort , faktisk bad jeg høfligt om at de læste første henv igen, sådan at de forstod problemet ...Det kan godt være jeg fik fortalt at de ikke havde fattet problemet, men det var holdt i pæn form!)
Men efter denne reprimande, der iøvrigt bar præg af at hun havde taget det meget personligt, hvilket siger en del mere om modtageren , der skal behandle de henvendelser der kommer på deres officielle info mail adresse, Og derfor vel bør være en officiel afspejling af firmaets service udadtil, end om deres vilje til at løse reelle problemer!
Men udover altså at starte med at irettesætte mig, påstod hun så også , at jeg havde en profil for ellers ville jeg jo ikke modtage beskeder om folk der ville chatte !
Og at jeg sku sende den e-mail adresse jeg brugte da jeg oprettede mig, hvis hun sku hjælpe mig med problemet!!!!
Det er simpelthen utroligt !
Dels er det jo i sig selv ufatteligt at man totalt ignorerer , hvad hele essensen er i mine henvendelser, og derfor samtidigt overhovedet ikke engang tager stilling til det reelle problem jeg forsøger at komme igennem med, men at man samtidig påstår, at jeg da har en profil som jeg ovenikøbet selv må ha oprettet, er da ufatteligt groft og samtidig er det da en helt utrolig dårlig måde , at yde 'service' på , ved at påstå at det er usandt , hvad jeg hidtil har skrevet!
Det er rystende, især fordi de samtidig afviser, at mit problem overhovedet eksisterer! !
Derfor er det også ret skægt i sig selv , at jeg igen bedes om at sende mail adressen jeg bruger i min profil, hvis hun skal hjælpe mig med at løse problemet!
For hvis jeg reelt selv havde oprettet selvsamme profil, ville der jo ikke eksistere noget problem! Når problemet netop er , at jeg IKKE selv har gjort det! Så jeg kan derfor ikke se, hvilket problem hun kan mene overhovedet, men jeg har nu ikke tænkt mig at spørge heller.
Jeg tror ikke vi er helt på så meget bølgelængde at humor ellers ku bane vejen for velvilje, desværre!
Men sådan står sagen nu, hvor jeg igen har skrevet, i en ordentlig tone selvfølgelig, at problemet har et andet udspring og at løsningen på det må være , at de opklarer hvordan det opstod, fremfor at beskylde mig for at have løjet i de tidligere mails, hvilket jo må være hvad de fortæller mig, ved at sige jeg må ha oprettet en profil når jeg modtager info om chat fra dem. Hele tiden med forsikring om at hun prøver at hjælpe, men ikke kan, hvis jeg ikke sender mail Adr jeg oprettede mig med.............
Derved kommer man længere og længere væk fra både det oprindelige problem og dets løsning hvilket er både grotesk og absurd , at skulle udsættes for , når man henvender sig i den tro, at det er et reelt service hhv info forum, og ikke en nærmest Kafkask sagsgang der istedet foregår.
Jeg har ihvertfald tabt min tillid til at twoo har noget etisk grundlag hvad kundepolitik angår, ligesom jeg jo kan se af andre anmeldelser at de ikke plages af den store samvittighed, hvad angår kunde eller image pleje, men virker totalt kolde overfor de problemer de giver de mange berørte mennesker!
Og det er det mest absurde ved hele sagen!
Men det har da vist mig , hvor jeg skal putte forventningerne hen mht løsningen på mit problem!!!
Hvem er Twoo?!?!
Hvem er Twoo?!?!
Venner og familie, ekskærester begynder at skrive til mig, at jeg skal stoppe med at sende dem love notes, og interesse fra noget som hedder twoo. Jeg har aldrig nogensinde været inde på Twoo, har aldrig hørt om Twoo før. Gik så ind, på min mail, hvor jeg så finder flere 100 spam mails, med folk, som har syntes godt om mig. WHAT?!?! Jeg går så ind på hjemmesiden, og der for jeg den største overraskelses i mit liv. Der er oprettet en profil med mit navn, min alder, mange personlige ting, omkring mig er der også, der er også et billede af mig!! Der står blandt andet ting, omkring mit sex liv, mine religiøse overbevisninger, alt muligt bras, jeg aldrig har skrevet!! Hvad er meningen? Hvordan kan dette lade sig gøre?? Venligst slet mig derinde fra, jeg har ikke bedt om at blive oprettet derinde, og har ingen interesse for det. Har selv forsøgt forgæves, at slette mig derinde, men det virker ikke. For stadig spam mails derinde fra. Har mistet kontakten til en ekskæreste, fordi hun heletiden for mails, og likes fra mig, derinde fra, og hun tror ikke på mig, når jeg fortæller hende, at det ikke er mig. Venligst slet mig!!!!!!!
Total uacceptabel opførsel at spame ens mail!
Luk det firma hader at få spam-mail.
