Alles is goed gegaan maar èèn opmerking nl. Verpakking kan veel beter. Kreeg een ingedrukte doos. Inhoud direct gecontroleerd.
Se, hvad kunderne siger
Heel makkelijk te bestellen, geen poespas zoals op sommige andere sites. Snelle levering, niet duur en mooi kwaliteit! Top, raad dit zeker aan.
Virksomheden har svaret
Ik heb een tuinposter besteld en die werd al na een paar dagen geleverd. Echt supersnel! De kwaliteit is erg goed en ik heb zelf een foto kunnen uitkiezen, wat het extra persoonlijk maakt. Nu alleen n... Se mere
Virksomheden har svaret
Afgelopen donderdag 2 tuinposters ontvangen. De doos waar ze inzaten was beschadigd, hierdoor ook 1 van de tuinposters...... Helaas is dit bedrijf niet telefonisch bereikbaar, dus 's avonds nog e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Tuinposteropmaat.nl
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
snelle en correcte levering
Hele slechte service
Hele slechte service. Verkeerd formaat poster ontvangen. Zijn telefonisch niet bereikbaar. Ben al een week aan het mailen om het juiste formaat te krijgen. Sturen ze alleen op als je de foute retour hebt gestuurd met een label die je moet printen. Ik heb geen printer, maar dat is mijn probleem. Hele slechte service. Zij maken een fout en dan is het jouw probleem. Heel bijzonder.

Besvarelse fra TuinposterOpMaat.nl
De poster was heel mooi
De poster was heel mooi, en de levertijd aanzienlijk korter dan in eerste instantie aangegeven.
Ook na jaren buiten hangen nog steeds mooi…
Al jaren maken wij van de vakantie huisjes tuinposters. Altijd bij tuinpostersopmaat want die zijn ook na jaren buiten hangen nog steeds mooi.
Poster Boeddha
Info op web en verzending en betaling prima.
Poster voldoet grotendeels aan mijn wensen, kleur prima.
Jammer dat de ringen niet op dezelfde afstand van de hoeken zaten.
Een ring heeft een lichte vouw in de hoek gemaakt.
Bestelling zoek niemand weet waar die is of helpt
Tot op heden doet de track&trace het niet. Ik heb al meerdere malen gemaild, maar er wordt continu gezegd even wachten komt vast nog. Het is ondertussen vrijdagavond en ik heb woensdag besteld met volgende dag in huis garantie. Een spoedbestelling dat is het allang niet meer. Opeens geeft ook niemand meer thuis en er komt geen oplossing.
Mijn bestelling niemand weet waar die is en kan mij dat ook niet vertellen.

Besvarelse fra TuinposterOpMaat.nl
Goed en mooi produkt
Goed produkt. Goede kwaliteit. Snelle levering.
De poster is van eigen foto gemaakt
De poster is van eigen foto gemaakt. Hij was de volgende dag al binnen. Mooi scherp en mooie kleuren. Top!
Absoluut de moeite waard!!!!
Had een klein probleem, maar ben zo goed geholpen!!! En de posters zijn helemaal geweldig.....ben een heel blij persoon 🤗
Goede kwaliteit en een snelle levering
Mooi eindresultaat en netjesverpakt/ bezorgd
Netjes afgeleverd, mooie kwaliteit
Kwaliteit, snelle levering en nette prijs
Goede kwaliteit van de poster en snel geleverd voor een nette prijs.
De bevestigingsmaterialen zijn opzich prima, maar als ik had geweten dat het slechts schroefjes/revetjes waren, dan had ik die zelf nog wel gehad.
Tuinposter
Mooi afgedrukt en netjes geholpen over de telefoon.En snel geleverd
kwaliteit was iets minder dan gehoopt
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, mooi van kleur en materiaal, erg blij mee
Snelle levering en mooie kwaliteit
Snelle levering en mooie kwaliteit
Snelle levering, mooie print
Snelle levering , en poster ziet er uit als op de side.
Goed verpakt.
De blijheid van onze dochter bij het openen van de doos en de poster hebben jullie het goed gedaan.
De poster werd gelijk dezelfde dag opgehangen .
Ik kan alleen maar zeggen tot de volgende keer want de prijs kwaliteit is ook goed .
Super snelle levering en top kwaliteit!