Tweedehandskeukenswinkel Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze keuken verkocht via dit bedrijf i.v.m. aanschaf nieuwe keuken. Communicatie vooraf erg duidelijk en netjes, evenals de betaling. Monteur voor de demontage was keurig op tijd en heeft onze keuken... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Toen we de keuken wilde gaan bekijken was t bedrijf lastig te vinden. Het was n grote schuur ver buitenaf. Personeel wel vriendelijk en behulpzaam. Het kostte wat extra mailtjes en whats appjes om goe... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn advies aan iedereen: als je hier een keuken koopt, ga dan zeker langs om alles ter plaatse te bekijken en te controleren. Voorkom dat je in dezelfde situatie terechtkomt als wij. Het kookeiland d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via de site een mail gestuurd om onze keuken te verkopen. Verder alles per mail afgehandeld. Veel vragen heen en weer om te zorgen dat alles voor beide partijen duidelijk was en er geen verrassingen w... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Genbrugsforretning

Skrevet af virksomheden

Bij Tweedehandskeukenwinkel bieden we hoogwaardige tweedehands keukens aan tegen betaalbare prijzen. Ons assortiment omvat diverse stijlen, van modern tot klassiek, met opties zoals keukens met kookeiland, rechte opstellingen en landelijke designs. Elke keuken wordt zorgvuldig geïnspecteerd om duurzaamheid en stijl te garanderen, zodat u een kosteneffectieve oplossing heeft voor uw keukenrenovatie. We bieden 3 maanden garantie op alle apparatuur en verzorgen veilige levering in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast kunt u online een keuken reserveren met een flexibel betalingsplan. Ontdek de slimme keuze voor keukenoplossingen bij Tweedehandskeukenwinkel, waar stijl en besparing naadloos samenkomen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 84 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

62 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedrijf komt afspraken zeer correct na.

Bedrijf komt afspraken zeer correct na.
Vriendelijk personeel.
Financieel snel afgehandeld.
Een echte aanrader als u een keuken wil verkopen.

7. september 2025

Besvarelse fra Tweedehandskeukenswinkel

Graag gedaan Fried, een fijne samenwerking gehad met jullie!

We zijn tevreden over T.K

We zijn tevreden over T.K, afspraken werden goed nagekomen en de communicatie was helder. Senne reageert heel snel en vragen werden goed beantwoord door haar. De keuken werd snel gedemonteerd en financiële afwikkeling was ook snel. Kortom, we zijn heel tevreden.
Fam. Verwaal

11. august 2025

Besvarelse fra Tweedehandskeukenswinkel

Graag gedaan, fijne zaken gedaan te hebben met jullie.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

In juni een hoekkeuken gereserveerd en…

In juni een hoekkeuken gereserveerd en aanbetaald. Zag er goed uit op de foto’s. Tip; wat meer foto’s plaatsen, ook van details.
Op afspraak geleverd, wel even op het verkeerde been gezet met de hulp die de chauffeurs bij ‘t binnen brengen zouden geven.
Keuken zag er prima uit en er werden meer zaken meegeleverd dan omschreven.
Inmiddels keuken bij dochter geplaatst , erg mooi. Kortom dik tevreden.
Senne reageert ( meestal) snel op e-mails.

3. juli 2025

Besvarelse fra Tweedehandskeukenswinkel

Graag gedaan Hans, fijne zaken gedaan te hebben :-)
Super dat je dochter tevreden is

Senne

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nette en kundige monteur die…

Nette en kundige monteur die zelfstandig vrijwel onze gehele keuken verwijderde. Alleen bij enkele grote delen hebben wij kort een handje hoeven helpen.
Alles is keurig afgesloten en verwijderd.

13. juli 2025

Besvarelse fra Tweedehandskeukenswinkel

Graag gedaan Klaas, fijne samenwerking!

