Tulip Fashion Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde två dofter en Gardenia och en white Johnson. Gardenia doften har absolut ingenting med gardenia att göra. Snarare lukten av olja än gardenia doft. Ångrar att jag köpte hos er. Den andra do... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har provat parfymoljorna Black Oud och Sensuell Musk, ett ord: MAGISKA 😍 Det behövs så lite för att lukta fantastiskt hela dagen och jag har fått så otroligt många komplimanger om hur gott jag... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

One of the best customer services Ive ever experienced! Thank you! Due to my job I deal with many online stores, both large and small, and I have to say that this has been by far one of t... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har köpt så många gånger från Tulip och jag är en riktigt petig person när det gäller tyg matrial och design. Men värkligen Tulip är en av min favorit hemsidor som jag är alltid super nöjd när jag... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med modetilbehør
  2. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Tulip Fashion är ett ehandel företag som säljer Hijab och hijab-relaterade produkter.

Kontaktoplysninger

God

TrustScore 4 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

27 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

vi betalar mycket för retur!!!

vi betalar mycket för retur!!!
Men kvalitiet är mycket bra

26. juli 2024

Hej,

Tack för ditt omdöme!

Hos oss kan du alltid välja skicka din retur på egen kostnad eller köpa en retur etikett av oss för 79kr vilket är samma pris som vi betalat till fraktbolaget.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Helt okej

Visa är bra fast, inte alla lika bra som står på bilden material helt annat har köpt tvår gånger varit inte bra alls

28. juni 2024
Uopfordret anmeldelse

Hej!

Det var tråkigt att höra!
Men därför har man alltid rätt till retur/reklamation hos oss på Tulip Fashion.
Vänligen återkom via mejl på info@tulipfashion.se så hjälper vi dig med din retur/reklamation.

Ha en bra dag!

Min nya favorit sida

Min nya favorit sida! De har saker i lager och inte slut som det brukar göra på många muslimska online butiker. Har produkter i större utbud också. BLIXT snabb leverans, såå nöjd verkligen!! Blir fler köp i framtiden:)

14. juni 2024
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är alltid nöjd med Tulip fashion…

Jag är alltid nöjd med Tulip fashion och har beställt från deras hemsida i flera år. Deras sjalar håller hög kvalitet och varar länge. Leveransen är mycket snabb och smidig, och jag har aldrig haft några problem med dem. Jag rekommenderar dem starkt!

23. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dålig kommunikation med kundtjänst

Dålig kommunikation med kundtjänst, dåligt leverans som bara slänger utanför dörren fast den kommer in i dörr brevlåda. Dåligt kvalitet.

Säg inte att jag inte köpt! Löjligt företag, har lämnat nämn, email adress och referens/ ordernummer samt leveransbekräftelse.

Lär er hur man behandlar kunder

2. januar 2024

Hej Isak,

Du har nu lämnat flera dåliga omdömen med olika namn utan att ha köpt från oss. Så att säga att våra produkter är av dåligt kvalitet är helt orimligt.
Däremot så har du kontaktat oss via mejl och vi har svarat dig.
Har du flera frågor är välkommen att kontakta oss.

Tulip Fashion Team

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.