Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi har lavet køkken, bad og garderobe på vores fabrik i Tvis i Vestjylland siden 1952. Hos Tvis Køkken får du altid dansk kvalitet i gode materialer og stilsikkert design. Køkkenet skal være et langsigtet valg, der i design, kvalitet og funktion bliver en naturlig del af din bolig mange år frem i tiden. Og det skal være et sted, du bliver glad for at stå op til hver eneste dag. Derfor tager vi altid udgangspunkt i hjemmet, så dit nye køkken passer ind. Det er respekt for dit hjem.
Skautrupvej 16, 7500, Holstebro, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 2 uger
Alt var i top. Jeg fik god vejledning, og alle involverede kom til tiden og leverede et helt perfekt arbejde. Mit køkken er blevet endnu smukkere, end jeg drømte om.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Troels Bergstrøm, Østerbro, som jeg talte med fra start til slut, var god til at stille alternativer op. Altså ikke bare ude på at sælge mig dyrest muligt. Alle håndværker kom til tiden, stort set. Jeg havde helt nyt køkken på 5 uger. Tilfreds er jeg.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Troels på Østerbro havde en super professionel tilgang til vores nye garderobe skabe. Både med løsninger og opfølgning til vores soveværelse med skråvægge. Super fed løsning. Det hele står super skarpt.
Gode materialer… og snedkerne var hurtige og meget pertentlige. De efterlod lejligheden pæn og opryddet.
Kan anbefales

Besvarelse fra Tvis Køkken
Vibeke fra Tvis køkken i Esbjerg har været fantastisk med råd og vejledning gennem hele processen i at vælge et køkken.
Vi er meget glade for det færdige resultat.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Jeg har bestilt køkken hos Tvis i Roskilde. Det har været en god proces med rigtig god hjælp når man ikke lige køber køkken hver dag. Produkterne er smukke og kan sammensættes som man vil og jeg synes at Natalie som er konsulenten er god til at se det individuelle behov og forklare processen.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Med bedste anbefaling på alle parametre.
Fra start til slut blev alle aftaler overholdt og udført til tiden. Der er en klar og tydelig kommunikation.
Jesper fra Tvis Køkken i Viborg besidder en høj grad af faglighed og viden, lydhørhed for ønsker og kreativitet til at gøre drømme til en virkelighed, som er bedre, end man forestillede sig. Han besidder venlighed, redelighed og realisme. Han oplyste os om, at vi som medlemmer af Ældre Sagen får 22% i rabat hos Tvis Køkken. TAK for det!
De dygtigt udarbejdede 3-D tegninger af vores projekter bidrog også til at visualisere vores ønsker, muliggjorde forandringer og skabte tryghed omkring det endelige valg.
Leveringen var punktlig, og vognmanden var venlig og behjælpelig med at bære de mange colli ind fra bilen.
En skinne og en skabslåge var uheldigvis blevet lettere beskadiget under transporten. Allerede en uge efter blev to andre leveret uden problemer.
Monteringsvejledningerne er i orden, kvaliteten af produkterne er i top og lever helt op til forventningerne.
Vi har foretaget en god handel og vender gerne tilbage.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Tak for en god og professionel oplevelse.
Har købt reservedele til vores køkken og badeværelse.
John fra Greve , har været super professionel, leveret til aftalt tid samt fuldt op inden leverancen.
Kan varmt anbefale butikken i Greve.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Super god og professionel service. Vi fik lige præcis det køkken, vi ønskede os. Og følte os i trygge hænder i hele forløbet. Både opmåling, tegninger og selve montering af køkkenet er gået helt perfekt. Vi giver vores bedste anbefaling til Tvis i Hammel. Der får man en super behandling og professionel oplevelse hele vejen.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til Mette hos Tvis Køkkener.
Sidste sommer besluttede vi os for at starte processen med at finde nyt køkken. Vi var rundt ved flere køkkenfirmaer, men hen over jul kørte vi helt døde i det. Firmaer vendte ikke tilbage, priser udeblev, og vi følte ikke rigtig, at nogen tog ansvar for processen.
Vi blev anbefalet af venner at besøge Mette hos Tvis Hammel — og det ændrede alt.
Fra første møde følte vi os taget seriøst. Mette var utrolig imødekommende, lyttende og professionel, og vi følte aldrig, at vi blev oversolgt. Tværtimod handlede det hele tiden om at finde den bedste løsning til vores familie.
Køkkenet er hjemmets samlingspunkt hos os med tre piger, der elsker at bage og lave mad, så det var vigtigt for os at få et køkken, der både var flot og fungerede i hverdagen.
Vi valgte, at Tvis Hammel skulle stå for totalentreprisen med nye lofter, opgradering af el-installationen, malearbejde, New Yorker-vindue og selvfølgelig montage af det nye køkken. Hele processen har været virkelig professionel. Tidsplanen blev holdt, Mettes håndværkere var dygtige, grundige og behagelige, og kommunikationen fungerede hele vejen igennem.