Afspraak niet nagekomen

Schriftelijk een prijs en datum overeengekomen met Tweedehandskeukenwinkel om onze keuken te demonteren en afvoeren. Op de afgesproken datum is het bedrijf niet komen opdagen, heeft het ook geen enkel bericht gestuurd over het niet doorgaan van de afspraak. Vervolgens dezelfde en de volgende dag geprobeerd via whatsapp, email en telefoon contact te krijgen maar er wordt niet gereageerd. Bedrijf is niet bereikbaar.

9. juli 2025

Beste Jaap,

U keuken is helaas niet meer bruikbaar.
Wij hebben u tijdig laten weten dat we niets voor u kunnen betekenen.

Succes!

Dennis

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Ga niet met ze in zee!! .
Begin juni per mail een prijs overeengekomen om onze keuken te verkopen en te laten demonteren. Dit zou op 9 juli gebeuren. Het bedrijf is telefonisch zeer slecht bereikbaar. Ik had per mail gevraagd naar het telefoonnummer van de monteur maar dit werd niet gegeven. Een dag voor de demontage heb ik gevraagd of ik nog kon rekenen dat de monteur langskwam. Het antwoord was dat de demontage niet doorging, dit zou mij op 10 juni doorgegeven zijn. De reden voor het cancelen was dat ik argwanend zou zijn door het nummer van de monteur te vragen. Ik heb pertinent geen mail met afzegging van het bedrijf ontvangen. Het bedrijf beweert van wel, en stuurt mij per whatsapp een screenshot van de zgn mail. Ook beweert het bedrijf dat het niet netjes is dat ik niet gereageerd heb op de betreffende mail en dat daarna over deze mail zou zijn gesproken. Was dit maar gebeurd, dan had het ons onnodig veel kosten bespaard. Kortom; dit bedrijf is geen aanrader!

7. juli 2025

Beste Wia,

Uw heeft het nummer van de monteur gekregen en kort daarna, heeft u ook foto's gevraagd van zijn identiteitskaart. Wij vinden dit heel raar uiteraard en verontrustend.
Dat is de reden geweest dat wij dit geannuleerd hebben.

Bedankt,
Keukenswinkel

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kwamen de gemaakte afspraken exact na

Kwamen de gemaakte afspraken exact na! Goed contact gehad over het ophaalproces

2. juli 2025

Beste Irene,

Graag gedaan, fijne samenwerking gehad.

Bart

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geld niet terug toen product niet geleverd kon worden

Ga niet met deze mensen in zee!!!
Wij hadden een keuken besteld die mooi past in de plek die we voor ogen hadden. We hadden de keuken met levering en btw volledig vooruit betaald met de op de site aangegevn korting. Op de datum dat de keuken bij de aanbieder gedemonteerd zou worden kregen we het bericht dat aanbieder zich teruggetrokken had en ze dus de door ons geselcteerde keuken niet konden leveren.
Vervolgens bood het bedrijf ons aan een andere keuken te mogen kiezen. Er bleek geen geschikt alternatief beschikbaar te zijn.
Omdat Tweedehandskeukenswinkel.nl ons de gekozen keuken niet kon leveren hebben we ons geld teruggevraagd. Daarop lieten ze ons weten dat we een andere keuken moesten kiezen, terwijl op hun site staat dat je een andere keuken mag kiezen. Ook is de wet hier heel duidelijk in, als een besteld product niet geleverd kan worden moet de klant het volledige bedrag van de bestelling terug kunnen krijgen. We hebben van alles geprobeerd om ze daarvan te overtuigen maar ze bleven voet bij stuk houden dat we een andere keuken moesten uitkiezen!!!???
Uiteindelijk hebben we via een lang proces met een jurist en verschillende verzoeken en verklaringen dat ze wettelijk verplicht zijn het volle bedrag terug te betalen uiteindelijk via de rechtbank en deurwaarder ons geld terug gekregen.
Ongelofelijk hoe onrechtmatig deze mensen zijn als het er op aan komt!

