Tuva Stockholm Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Scam

Scam, ej samma varor som presenteras på hemsidan, skickas billigare variant från kina. Omöjligt att returnera.

23. januar 2026

Okej upplevelse!

Jag hade faktiskt en helt okej upplevelse med dem! Ganska tydligt att det är drop shipping med tanke på hur lång leveranstid det var, och att svar från kundservice tog lång tid och kom sent på natten. Dock är klänningen jag beställde jättefin och i bra kvalitet. Har inte gått igenom någon returprocess då den passade bra, så kan inte säga något om det. Om du överväger att beställa härifrån - var säker på att du verkligen vill ha varan och kolla på deras storleksguide.

22. november 2025

Beställde en klänning från Tuva…

Beställde en klänning från Tuva Stockholm som inte passade som tänkt. Skulle då returnera vara men hittade inget ställe att anmäla returen på. Jag mailade då kundtjänst och frågade och då försökte de istället övertala mig att inte returnera varan. De sa att de kunde betala tillbaka 20% och låta mig behålla varan och att en returfrakt skulle bli dyrare än plagget var från början och avrådde därför mig att returnera. Därefter hänvisade de mig till att maila en kinesisk adress för att kunna göra returen och att jag inte kunde göra den genom företaget. Så slutade med att jag fick behålla klänningen trots allt och betala hela priset för en klänning jag inte ville ha.

6. december 2025

Beställ inte härifrån

Beställ inte härifrån, la min beställning 13/11 och det är i danmark nu (2/12) gissar att de kommer ta drygt en månad. Jag mailade ang att de gått 3 veckor och fick spårningslänken skickad till mig, den hade jag dessutom redan.

2. december 2025

VARNING

VARNING! Dropshipping, företaget struntar i svenska lagar som tex ångerrätt och reklamationsrätt.
Handla INTE här

29. november 2025

Sämst

Sämst, svarar första gången på kundservice men sen svarar dom inte längre, vill ej lösa problem med kunden…. Köp ej!!!!!!

6. november 2025

VARNING!!!

Produkten jag fick var inte alls den samma som på bilden, och stämmer inte överens med varken material eller passform. När jag reklamerade denna klänning fick jag till svar att jag skulle betala fraktkostnaden enligt deras policy, och att frakten kunde kosta mer än själva klänningen. KÖP INTE HÄRIFRÅN!!!!! VARNING FÖR DROPSHIPPING!!!!

11. november 2025

Er dette din virksomhed?