TuinposterOpMaat.nl Anmeldelser

4,6

Mooie afdruk snelle levering Alleen jammer de bestelde 4 schroeven op afbeelding zijn niet de geleverde schroeven. Afbeelding: schroef torix met bolle kop Geleverd: gewone kruis schroeven die ik... Se mere

Alles is goed gegaan maar èèn opmerking nl. Verpakking kan veel beter. Kreeg een ingedrukte doos. Inhoud direct gecontroleerd.

Heel makkelijk te bestellen, geen poespas zoals op sommige andere sites. Snelle levering, niet duur en mooi kwaliteit! Top, raad dit zeker aan.

Ik heb een tuinposter besteld en die werd al na een paar dagen geleverd. Echt supersnel! De kwaliteit is erg goed en ik heb zelf een foto kunnen uitkiezen, wat het extra persoonlijk maakt. Nu alleen n... Se mere

1. Digitaltryk

Tuinposteropmaat.nl

Svarer typisk inden for 24 timer

4,6

Poster met eigen foto besteld

Poster met eigen foto besteld, volledig trouble. Klantendienst heeft een paar keer fotos gevraagd, en twas nooit genoeg.
Heb een retourneer bon gevraagd, wacht hem nog. Wil hem op mijn kosten terugzenden, ook geen antwoord.
Ik heb zelf een extra betaald voor "professioneel contrôle ", voor niekske dus.
Tussentijd, een tientaal mails verder gestuurd, en geen antwoord..
80 € in de vuilbak dus...
Twas mijn eerste bestelling bij ulder, de laatste ook dus !

19. maj 2025

Besvarelse fra TuinposterOpMaat.nl

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen – al is het jammer om te horen dat je eerste bestelling zo teleurstellend is verlopen.

Het spijt ons oprecht dat je zoveel moeite hebt moeten doen om gehoor te krijgen, en dat je nog steeds zonder oplossing zit. Zeker gezien je extra hebt betaald voor een professionele controle, begrijpen we dat dit bijzonder frustrerend moet zijn.

We willen dit absoluut niet zo laten en nemen jouw feedback zeer serieus. Zou je ons alsjeblieft nogmaals kunnen mailen op info@tuinposteropmaat.nl, onder vermelding van je bestelnummer en het onderwerp "DRINGEND – retourverzoek poster"? We zorgen dat dit direct bij de juiste persoon terechtkomt en er alsnog snel een oplossing komt – of dat nu via een retour, terugbetaling of herdruk is.

Onze excuses voor het gebrek aan opvolging tot nu toe. We waarderen je feedback en hopen ondanks alles je vertrouwen te kunnen herstellen. ^Nienke

Ziet er goed en netjes uit

Ziet er goed en netjes uit, optijd geleverd, alleen jammer dat er slecht gecommuniceerd wordt dat de levering in 2 delen kan komen...
Is wel de volgende dag, maar toch.

5. juni 2025

Goede service

Door systeemfout was onze bestelling niet doorgekomen.
Door de goede klantenservice konden we deze toch nog geleverd krijgen.

6. juni 2025

Prima service!

Eerst kreeg ik een poster zonder ringen. Na een mail is dat prima opgelost. Kosteloos kreeg ik nog dezelfde week een nieuwe met ringen. De oude mocht ik houden. Prima service!

14. maj 2025

Let op!

Let op: retourneren wordt je verdomd lastig gemaakt en ze houden zich niet aan de wet en regelgeving. Ik lees in een eerdere beoordeling dat dit vaker is voorgevallen.

Ik heb een poster geretourneerd (standaard in de collectie, dus niet gepersonaliseerd), omdat deze te klein was. De poster moet, zoals in hun retourbeleid te lezen is, dus geretourneerd kunnen worden. Zo gezegd zo gedaan, contact opgenomen met de klantenservice en gewacht op een reactie.Ik heb daarna gelijk een nieuwe besteld, omdat de reactie van de klantenservice op zich liet wachten. Dus dan zou je denken dat je een restitutie krijgt van de 1e bestelling, niets blijkt minder waar; ik heb een kortingscode gekregen waar ik op dit moment totaal niets mee kan! Zij willen dit bedrag niet op mindering brengen van mijn 2e bestelling namelijk.

Dit zou dus betekenen dat ik €150 heb betaald voor 2 posters, waarvan er 1 al retour is. Als consument heb je 14 dagen na aankoop het recht om de koop te ontbinden met een terugbetaling, maar deze webwinkel lijkt hier maling aan te hebben.

2. maj 2025

Besvarelse fra TuinposterOpMaat.nl

Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden bij het retourneren van je poster. We nemen je feedback zeer serieus en willen het probleem graag snel oplossen.

Volgens de wet heb je uiteraard recht op restitutie bij een retournering, en we begrijpen dat de ontvangen kortingscode niet de oplossing is die je had verwacht. We verzoeken je vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@tuinposteropmaat.nl, zodat we de situatie verder kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden.

Onze excuses voor het ongemak, en we hopen je snel verder te kunnen helpen. ^Nienke

Snel geleverd 👍lelijke grote ringen

Snel geleverd 👍 heb ringen rondom gekozen maar helaas zijn deze erg groot en lelijk en doet afbreuk aan de rest. Had het liever bij 4 ringen (per hoek 1) gelaten.

12. april 2025

Besvarelse fra TuinposterOpMaat.nl

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat de levering naar tevredenheid is verlopen.

Wat jammer om te lezen dat de gekozen ringen rondom niet aan uw verwachtingen voldoen en dat dit afbreuk doet aan het geheel. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker wanneer het verder naar wens was.

We denken graag met u mee over een passende oplossing of alternatief. Zou u ons een e-mail kunnen sturen met uw bestelgegevens naar info@tuinposteropmaat.nl? Dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Nogmaals dank voor uw feedback – dit helpt ons onze producten en keuzes nog beter af te stemmen op de wensen van onze klanten. ^Nienke

Ik had een tuinposter besteld, maar bleek bij ontvangst te donker te zijn afgedrukt waardoor details nauwelijks nog zichtbaar waren. Na contact per mail kregen we direct een nieuwe poster toegestuurd. Deze zag er prima uit, heel blij mee. Top geregeld!

5. marts 2024