Jeg bestilte mine varer d 8/9-24
Jeg bestilte mine varer d 8/9-24. Og har endnu ikke modtaget ordy.
Er du på jakt etter en god og kapasitetsrik ryggsekk for din neste tur, men ikke ønsker å bruke flere tusen kroner på en en slik sekk, er dette plassen for deg. Tursekker.com tilbyr deg et flervalg av ryggsekker, som blant annet fjellsekker, osv. Her kan du finne ryggsekker som kan romme opp til 100 liter, for ekstremt lave priser. Vi i Tursekker.com har et ønske om å sørge for at ditt neste eventyr blir helt uforglemmelig.
Bugarden 62, 6065, Ulsteinvik, Norge
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg bestilte mine varer d 8/9-24. Og har endnu ikke modtaget ordy.
SNYD og SVINDEL!!!! HOLD DIG VÆK
Bestilte 3 uger inden jul to sæt jagt tøj.
Det kom krøllet sammen i plastik direkte fra Kina i Super dårlig kvalitet - total svindel!!!
Ville sende ordren retur efter at have brokket mig - der var ingen undskyldning - men kunne betale halvdelen af det beløb jeg har bestilt for til retur fragt - men nu er kassen kommet retur - han har ikke afhentet pakken på posthuset !!!
Penge ud af vinduet!!!!!
Jeg bestilte en taske til julegave, men det blev så dårligt. Jeg bestilte 5/12/2023 og det ankom 09/01/2024.

Besvarelse fra Tursekker
Jeg har bestilt en riffeltaske d 10/12 og kan ikke sige noget om kvaliteten, da den ikke er modtaget endnu. Ser ud som om den komme fra kina, så det kommer måske yderligere told på varen. Hvis jeg havde vidst den kom derfra ville jeg ikke bestille pga usikker levering og usikker reel pris på varen.
Men venter forsat i spænding… 🙄🙄🙄

Besvarelse fra Tursekker
Hold dig væk!
Denne webshop sælger falske kopivarer direkte fra alibaba/alixpress og har ikke engang eget varelager. De bestiller altså blot den varer du har valgt, til kæmpe overpris, og derefter sender direkte fra producenten i f.eks. Kina. En hurtigt google søgning eller søgning af billedet på deres hjemmeside, vil få dig direkte hen til alibaba/alixpress, hvor du kan købe produktet til 1/10 af prisen.
Virksomhedens ejer er en mindre dreng på 20 år, der hedder Oliver, der har bygget en "falsk" hjemmeside til det formål at sælge dig meget billige varer til overpris.
Derudover, hvis du forsøger at annullere ordren, så har du ikke mulighed for dette - da de selvfølgelig ikke har lyst til dette. Dernæst står du med det trælse arbejde, og skal forsøge at få det sendt tilbage.
Virksomheden er desuden meldt.
Jeg har ikke fået min pakke inu. Bestilte den d 31 august.
Først og fremmest så er der super lang leverings tid, når den så endelig kommer så er der 2 mærker med hvor der står 5.11 tactical series og det er bestemt ikke en 5.11 tactical series. Virker mest som en aliexpress taske.
Aldrig om jeg skal bruge mine penge hos tursekker igen, det virker som om man bestiller på Olivers(ejeren af tursekker) hjemmeside også bestiller han tasken på aliexpress med din adresse
Tasken lever på ingen måder op til mine forventninger, det er i bund og grund et produkt som kan ryge lige skraldespanden
Kan ikke sige andet end at det er en virkelig dårlig kopi vare man modtager når man køber på tursekker
Ved jeg ikke
Jeg synes hjemmesiden var nem at finde ud af
Men da jeg ikke har modtaget min pakke endnu så kan jeg jo ikke fortælle hvordan vare levering eller varen er..
Jeg ser forskellige meninger, men indtil videre er servicen og kontakten med kunden meget god.
Jeg har betalt for en taske d.8 november de lovede den var klar d.20 har skrevet til dem i 3 dage uden svar. Dette er jo ikke en måde og drive virksomhed på .. lavde denne på trustpilot og så kunne jeg få svar. For så finde ud af de sælger ting de ingen gang har på lager.. håber taskens kvalitet ikke er lige så dårlig som deres service