Nul stjerner herfra
Twoo WHO ??? Dette er Forsøg på phishing. Hold dig langt væk fra dette firma. Twoo aflurer potentielle kunder, sender spam mails som om de kommer fra facebookvenner og mail korrespondance, hvorefter de opretter profil i dit navn, som du aldrig har bedt om. Mine venner kender heller ikke noget til, at de har sendt mig beskeder via en Twoo profil 😁
Dårlig
Virkelig dårligt firma! købte godt nok et abonnement derinde til 200 kr eller ca. og derefter står der at de har trukket 1600 kr fra min konto! :( har skrevet til min bank og det hele, så håber at banken kan hjælpe mig lidt...
Eeeeet stort 0 fra mig af! og kommer aldrig tilbage til den side igen!
meld jer aldrig til denne side (ingen stjerner fra mig minus stjerner)
Den mest uærlige dating site til dags dato.......... enten er man kommet ind ufrivillig eller også har man selv meldt sig ind ............ men du kan ikke melde dig ud igen, uanset hvad de siger har de lavet det sådan, at du ikke kommer ud igen..... og så tænker jeg på, hvordan mon de håndtere folks visa kort / betalinger etc......... LAD VÆR MED AT LIGGE DINE KORT BETALINGS OPLYSNINGER _____ SIDEN ER MEGA UHÆDERLIG
Hilsener
Tine
INGEN STJERNE..... 2.anmeldelse
Vildt dårlig opførsel af dette firma. Hvorfor tillader de sig at skrive til mig med deres elendige produkt. Jeg har ikke bedt om deres l-o-r-t. Og jeg ved da at min svoger ikke deltager i sådan noget stads, selvom det ser ud til at komme fra ham.....
Lad mig nu se om der kommer flere....
Til Twoo - I skal IKKE bede mig om at logge ind, I SKAL derimod fjerne min mailadresse på listen og sørge for at jeg IKKE får jeres l-o-r-t igen.
Og NEJ....med mindre I har overtaget mit nem-ID, min gmail, mit domæne, min eboks, min login til banken eller facebook, så har jeg ikke været på nogen sider I har overtaget. JEG skal ikke gøre noget - det skal I........
2015-09-20
Jeg har lige fået en mail mere. Tydeligvis er min mail blevet opsnappet i anden trafik, selvom de påstår at jeg får mail fordi de har overtaget et andet websted. Det er ufatteligt, at jeg skal oprette mig som bruger for at slippe af med mailen. Det er useriøst......
Synd jeg ikke kan give 0 stjerner
'SVINERI! Twoo har lige postet en datingprofil, billede af en afdød ung mand
Det er simpelthen lavmålet af svineri!
De udnytter et billede af en ung mand der er afgået ved døden for nogle år siden.
Jeg har tagget Politiet inde under den post hvor et familiemedlem har set det inde på facebook, og vil gerne skrive til alle at de skal løbe LANGT væk, hvis de ser det her!
Jeg var selv ude for (for nogle år siden) at en af mine venner var blevet spammet så det så ud som om han fiskede efter et forhold med mig... Nu var det heldigvis så forkert at jeg nåede at slette ALT fra twoo.dk inden de fik spammet mine venner også!
Mage til svineri skal man lede længe efter.
Mvh Lea
er ked af man skal give en stjerne
utroligt har ingen konto hos twoo, alligevel for jeg mails om kvinder der er interresseret i mig, hold jer langt væk fra twoo. . har mailet twoo to gange om at stoppe deres mails, men stadig kommer de, og jeg har på det skarpeste anmodet dem om at holde sig langt væk fra min konto,
utroværdig
Jeg ved ikke, hvordan jeg er havnet i TWOO. Jeg har aldrig tilmeldt - og har forsøgt at melde mig ud - men kommer vist bare rundt i et cirkus. I hvert fald bliver jeg stadig spammet med mails. Jeg vil gerne slettes!! De har tilsyneladende personlige oplysninger om mig som jeg aldrig har afgivet!
Bliver bombarderet med spam-mails - har aldrig tilmeldt mig..
og aner ikke, hvordan jeg er blevet "fanget" på denne hjemmeside. Når man vælger at slette sig fra mailinglisten nederst i mailen, ja så kommer man ind på twoos hjemmeside og skal bruge tid på at finde ud af, hvordan man sletter sig. Har ikke fundet ud af det endnu.
Hold jer væk fra TWOO!
Jeg blev lokket ind på siden via en 'opfordring' fra en ven, og nu har rigtig mange af mine forbindelser så fået lignende opforinger fra mig, uden at jeg har afsendt noget som helst. Jeg skyndte mig at slette mig igen, men fortsat vælter det ind med beskeder om, at den ene, anden og tredje synes godt om min 'slettede' profil.
Det holder bare slet ikke, så hold jer langt væk!