Det var helt sikkert ikke den billigste løsning at vælge et Tvis-køkken — men uden tvivl den bedste for os. Vi er enormt glade for resultatet og vil varmt anbefale Mette og Tvis Køkkener i Hammel.
Linda og Morten Jedig
Låsby

Besvarelse fra Tvis Køkken
Vi har i dag overtaget vores nyrenoverede bolig, hvor Tvis Køkkener, Odense ved Morten, har leveret både køkken, skabe - ja alt indmad i boligen.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Morten fra Tvis Køkkener. Han har været utrolig arrangeret, seriøs og professionel gennem hele forløbet. Derudover har han været hurtig til at vende tilbage på spørgsmål og opfølgninger, hvilket har gjort processen både tryg og effektiv. Man føler sig virkelig godt taget hånd om, og vi kan varmt anbefale Morten til andre, der ønsker kompetent og pålidelig rådgivning.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Vi har købt vores nye køkken hos Tvis Køkken i Odense. Vi er fuld ud tilfreds og meget glade for resultatet. Vi fik en god og meget professionel rådgivning af Morten. Servicen var helt i top. Fejl og mangler blev udbedret og rettet uden problemer. Vi kan kun anbefale Tvis Køkken.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Mit Tvis‑køkken er nu 6 år gammelt, og jeg er meget skuffet over kvaliteten. Selvom et køkken naturligvis får almindelig slitage over tid, er det helt urimeligt, hvor nemt køkkenlågerne får hakker og malingen falder af i flager, selv ved helt normal brug. Overfladen på malingen virker som om, den aldrig har været ordentligt hærdet, og efter at have undersøgt det nærmere, står det klart for mig, at finishen simpelthen ikke lever op til den kvalitet, man burde kunne forvente.
Selv efter flere års brug bør et køkken i denne prisklasse kunne holde til daglig håndtering uden at få tydelige mærker af selv små berøringer. Det giver et indtryk af, at materialerne ikke er robuste nok, og at kvalitetssikringen har svigtet.
På baggrund af min oplevelse kan jeg ikke anbefale Tvis Køkken, hvis man ønsker et køkken med en holdbar og modstandsdygtig overflade.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Både Jess og Martin fra afdelingen i Lyngby har været meget hjælpsomme i stort og småt. Martin har lavet en tidsplan som han og hans dygtige håndværkere har fulgt op på og sikret blev holdt. Jess leverede et meget fint udspil til køkkenindretningen. Det har gjort at vi nu står med et køkken som både er funktionelt, af høj kvalitet og designmæssigt meget tilfredsstillende.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Tvis Køkken = indretningskonsulent Ole Stenberg fra Viborg-afdelingen.
Fra første møde har jeg oplevet en ærlig og professionel rådgivning med gode idéer og løsninger, der passede til mine behov. Ole har været grundig hele vejen igennem og har været god til at forklare både muligheder, fordele og økonomi, så jeg hele tiden har haft et klart overblik. Samtidig tog han sig god tid til at vise mig de forskellige muligheder.
Jeg har særligt sat pris på den gennemsigtige prissætning og den gode service gennem hele forløbet. Man føler sig taget seriøst og der bliver fulgt op på tingene.
En kæmpe anbefaling af Ole herfra.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Vi har netop købt vores nye køkken hos Tvis i Hammel, og vi kunne ikke være gladere. Vicki har været en helt uundværlig hjælp gennem hele processen. Hun har et fantastisk øje for detaljer og formåede at omsætte vores løse idéer til det perfekte køkken. Vi har følt os i trygge hænder fra første møde til den endelige bestilling. Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Tvis Køkken
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Tvis Køkken, hvor jeg købte et nyt bryggers. Sandie var min kontaktperson, og hun har været helt fantastisk hele vejen igennem – utrolig serviceminded, imødekommende og altid klar med gode løsninger.
Bryggerset og bordpladen blev leveret præcis som aftalt, og resultatet efter montering er simpelthen så flot. Alt er gået let og problemfrit, og servicen har været i top fra start til slut.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Tvis Køkken – og især til Sandie, som gjorde processen både tryg og nem.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Min oplevelse med Tvis i Viborg har været fantastisk. Mit køkken er blevet virkelig flot, trods få kvadratmeter.
Konsulent Ole Stenberg har gjort et mega godt arbejde med gode idéer, planlægning af det hele og virkelig god kommunikation. Jeg kan på det kraftigste anbefale, at kontakte Ole Stenberg fea Tvis køkkener i Viborg.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Da vi første gang kontaktede Tvis køkken Esbjerg, bliv vi rigtig godt modtaget, og vi følte virkelig at her var vi i gode hænder, og vi trygt kunne lægge vores projekt som indebar nyt køkken og bryggers hos dem.
Vi giver dem frie hænder til at designe et køkken og bryggers til os. Vi gjorde dem flere gange opmærksom på, at det var meget vigtig for os at tingende blev lavet ordentligt, og monteret rigtigt, og vi gik på intet tidpunkt på kompromis, på kvaliteten, eller begynde at “prutte” om pris. Det lå os meget på sinde at tingende bare var i orden. Det blev vi selvfølgelig forsikret om at de ville. Vi blev klogere.
