Vi har netop købt vores nye køkken hos Tvis i Hammel, og vi kunne ikke være gladere. Vicki har været en helt uundværlig hjælp gennem hele processen. Hun har et fantastisk øje for detaljer og formåede... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi har lavet køkken, bad og garderobe på vores fabrik i Tvis i Vestjylland siden 1952. Hos Tvis Køkken får du altid dansk kvalitet i gode materialer og stilsikkert design. Køkkenet skal være et langsigtet valg, der i design, kvalitet og funktion bliver en naturlig del af din bolig mange år frem i tiden. Og det skal være et sted, du bliver glad for at stå op til hver eneste dag. Derfor tager vi altid udgangspunkt i hjemmet, så dit nye køkken passer ind. Det er respekt for dit hjem.
Skautrupvej 16, 7500, Holstebro, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 2 uger
Besøgte Tvis, Skive, d.d. (291025) med en defekt skuffe. Kristian tog imod og foranledigede en reparation i løbet af kort tid.
Butikken får den varmeste anbefaling herfra.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Rigtig god service fra Lotte i Sæby.
Kan kun anbefales

Besvarelse fra Tvis Køkken
TVIS Køkken Lyngby har leveret et fantastisk køkken til både mig, og nu til mine forældre. Super god service fra Kenneth Klarskov. Er altid tilgængelig og svarer på spørgsmål og henvendelser. Kan varmt anbefale køkken fra TVIS Lyngby.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Tvis Lyngby!
Servicen var i top – sælgeren var imødekommende, lyttede til mine ønsker og kom med gode, ærlige råd. Hele processen fra første møde til levering gik nemt og professionelt.
Kvaliteten på køkkenet er super, og jeg føler, jeg har fået præcis det resultat, jeg drømte om.
Kan varmt anbefales – især butikken i Lyngby og den fantastiske service 👏

Besvarelse fra Tvis Køkken
God service i butikken og efterfølgende fleksibilitet ifm ændringer

Besvarelse fra Tvis Køkken
Tvis Slagelse leverer varen..
Min mor har fået det smukkeste køkken i røget eg, sat af Dennis hurtigt og perfekt. Carsten i Tvis butikken var virkelig god til at hjælpe hende med at vælge køkkenet og nogle gode løsninger. Hun er lykkelig..!
Og vi har købt fdb møbler, en Jørns Strikkestol - som er perfekt at strikke i, og en to personers sofa.
Lynhurtigt leveret, alt er godt.
Vi kan kun anbefale Tvis i Slagelse. Et godt team..

Besvarelse fra Tvis Køkken
Jeg var i Tvis Slagelse, vi fik en fantastisk oplevelse, med hjælp af Carsten og Stine ved køb af en ny ovn og vandhane,
Det er et sted msn gerne kommer tilbage til🥳🥳

Besvarelse fra Tvis Køkken
Vi har haft gentagne problemer med vores Tvis-køkken – ujævn bordpladesamling, skæve fuger, synlige skruer og ødelagte låger pga. overspændte greb. Da vi købte køkkenet, blev det aftalt, at vi måtte vælge greb fra en anden leverandør, og at Tvis stadig ville montere dem. Alligevel fraskriver Tvis sig nu ansvaret for skaderne og henviser til, at de “ikke har solgt varen” – selvom det er deres montør, der har beskadiget lågerne.
Vi står stadig med låger, hvor grebene er synligt overspændt, og kommunikationen har desværre været meget ubehagelig med både skældud og råben i telefonen. Efter 1,5 år har køkkenet været under udbedring on/off, og vi får helt ondt i maven ved tanken om at skulle kontakte dem igen.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Jeg har netop fået totalrenoveret mit køkken og har haft den bedste oplevelse med arkitekt Søren Højbjerre fra Tvis Østerbro, byggeleder Kennet Nielsen og hele deres formidable team af håndværkere og montører. Søren tegnede det smukkeste køkken og imødekom alle mine ønsker og drømme både praktisk og æstetisk. Fra projektstart og design til det nu færdige køkken har der været kræs for detaljerne og høj kvalitet hele vejen rundt, samt god kommunikation - jeg kunne ikke være mere tilfreds!!

Besvarelse fra Tvis Køkken
Et lille badeværelse på 4 m2, uden vægge, der skulle flyttes, gulvvarme var der i forvejen, ingen installationer skulle flyttes. Blev lovet færdigt for 4 måneder siden, nu i sidste uge blev det så afsluttet.
Det har været en meget frustrerende oplevelse. Sjusk, forkerte bestillinger, fejl, skuffer, der lukker dårligt og ikke sidder ordentligt, manglende leveringer, mangel på styring. Og en del ting må vi bare leve med her efterfølgende. Det var ikke derfor, jeg valgte Tvis. Jeg ville gerne betale lidt ekstra for kvalitet og sikkerhed, ordentligt håndværk, kompetent process-styring.
Og hvis man så bare fra Tvis side havde givet mig en ordentlig undskyldning. Ja, de er da venlige og søde, men de har altid et forsvar, kunden har aldrig ret. Det er ikke i orden, for jeg er ikke en besværlig kunde. Og nogen form for kompensation for deres fejl og forsinkelser og sjusk? Nej, da.
Det er bare dårlig service, derfor kun 1 stjerne.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Desværre en meget skuffende oplevelse. Projektet blev solgt med en tidshorisont på 2–3 uger, men renoveringen af badeværelset endte med at tage næsten 6 måneder.
Undervejs blev der bestilt forkerte varer, og flere ting blev udført anderledes end aftalt. Håndværkerne var venlige, men tydeligt pressede og uden tid til at sætte sig ordentligt ind i projektet. Det gav et rodet og stressende forløb med mange forsinkelser.
Da arbejdet endelig blev afsluttet, kom der ingen undskyldning – blot et “ja, det forstår jeg godt er træls”. En proces, der på ingen måde levede op til, hvad der blev lovet fra start.
Jeg tror, virksomheden har været bedre tidligere, men at de nu har alt for mange projekter i gang til at kunne følge ordentligt med. Resultatet er desværre dårlig kvalitet og manglende styring. Læg pengene et andet sted.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Selve køkkenet er smukt, men Alt andet lever desværre ikke op til vores forventninger.
Startede allerede ved levering, hvor de ville ændre leveringsdato selvom andet var aftalt.
Monteringen var lovet start Fredag morgen og bliver først påbegyndt Tirsdag ugen efter.
Udfordringer ved montage af bordplade, ingen ved hvem der gør hvad.
Hos Tvis kan Alt lade sig gøre indtil der er betalt, så forsvinder servicen.
Pludselig er det vores skyld, at huset er skævt, da hylden bliver skåret for kort. Nu er det 7 uger siden køkkenet blev leveret og vi venter stadig på de kommer og fikser den hylde og noget fuge ved kogesektionen, som ikke er lavet korrekt.
De lover at komme, lover at ringe, men der sker ikke noget!
Derfor får de kun 2 stjerner

