Twice As Nice Anmeldelser

1. Guldsmed
  2. Smykkeforretning
  3. Smykkeproducent

Twice As Nice is dé specialist in betaalbare fashion juwelen. Met meer dan 50 winkels in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk brengen we elke maand de nieuwste trends binnen handbereik. Of je nu op zoek bent naar een statement piece of een tijdloos cadeau — bij Twice As Nice vind je het, tegen een eerlijke prijs.

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bijoux de mauvaise qualité

Bijoux de mauvaise qualité. J'ai ramené 2 bagues et un bracelet. Seul 1 bague à été prise en garantie car achetée en avril et descellée . La deuxième avec des brillants qui se décollent si vous allez dans l'eau avec. Et le bracelet plus sous garantie car acheté en janvier et garantie seulement 6 mois . Pas de remboursement mais un bon d'achat ! Fini ce magasin en ce qui me concerne, sans parler de la vendeuse très désagréable !

7. september 2026

Prima service tot en met de levering

Prima service tot en met de levering. De ketting zat volledig in de knoop, maar dat is in orde gekomen. De dag daarna is de ketting stuk gegaan, dus de kwaliteit is niet goed

26. august 2026
Twice As Nice-logo

Besvarelse fra Twice As Nice

Dag Gerda,

Bedankt dat je dit laat weten, ook al is het geen leuk bericht om te lezen. Je had deze ketting al eens vervangen gekregen, en nu is ook die stukgegaan. Dat hoort niet, en een derde exemplaar gaan we je niet aanbieden.

We betalen je het volledige bedrag terug. Daarover hebben we je intussen rechtstreeks gemaild. Terugsturen hoeft niet.

Twee keer hetzelfde probleem met hetzelfde artikel nemen we ernstig: we bekijken dit met onze leverancier en controleren de voorraad.

Excuses voor de moeite.

Super

La Belle femme au cheveux rouge est adorable, professionel et connais ses produits. C est juste un plaisir d y acheter qq chose

29. august 2026

Heel tevreden!

Wat een verrassing. Eerste bestelling gedaan op de webshop van Twice As Nice, snelle levering die ik steeds kon volgen. De bestelling klopte niet, 1 paar oorbellen waren niet diegene die ik had besteld. Dus klantenservice aangesproken. Foto’s en gegevens gewisseld en tot mijn verrassing stuurde ze mij de correcte oorbellen na! Dit zonder extra kosten aan te rekenen! Dat is pas klantenservice en zo doe je aan klanten binding! Dank u. 1 artikel al als geschenkje aan dochter gegeven en ze was zeer blij dus ik ook!

3. august 2026

Zeer ontevreden!

Zeer ontevreden!
We kochten een armband met zircona steentjes.
Na 1 x dragen was het armbandje al verloren.
Vermoedelijk een fabricagefout....
Zij beweren dat alle armbanden gecontroleerd worden.... en trekken mijn verhaal in twijfel!!!! Hun geste is om een nieuw te kopen van 80 euro en dan een korting krijgen van 20 %.
Dit vind ik echt geen service!!!!

9. april 2026

Teleurstellende service

We kochten online een setje oorbellen als verjaardagscadeautje voor de vriendin van mijn dochter. Het was een promotie die binnen haar budget viel. Het zwarte zirkonia steentje viel al na een week uit de oorbel. Ik kreeg via de vriendelijke klantendienst eerst een fout ticket voor retour gemaild, daarna het juiste. Ik vroeg een nieuwe set van de oorbelletjes die online nog voorradig waren. Ondanks deze vraag werd het aankoopbedrag teruggestort. Door het tijdverlies van het verkeerde retourticket bleken de oorbelletjes plots niet meer voorradig. Ik heb nog gevraagd of ik binnen hetzelfde budget een soortgelijke set oorbelletjes zou kunnen bekomen. Hiervoor wilden ze geen oplossing meer zoeken. Heel teleurstellend...

3. september 2024