Tvnordic Anmeldelser

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Huono palvelu

Älkää ostako näiltä mitään. En ollut tyytyväinen palveluun, koska siinä ei ollutkaan kaikkia palveluita mitä sanoivat, että löytyy. Peruin sopimuksen 2päivän kuluessa (heidän ehdoissa lukee, Rahat takaisin 4 päivän kuluessa) eivät ole palauttaneet rahoja minulle vaikka sanoivat sen kestävän korkeintaan 48 tuntia. En voi suositella kenellekään tätä palvelua.

5. juni 2026

Do NOT buy IPTV here

Do NOT buy IPTV here. I paid for a 12-month subscription, but right from the start, I received a playlist that was only valid for 3 months. They guaranteed there would be no issues, but after 3 months, it stopped working. It took a week or two before I received a new list, which also only lasted 3 months and then stopped working. Despite me pointing this out, they told me not to worry. I have paid for two playlists but only received one. Now, I have been without the service for nearly a month and have contacted support several times with no response. My advice is to look for another provider.

UPDADET 250517: My subscription is registered under a different email address. But if you start by answering my messages, or reply directly on WhatsApp (where the chat history is, so it's impossible to miss that you have solved my problems before and which playlists you sent). If you solve my problem, I will immediately remove this review, but as long as you choose not to reply to my messages, it will remain to warn others not to buy from you.

15. maj 2026
Tvnordic-logo

Besvarelse fra Tvnordic

Hej,

Efter kontroll i vårt system kan vi bekräfta att vi inte hittar någon aktiv prenumeration kopplad till dina uppgifter hos oss.

Om du anser att detta är ett misstag, vänligen skicka oss mer information (t.ex. e-postadress, ordernummer eller betalningsbevis) så att vi kan undersöka ärendet vidare.

Tack för din förståelse.