31. oktober 2024

Beste Luuk,

U bent met Keukens Emmen in zee gegaan, u schrijft namelijk dubbele revieuws, deze wordt verwijderd door Trustpilot.

Wij kennen u ons niet in het systeem als klant.

Marco

Aanbeveling

De aan tweedehandskeukens verkochte keuken is in goed overleg gedemonteerd en afgevoerd.

Tot op het laatste moment hebben we de demontage datum nog kunnen aanpassen

Perfecte communicatie

30. juni 2025

Beste Harold,

Hartelijk dank, het was een geweldige samenwerking geweest en hopelijk tot de volgende keer !

Bart

Heel raar bedrijf

Heel raar bedrijf, vorige week een bezichtiging ingepland. Er werd aangegeven dat hij dan mogelijk niet meer beschikbaar is. Nu een dag voor de afspraak gevraagd of die er nog is, wat zo is, maar we konden niet meer langskomen want het was te druk met leveringen en verlof. Gevraagd of we dan voor een later moment een bezichtiging konden inplannen, maar dit was niet mogelijk, ook niet duidelijk wanneer wel. Het is duidelijk dat ze niet willen dat je ziet in welke staat de keuken is, als die al bestaat.

Vervolgens heb diezelfde dag nog een bericht van hun gekregen via whatsapp met de text en ik citeer: "We hebben de review gelezen, indien deze niet binnen 10 minuten wordt verwijderd, komen we persoonlijk langs. Het zal je leren om dit soort dingen niet bij ons te doen, ik heb je gegevens ondertussen.. met Antilianen mmoet je niet spelen vriend.
10 minuten de tijd en niet meer"

Nu reageren ze op deze review met een verhaal over dat ik nooit klant ben geweest en een aanvraag heb ingediend om te ruilen, maar dit klopt simpelweg niet. Ik heb heel duidelijk een aanvraag ingediend voor een bezichtiging en daarna via whatsapp contact gehad over wanneer dit dan mogelijk zou zijn. Vertrouw dit bedrijf niet! Ze zullen proberen je de slechte recensie te laten verwijderen of te rapporteren!

28. juni 2025

Beste Marnix,

U bent niet klant bij ons geweest en heeft geen bezichtiging aangevraagd.
Wij zijn ook geen Antillianen, hoe staat hier de plank volledig mis.

U heeft de aanvraag gedaan om een keuken te kunnen ruilen, wij doe helaas niet aan ruilingen.
Er is een bezichtiging formulier ingevuld inderdaad, maar met de vraag of wij aan ruilingen doen.

U interpreteert het helaas niet goed op Trustpilot, en wij gaan de Review laten verwijderen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hebben onze keuken verkocht aan…

We hebben onze keuken verkocht aan Tweedehandskeukenwinkel, de keuken werd keurig netjes gedemonteerd door 1 monteur, maar ik stond versteld hoe netjes, keurig en met welke snelheid die z’n werk heeft gedaan, chapeau!! zeer tevreden ook over de communicatie met de directie liep buitengewoon, dus voor ons n echte aanrader…

23. juni 2025

Graag gedaan Jan, een fijne samenwerking geweest ,

Groeten

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring met deze winkel.

Zeer slechte ervaring met deze winkel.
De leveringsafspraak werd twee keer op het laatste moment verzet, telkens met het excuus “ziekte” – een uitleg die ook in andere beoordelingen terugkomt.

Bij levering was de keuken in bijzonder slechte staat en volledig onbruikbaar. Er werd geen enkele bescherming voorzien tijdens het transport; onderdelen werden gewoon uit de camionette geschoven, wat extra schade veroorzaakte.

Toen ik mijn ongenoegen uitte, volgden er geen excuses of oplossingen, maar agressieve en dreigende e-mails. Ze beschuldigden mij zelfs onterecht van racisme toen ik mijn consumentenrechten benoemde – compleet ongepast en verwerpelijk.