Desværre blev det i stedet et meget langvarigt og frustrerende projekt fyldt med forsinkelser, fejlmonteringer, manglende leverancer og dårlig kommunikation.
Allerede fra starten begyndte problemerne. Aftaler om levering og montering blev ikke overholdt, flere elementer manglede ved leveringen, og nogle dele blev først lovet mange måneder senere. Håndværkeren var dobbeltbooket, arbejdet blev efterladt halvfærdigt, og vi måtte flere gange flytte andre håndværkere som maler, gulvlægger, vvs ect, på grund af ændrede tidsplaner.
Der opstod også en række fejl i selve monteringen. Køkkenøens hjul var eksempelvis monteret så dårligt, at de faldt af. Bordplader blev leveret med fejl og måtte laves om. Udsugning og installationer blev monteret forkert og det endte med at vi måtte bruge eksterne montør vi selv fandt til at få monteret korrekt. Selv helt simple ting som lys, skuffer, affaldssystem og opvaskemaskine fungerede ikke, fordi installationerne var udført forkert.
Samtidig blev vi mødt med krav om betaling, selvom køkkenet langt fra var færdigt. Da vi påpegede problemerne, følte vi os ofte mødt med manglende forståelse især fra ejeren.
Her skal dog tilføjes at sælgeren virkelig forsøgte at få rettet op på fejlene. Men det hjælper jo ikke meget når den der skal udføre arbejdet overhoved ikke magter opgaven, og hver gang han er ude og lave en fejl, bare laver en ny. Eller laver om på de aftaler man har ingået efter sit velbefindende. Eller en ejer der ikke har sat sig ind i hvad der er aftalt, og til tider lyver omkring, hvad der sket, for at fremme sin sag.
På kraftig opfordring fra os ville vi gerne have en anden montør på vores projekt, da vi tilsidst ikke havde nogen tillid til Tvis køkken Esbjergs montør der igen og igen enten fejlmonterede eller decideret ødelagde elementer med bl.a ridser. Det ville Tvis Esbjerg overhoved ikke høre tale om. Først efter lange samtaler, og mails frem og tilbage, fik vi af Tvis hovedkontor lov til at få en anden montør på.
Han fandt desværre flere fejl i det arbejde, der allerede var udført og betragtet som færdig. Blandt andet at elementer var så skævt monteret at han var nød til at banke det på plads for vi overhovedet kunne bruge vores låger. Og stort set var alle vores låger indstillet forkert.
På vores køkken-ø var tre egetræsfronter ikke leveret til tiden. De kom først ca 3 måneder senere.
Der var tydelige nuance forskel, da de endelig blev monteret, i forhold til dem der allerede var monteret. Fik at vide af deres montør det hurtigt ville udligne sig. Her et halv år efter er der stadig samme nuance forskel.
Efter over et år med gentagne problemer, ventetid på reservedele og nye fejl, har vi til sidst været nødt til at opgive TVIS køkken Esbjerg, og så betale andre håndværkere fra en lokal tømre for at få arbejdet gjort helt færdigt.
Vi har ikke modtaget nogen form for kompensation, selvom vi har haft store ekstraudgifter og et projekt, der har trukket ud i over et helt år.
Vi er ærligt talt både skuffede og kede af hele forløbet. Det er svært at forstå, hvordan man kan behandle sine kunder på denne måde.
Vi kan under ingen omstændigher anbefale Tvis Køkken Esbjerg.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Den varmeste anbefaling til Tvis køkken i Slagelse. Carsten og hans team har været helt fantastiske!
Vi var for et par måneder siden på inspirationstur, vi havde ellers tænkt os at gå med et andet firma. Men Carsten mødte os i døren, med et kæmpe smil og åbne arme. Han lyttede og fornemmede hurtigt, hvem vi var og hvad vores behov var. Vi gav ham frie tøjler til at tegne og det han kom frem til, havde ingen andre køkken firmaet set var en mulighed.
Vi havde efterfølgende 2 møder, med god tid får at finde det helt rigtige.
Nu sidder vi og kigger på et køkken der næsten er færdigt og det er så smukt at vi næsten får tårer i øjnene.
Dialogen har været eminent og hvis vi har ringet og fat i andre end Carsten er vi blevet mødt med samme åbenhed og tilgang. Alle vores behov er blevet indfriet, hvor andre køkken firmaer ikke kunne imødekomme det.
Køkkent blev dyre end udgangspunktet, men med den service og kvalitet er det alle pengene værd. Jeg spiste iøvrigt og lidt meget chokolade ved vores møder, så måske det fair. 😆
God service koster! Og vores venner har allerede bestilt køkken fra Tvis i Slagelse på vores opfordring.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Fra start til slut stort engagement fra sælger Troels Bergstrøm fra Østerbro forretningen. Vi har fået stor støtte til design bygget på vores ideer og ønsker og har fået et virkelig dejlig kvalitetskøkken, som vi vi er super glade for. Tidsplan er overholdt til punkt og prikke og Troels har haft et højt informationsniveau gennem hele processen. Fem velfortjente stjerner her fra.