Tv Reparatie Service Nederland Anmeldelser

4,9

Onze LG OLED (OLED65BX6LB uit 2021) viel na nog geen 5,5 jaar in stand-by steeds volledig uit door een defecte voeding (een bekend euvel bij 65"LG tv's, google/youtube). Dozenschuiver''Koudblauw''... Se mere

Ik ben erg tevreden over TV Reparatie Service Nederland. Onze Philips tv was defect. Ik heb contact gezocht, uitgelegd wat er aan de hand was. De backlight bleek het te hebben begeven. Direct een... Se mere

Goed bereikbaar en deskundig bedrijf Het bedrijf is per email makkelijk bereikbaar. Er wordt snel gereageerd en een afspraak gemaakt op korte termijn. Verder een ter zake deskundige en vriendelijke... Se mere

moeilijkheden met kpnsoundbox en mainboard van de tvkapot,nieuwe besteld en Monteur heeft een aantal dingen geprobeer maar kreeg het niet werkend en vertelde dat hij dit moest gaan uitzoeken en een... Se mere

1. Elektronikværksted

TV Reparatie Service Nederland is een onafhankelijk reparatiebedrijf. Wij bieden een reparatieservice bij u aan huis. Vooraf geven wij u een duidelijk reparatie advies en indien mogelijk een prijsopgave van de reparatiekosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Op uitgevoerde reparaties verlenen wij 1 jaar tot 2 garantie. Schaderapport (Taxatie - online) Wij hebben een aparte afdeling voor schadebepaling. Via ons eenvoudige stappenplan voor schadetaxatie weet u snel waar u aan toe bent.

uitstekende service!

moeilijkheden met kpnsoundbox en mainboard van de tvkapot,nieuwe besteld en
Monteur heeft een aantal dingen geprobeer maar kreeg het niet werkend en vertelde dat hij dit moest gaan uitzoeken en een andere dag terugkwam. Inde tussentijd verslechterde het beeld ook.kpn gebeld,telefonisch kwamen we er niet uit.dus er kwam een kpnmonteurlangs.Zelfs kpnmonteur kreeg de soundbox nietgoed werkend, omgewisseld voor een tv+kastjezonder geluidnu goedbeeld maar geen geluid, nieuw mainboard in de tv gezet door tv monteur en alles werkte weer zoals gewenst,uitstekende service ben er zeer blij mee.
Cees Hendriks

28. juli 2025

Snel en vakkundig

Er wordt snel gereageerd op een reparatieverzoek. Er kon ook vrij snel iemand langskomen en de reparatie was snel en vakkundig uitgevoerd. Ik ben helemaal tevreden!

30. maj 2025

SUPER SERVICE!!

Samsung geeft aan dat het de reparatie niet kan doen omdat ze een onderdeel niet op voorraad hebben. Tv reparatie heeft vervolgens het probleem binnen 5min gefix, zonder een onderdeel te vervangen! Echt geweldig! Echt een vakman die verstand heeft van zaken. En het gaat om kijken naar oplossingen ipv je een nieuwe tv aansmeren😉

25. april 2025

Kundig en vriendelijk

Op basis van mijn info wist men wat er kapot aan mijn tv. Monteur was vriendelijk en kundig en binnen het uur deed mijn tv het als vanouds .

Het is niet goedkoop maar deze afweging kun je voor de tijd maken omdat je voor de tijd weet hoe duur het is.

31. marts 2025

TV vakkundig en snel gerepareerd.

In de avond een mail gestuurd voor een offerte en deze de volgende ochtend al ontvangen. Uiteindelijk na het akkoord gaan stond precies 2 weken later de reparateur voor de deur. TV is vakkundig en snel gerepareerd. Nu 3 weken later werkt de TV nog steeds perfect. Erg tevreden!

28. februar 2025

Nadat ik mijn televisie van 8 jaar ter…

Nadat ik mijn televisie van 8 jaar ter reparatie (aan- en uit-knop deed het niet meer) had aangeboden aan een aan Samsung gelieerd bedrijf, vertelden ze dat hier geen onderdelen meer voor leverbaar waren:”gooi maar op de schroothoop!”. Toen Televisie Reparatie Service Nederland gevraagd of zij mij konden helpen. Ja hoor, afspraak gemaakt en gaven ook gelijk de prijs mee. Vandaag prima geholpen, in een kwartiertje was een nieuwe voeding geïnstalleerd en kon de monteur naar zijn volgende adres.
Top van deze firma!
Schandalig dat Samsung zo met zijn klanten omgaat.

13. december 2024