Varen er aldrig blevet leveret, til trods for at den er betalt. Jeg har bestilt en skoudblokker den 30. august 2021 og pengene er trukket den 1. september 2021, hvor Twobrothers bekræfter ordren #... Se mere
Defekt skoblokker, som Twobrothers er klar over, idet de den 11. september svarede på én af mine talrige mails: "Hej, Som nævnt i vores Vilkår og betingelser sender vi dig en anden, hvis pr... Se mere
Mig og mine 2 søstre bestilte bestilte bestilte nogle og alt er i orden. Jeg fik ikke noget problem med mig selv og for en af mine søster, hun fik nogle levering forsinkelse, men de virkelig hjælpe os... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Fup fidusfirma
Varen er aldrig leveret, selvom den er betalt.
Så det må jo være fup firma 🙄🙄
Varen er aldrig blevet leveret
Varen er aldrig blevet leveret, til trods for at den er betalt.
Jeg har bestilt en skoudblokker den 30. august 2021 og pengene er trukket den 1. september 2021, hvor Twobrothers bekræfter ordren #3802.
Jeg har rykket både den 2. oktober og den 3. december 2021.
Varen er aldrig blevet leveret, ligesom Twobrothers heller ikke svarer på mine henvendelser.
Bestil aldrig varer ved dette firma, snyd og fup 👎👎👎👎👎
Defekt skoblokker
"Hej,
Som nævnt i vores Vilkår og betingelser sender vi dig en anden, hvis produktet kom i stykker. Vi er virkelig ked af denne situation.
En ny skulle blive leveret i løbet af næste uge.
Undskyld for ulejligheden.
Mvh
Alex
TwoBrothers"
Nu, efter adskillige rykkere til dem, har de valgt at ignorere mig 100%. FUP OG SVINDELFIRMA!
Betaling er trukket - varen aldrig leveret
Bestilte og betalte i foråret - har aldrig modtaget varen, ingen svarer på henvendelser.
Svindel
Tja, så var det min tur til at blive svindlet. Købte 2 par skoblokkere, men modtog kun et par. Jeg har reklameret, men ingen tilbagemelding fået.
SVINDEL OG FUP FIRMA.
SVINDEL OG FUP FIRMA.
Jeg har modtaget en skoblokker hver kun den forreste del var med. Den bagerste del var ikke på skoblokkeren, dvs jeg ikke kan gøre skoen lidt længere.
Jeg ar skrevet en mail til firmaet, men der er ingen tilbage melding.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA
Svindel firma så det vasker sig
Svindel firma så det vasker sig, fik betalt for en skoblokker men har aldrig modt. Varen - Ordrebekræftelse eller faktura og pengene har de trukket så kan kun sige pas på dette firma læs alle anmeldelser her på Trustpilot
Har betalt for varen men aldrig fået…
Har betalt for varen men aldrig fået den. Advarsel: lad være med og give dem penge😝
Varen er aldrig dukket op og…
Varen er aldrig dukket op og twobrothers svarer slet ikke på mail! Dårligste oplevelse...øv! Lad vær at give dem penge
Fup.
Det er et fup firma igen et når de har fået pengene så skider de på kunderne
Jeg købte skoblok med levering 13…
Jeg købte skoblok med levering 13 august. Skruegang var knækket så jeg mailede straks en reklamation med billed dokumentation. Efter rykker svarer de den 26 aug at de vil analysere sagen (?) og hvis der er fejl sende en ny. 2 september rykker jeg for reaktion, men jeg har endnu ikke den 29 september fået nogen reaktion..
De reagerer ikke på mails, har intet telefonnummer - og tilsyneladende er de fløjtende ligeglade når først de har fået pengene.
Det er en person med navn Alex Corden, der tilsyneladende svarer på mails - men så vidt jeg kan se har firmaet to direktører, Martin og Philip Hempel Sparsø. De er heller ikke til at få fat på.
Hold jer væk herfra !
Fup firma.
Pas på, pas på.
Firmaet er fup.!! De tager dine penge, men du får aldrig varen.
Sko udvider 😡 Spar pengene
Sko udvider 😡 Spar pengene - virkelig dårlig kvalitet og ikke dem de reklamer med i videoen. De små sorte som skal bruges til udvidelse et specifik sted på skoene var ikke med og der er ingen steder jeg kan henvende mig. FUP firma
Jeg har bestilt og betalt for…
Jeg har bestilt og betalt for skoblokker. Jeg har efter 1,5 måned endnu ikke modtaget min vare. Jeg har skrevet utallige mails og beskeder på deres hjemmeside, men får intet svar
Bestilt og betalt skoblok ikke leveret.
Lang leveringstid på skoblok
Bestilte for 6 uger siden, og pengene trukket for 14 dage siden; men jeg har ikke modtager varen, som jeg har betalt for !!!!
Tilsyneladende kommer skoblokken fra Kina. Det kunne ikke ses ved bestilling
Hurtig levering.
Skoblokken virke perfekt og nu passer min sko fint.
Retur HVOR?
Retur HVOR?
Jeg har været dum og er faldet for en "flot" opsat webside - gik den ikke ordentligt igennem. SUK. Varen er for ringe og jeg vil returnere den - men hvortil?
Der er absolut ingen mulighed for at kontakte firmaet, hvis du vil reklamere eller returnere. Der er hverken telefonnummer eller adresse på deres hjemmeside.
Jeg har forgæves forsøgt at kontakte dem.
Lad være at handle der!
Super produkt
Mig og mine 2 søstre bestilte bestilte bestilte nogle og alt er i orden. Jeg fik ikke noget problem med mig selv og for en af mine søster, hun fik nogle levering forsinkelse, men de virkelig hjælpe os via e-mail
Det er det rene fup og svindel
Det er det rene fup og svindel, lad vær med at handle hos dem. Der er absolut ingen mulighed for at kontakte det fupfirma, hvis du vil reklamere eller returnere dit køb. Der er hverken telefonnummer eller adresse på deres hjemmeside.
HOLD DIG LANGT VÆK FRA DETTE USERIØSE FUPFIRMA.
Scam!
Det er fup. Deres reklamation er løgn og det er et firma som lyver. Vær opmærksomme på dette og ik handle fra dem.