Slecht bedrijf
Eigenaresse was zeer onbeleefd
Kussens binnen 6 weken kapot, geen enkele garantie
Verschuilen zich achter elkaar
Wat een waardeloos bedrijf
Tuinkussen op maat? In 3 stappen uw tuinkussen samenstellen en direct de prijs van uw kussens op maat! In verschillende stoffen, kleuren & maten.
7641 LG, Wierden, Holland
Slecht advies en geen service
Eigenaresse was zeer onbeleefd
Kussens binnen 6 weken kapot, geen enkele garantie
Verschuilen zich achter elkaar
Wat een waardeloos bedrijf
Eerst stofstalen aangevraagd en op basis daarvan een keuze gemaakt, echt een aanrader! Op alles werd snel gereageerd, dus helemaal blij met ons kussen!
Advies was prima en er werd voldoende tijd genomen om te adviseren. Het verzenden was keurig op tijd en het geleverde was dik in orde
We waren op zoek naar kussens met een schuine hoek. Ze hebben goed meegedacht. De kwaliteit is mooi en zacht. We zijn heel tevreden.
Heel tevreden met mijn loungestoelkussens.Past perfect en de stof is ook heel mooi.Geleverd op het afgesproken tijdstip.Kortom een aanrader voor een goede prijs.
Werkt super gemakkelijk om kussens op maat te bestellen
Vlug geleverd
Mooie kwaliteit kussens
Ben heel erg blij met mijn aankoop
Zeker een aanrader
Gevraagd voor een offerte maar na 4 dagen nog geen antwoord waarschijnlijk hebben ze het heel druk .
Wir haben einen Termin gemacht, um neue Kissen für unsere Lounge zu bestellen. Sehr freundliche Beratung vor Ort. Viele Auswahlmöglichkeiten zum probieren: Schaumstoffe, Bezüge u.a. können hier getest und ausgewählt werden. Die Kissen und Rückenkissen wurden dann nach den benötigten Maßen gefertigt. Nach knapp 2 Wochen erhielten wir tolle, sauber angefertigte Kissen, die passgerecht genäht waren. Wir können TexStyle nur empfehlen.
Extra grote hondenkussen besteld via mijneigenkussen.nl.
Onze honden zijn er blij mee, het ziet er mooi uit en de levering was snel. Handig dat je van tevoren gratis stof stalen kunt aanvragen.
Mijn eigen kussen, tuinkussen, comfort-kussen, tex-style, al deze onzin sites zijn een en dezelfde.
Geven onzin kleuren op de website en als je dan wat bestelt is het totaal andere kleur. Maar dan ook echt compleet
Gezegd te weigeren om deze retour zelf te betalen. Bij godswonder kreeg ik een email met een retour etiket. Teruggestuurd.
Bleek eea in mijn spam te zijn gekomen, wat miscommunicatie opleverde. Maar goed ondertussen een veiligere kleur gekozen en nwe bestelling geplaatst.
Meneer weigert nu nog een hoes te leveren waardoor ik nu met een overbodig matraszit.
Als ik andere hoes bestel cancelt deze Robert gewoon de order met "deze kleur zal ook wel niet goed zijn, je geld is teruggestort'.
En let op, zelfs via PayPal benadelen ze je nog, ze sturen een zgn e-check en je krijgt dus gewoon je geld niet terug!!!!!! Zit al meer dan 14 dagen op retour geld 1e bestelling te wachten!!
Paypal houdt het nu in de gaten voor me, maar rechtsbijstand zal ook ingeschakeld worden.
Ik zit nu met een verrot matras misschien, maar denk dat paypal ook niet zo blij is met een klant als comfortkussentexstylemijneigenkussen. Zegt al genoeg als je je bedrijf opsplitst in kleinere zaakjes.
Læs mere om andre typer anmeldelser.