Altså ved ik hvad jeg skal sige. Jeg købte 3 portioner stegte nudler med rejer, det koster 143 pr styk så tænker man at alt er i orden… nej der var æggeskalder eller noget fra reje skalaen som knasede... Se mere
Var i går i Tuktuk Viby J og købte 2 portioner kylling med nødder nærmest så kedelig som det kunne være,smagte ikke af noget som helst og kyllingen var så oppumpet absolut ikke nogen god oplevelse. Ma... Se mere
Dette review drejer sig om restauranten Tuk Tuk, der hører under Wolts regi: Leveringstiden var fin, men madens kvalitet var helt, helt forfærdelig. Både oksekødet, svinekødet og kyllingekødet va... Se mere
Andre kiggede også på
Betalte ekstra - fik nul!
Bestilte en thai ret med masaman, kartofler, kylling og cashewnødder, bestilte med ekstra cashewnødder, fik ingen nødder overhovedet. Er skuffet. Æv.
Jeg bestilte mad kl .18:05 og kl er nu…
Jeg bestilte mad kl .18:05 og kl er nu 19:30 og der er stadig ikke kommet mad . På just Eat stod der 35-45 min ventetid :/ sidste gang jeg bestiller mad derfra
Jeg har i gennem flere år benytte mig…
Jeg har i gennem flere år benytte mig af tuktuk i Skovlunde, men det stopper nu, jeg hentede mad en dag opdager der næsten ingen ris er til min ret, nævner det gangen efter at den bakke/bøtte med ris gerne skulle være fyldt op og ikke halt, de siger ja det skal de nok søger for sker, jeg får min mad kører hjem, og nej den var IKKE fyldt( nu er det jo ikke ris der koster) plus der er ca. 5-7 små stykker kylling i.
I dag tænker jeg ikke lige over det, så manden min skal finde på noget aftensmad, så han henter tuktuk igen, IGEN ER DER KUN HALVT RIS OG CA.4 reelle stykker kylling i. Øv øv hvor er det nedtur....
Det værste mad ever
Det værste mad ever, total smagløst 🤢 har ikke fået hvad vi bestilte og det er ikke muligt at få pengene retur, hverken pr mobilepay eller kontant, kun et tilgodebevis, hvilket ikke er af interesse da maden er af så ringe kvalitet tiltrods for prisen 🥴 én stjerne er kun for at kunne skrive en anmeldelse, for tuk tuk fortjener ikke engang én stjerne.
Maden plejede at smage skønt
Maden plejede at smage skønt, men i aften har det været en kæmpe skuffelse. Ringe kvalitet, spild af penge. Hvad er der blevet af af den gode, gamle thaikok?
Ikke flere anbefalinger herfra…
Bestilte maden over telefonen og hentede det selv.
25 min. ekstra ventetid på en lørdag aften er vel at forvente, men samtlige kunder fik samme besked over telefonen, om 30 min. ventetid. En time var mere rigtigt...
Havde bestilt den samme menu jeg har fået et utal af gange derfra, men det smagte overhovedet ikke som det plejer. Den smagsløse suppe indholdt 2 rejer med tarm - de stegte nudler med grøntsager og and, var egentlig ok selvom smagen ikke var den samme som normalt, men igen var der sparret meget på kødet og der var sammenlagt mere andefedt end andekød med i retten.
Risdejspakkerne med fyld plejer at være den lækreste hapser på vejen hjem og fyldet smagte da også dejligt krydret, men det blev hurtigt overtaget af den store mængde friturestegte dej omkring.
Vil ikke længere anbefale stedet til nogen, desværre.
Før i tiden var det godt og virkelig…
Før i tiden var det godt og virkelig fair priser, nu er kvaliteten faldet drastisk, sidste gang jeg smagte deres Tom Yum, var det som at få en omgang fortyndet sur/sød sauce med et lille skvæt fiskesauce og ketchup??! Ikke i orden! Øv øv :/ min kammerats ris var fuldstændigt klumpet sammen og hård :( og vi hentede selv maden, så der var ikke langt fra afhentning til vi spiste :/
Kvaliteten i frit fald
Lige spist der efter lang pause. Forfærdelig oplevelse. Hvordan kan man smadre ris? Helt ærligt, de skal bare i en riskoger og tages ud når de er færdige.
Det er det DÅRLIGSTE thai mad vi…
Det er det DÅRLIGSTE thai mad vi nogensinde har fået !!! Det røg direkte i skraldespanden. Nok er der brugt frosne grøntsager men at man bruger så ringe kvalitet af kød burde være ulovligt!!! Maden er elendig og som topping får man lov at betale 4kr for en pose som man ikke bliver spurgt om man vil købe
HOLD JER VÆK I VIL KUN BLIVE SKUFFET
Maden var ok
Maden var ok. Men synes det er lidt ærgerligt når man bestiller tre retter, to af dem med chashew nødder, og jeg ikke kan finde en eneste nød i nogle af dem. Det ville klart have været prikken over i’et. Og det er lidt misvisende når det nu står på menukortet, så det ville jeg nok slette så man ikke forventer de er der.
Lækker mad
Lækker mad! Hvis man skruer op for varmen og lukker øjnene, er det lidt som at være på ferie i Thailand igen.
Indbydende lille sted, høflig betjening. Masser af både grønt og kød i de hovedretter vi fik. Der måtte gerne have været mere fyld i wonton’erne, men de smagte godt.
Første men ikke sidste besøg.
De misforstår gerne din ordre
De misforstår gerne din ordre, og så har de altid ret. Glem al diskussion, fordi de har allerede opkrævet dine penge. Spis ikke på stedet, da du vil få deres personlige bestik. Medbring ikke børn, da de vil hverken låne toilet, stille børnesæde til rådighed eller give børnene mad uden stærk chili.
Ellers smagte det ok, og det er nok det vigtigste, selvom de har fået et par sure smileys på deres rapport.
De bruger frosne grønsager
De bruger frosne grønsager, kyllingen er tør og der er nærmest kun suppe i nr. 30 det gør vi ikke igen...
Hold jer væk!
Hold jer væk fra dette sted!
Virkelig ringe mad, og vi får det forkerte da vi får hentet det.
Ærgerligt
Hvis man kan li kartofler på glas, færdiglavede forretter, jamen så er du kommet til det rigtige sted - virkelig en øv oplevelse
DYRT for "den slags mad"
Min kæreste og jeg bestilte forret "wanton" 8 stk for 45kr og hovedret nr 28 og 29.
De 8 stk wanton var MEGA små. Jeg følte mig SÅ snydt . De smagte okay , men aaaaalt for dyrt for nogle bittebiiiiiitte små wanton (på str med en 20'er)
De to hovedretter var stort set identiske, som om alle retter var de samme, bare med få ændringer hist og her.
Retterne smagte fint, men som sagt, der var ikke nogen variation på retterne som sådan. Alt for meget suppevandsauce i forhold til "guffet".
Jeg synes ikke maden var noget særligt, men min kæreste synes det var fint.
Så det er måske hvad man gør det til..
VI spiser nok ikke der igen, men hader ikke stedet :) .