Bovendien respecteren ze het herroepingsrecht niet, terwijl dit nochtans wettelijk verplicht is bij verkoop aan consumenten.

Gelukkig heb ik camerabeelden die de levering en de schade aantonen. Deze winkel is allesbehalve professioneel of klantvriendelijk. Zeker geen aanrader.

20. juni 2025

Beste Ann,

Uw heeft bij ons geen keuken aangekocht maar bij een extern bedrijf.
U. heeft ons de opdracht gegeven de keuken enkel te leveren vanaf de ophaalplaats. De demontage is door ons niet voorzien en daar hebben wij ook geen inbreng in.
Inmiddels heeft uw het juiste bedrijf kunnen reviewen en deze review was naar onze mening onnodig geweest.

Groeten,
Keukenswinkel

Keuken demontage

We hebben een prima ervaring gehad met dit bedrijf. De demontage van de keuken is gedaan door een vakman. Na de demontage is het geld op dezelfde dag overgemaakt. Kortom, ik zou iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan!

30. maj 2025

Besvarelse fra Tweedehandskeukenswinkel

Graag gedaan Bram, een fijne samenwerking gehad.

Keuken verkocht aan…

Keuken verkocht aan Tweedehandskeukenswinkel. Alles is prima verlopen, duidelijke communicatie en op de afgesproken dag alles netjes gedemonteerd.

26. maj 2025

Besvarelse fra Tweedehandskeukenswinkel

Dankjewel voor de positieve review. Ook wij vonden het een geweldige samenwerking en hopelijk tot nog eens in de toekomst. :-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige landelijke keuken !

Prachtige landelijke keuken gekocht en keurig op afgesproken dag en tijd geleverd. Helaas zelf niet goed de 'kleine lettertjes' gelezen dat binnen afleveren wat extra zou kosten maar dat was eigen schuld en is geen onoverkomelijk probleem. Inmiddels staat de keuken en zijn we superblij met de keuken. Dank ook aan Senne die altijd zeer snel reageert op vragen. Echt een aanrader als je budget beperkt is en je toch een mooie keuken wil !

5. april 2025

Graag gedaan Sandra ,

We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent , en streven altijd naar de beste kwaliteit en service verhouding.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was fijn dat deze mensen de keuken…

Het was fijn dat deze mensen de keuken er op een goede manier voor je uithalen. Daar heb je verder geen omkijken naar.

29. april 2025

Besvarelse fra Tweedehandskeukenswinkel

Graag gedaan Esther, fijne samenwerking en hopelijk tot de volgende keer .

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kijk verder! Ga niet in zee met dit bedrijf!!!…

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf (vraag me echt af of dit een echt bedrijf is...). Zouden een keuken komen ophalen op ver van te voren afgesproken datum. Gevraagd om bevestiging ivm verdere werkzaamheden. Op dag / tijd van ophalen niemand te zien. Gebeld, waar er gezegd werd dat ze zouden uitzoeken waar de monteur was en daarna zouden terugbellen. Na 45 min. niets vernomen. Daarna werde de telefoon niet meer opgenomen....dan maar appen. Hier werd doodleuk gezegd dat monteur ziek was en dat ik het verder zelf maar moest uitzoeken......geen enkele vorm van meedenken of communicatie. Daarnaast is keuken van site verwijderd. Denk zelf dat bedrijf alleen maar komt halen als de keuken al vantevoren is verkocht. Gewaarschuwd mens telt voor 2...ga voor zekerheid niet met dit bedrijf (?) in zee!!! Bij ziekte (als dit al zo was) komen ze gewoon niet, geen andere monteur of tegemoetkoming. Zullen wel met een of andere smoes hieronder reageren maar ik weet wel beter.

6. maj 2025

Beste Paul,

Wij herkennen u niet in ons systeem.
Wellicht verwart u ons met een ander bedrijf.
De demontages worden namelijk uitgevoerd door externe partijen.

Marianne

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.