Besvarelse fra Tvis Køkken
Sarah var så sød og behjælpelig med at skaffe fedt filter til mig.
Sarah arbejder i Greve - Roskilde

Besvarelse fra Tvis Køkken
Vi har netop fået sat vores nye køkken og bryggers op, som vi har købt i Tvis Aalborg.
Efter at have været i andre køkkenbutikker, hvor vi ikke helt havde den rigtige mavefornemmelse, endte vi til et møde med Sandie. Vi kunne hurtigt mærke at vi var endt den rette sted.
Sandie har flere års erfaring, hvilket hurtigt mærkes. Hun har god løsninger og ideer, og lytter til de ønsker der er.
Hun har været nem at komme i kontakt med gennem hele processen, hvilket har været rart.
I forbindelse med opsætning af køkken og bryggers, havde vi besøg af køkkenmontør Søren. Han er rigtig dygtig, og man kan mærke han har styr på det. Han arbejder hurtigt og målrettet, og har øje for selv den mindste detalje.
Så kæmpe anbefaling af både Sandie fra Tvis Aalborg og køkkenmontør Søren.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Fantastisk betjening af Tvis i Greve v/John.
Dog er vi skuffede over at vores vvs ikke blev behandlet ordentligt da han spurgte om hjælp til montering. Vi fik først hjælp da vi selv ringede.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Endnu en succeshistorie. Tvis Østebro og Troels Bergstrøm lavede vores køkken for nogle år siden, så da det var tid til at renovere badeværelset, var der ikke et sekunds tvivl om, at vi skulle have Tvis og Troels til at stå for det også. Ligesom med køkkenet gik badeværelsesprojektet uden problemer. Troels er den ultimative professionel, og tro mig, når jeg siger, at du altid vil være i gode hænder hos ham. Tvis er ikke kun for køkkener, vores nye badeværelsesskabe og vask ser fantastiske ud og blev installeret af de professionelle, som Troels bruger. Jeg kan ikke anbefale et sted højere.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Har købt køkken i Tvis Esbjerg og blev betjent af Vibeke. Super god betjening og flot køkken til en god pris. Stor anbefaling til Tvis og Vibeke herfra 👍

Besvarelse fra Tvis Køkken
I forbindelse med at jeg skulle bruge et køkken i min kolonihave fik jeg en super service fra Troels hos Tvis på Østerbro. Det var hverken verdens største eller dyreste projekt, men Troels leverede stadig en super fin service!
Bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Tvis Køkken
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Tvis Østerbro. Troels var utrolig hjælpsom og fleksibel gennem hele processen og sikrede, at vi fik præcis det køkken, vi drømte om. Håndværkerne leverede et fantastisk stykke arbejde med stor omhu og kvalitet i hver eneste detalje. Resultatet er blevet helt perfekt, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse fra start til slut.

Specifikt TVIS i Hammel.
Vores nye skabsfronter så ved første øjekast flotte ud, men malingen er tyk og blød, og ekstremt sart. Allerede ved monteringen af fronterne kom der hakker i malingen, hvor til montøren kommenterede at sådan var det med de låger, og at man bare skulle pletmale dem med den medfølgende malingsprøve. Det er også umuligt at skifte en opvaskemaskine ud uden at beskadige fronten og fodpanelet kraftigt. Desuden misfar-ves malingen af berøring, og kan ikke rengøres. Nu et år efter er der mindst 16 små afskalninger/hakker, og Tvis selv afskriver det som normale brugsspor og slid. Det er ganske enkelt for dårligt, og vi frygter, hvordan det kommer til at se ud i løbet af ganske få år.
Vi er ikke på noget tidspunkt i købsprocessen blevet informeret eller advaret om hvor sarte malede fronter fra TVIS er.
Desuden har vi købt en meget smuk og dyr stenbordplade. Da bordpladen bliver monteret, fik vi et kit, vi skulle behandle bordpladen med samt udførlig instruks. Bordpladen er blevet behandlet som anvist, men begyndte i løbet af et halvt år at suge vand og fedt ind langs kanten af vasken. Igen har vi fået at vide fra TVIS, at det må være vores egen utilstrækkelig behandling af bordpladen.
TVIS afskriver sig tilsyneladende alt ansvar så snart et køkken er monteret.