Tuinhuisjesonline Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Virksomhedsoplysninger

1. Have

Skrevet af virksomheden

Tuinhuisjesonline.nl is dé specialist in houten tuinhuisjes, blokhutten, speelhuisjes en hottubs. Wij bieden een uitgebreid assortiment van kwalitatieve producten voor in de tuin, met verschillende maten en opties om aan uw wensen te voldoen. Bij Tuinhuisjesonline.nl kunt u eenvoudig online bestellen en profiteren van heldere productinformatie, en persoonlijk advies bij vragen. Onze focus ligt op kwaliteit, klanttevredenheid en betrouwbare levering, zodat uw tuinproject zonder zorgen gerealiseerd kan worden.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wij hebben intussen 13 weken geleden…

Wij hebben intussen 13 weken geleden een hottub besteld. We kregen de bevestiging dat deze binnen de 8-12 weken geleverd zou worden. Intussen week 13. Deze zou al sinds vrijdag onderweg zijn. De route zou Max 3 dagen duren. We zijn intussen 6 dagen verder en we krijgen geen enkele communicatie wanneer deze wel geleverd zou worden. Wij werken beiden en kunnen niet zomaar naar huis gaan. De communicatie die wij krijgen is dat ze zelf ook niks weten. Intussen wel het volledige bedrag betaald want dan ging het snel gaan.

5. august 2026

Beste Angelo,

Bedankt voor je review. Het spijt ons ontzettend dat de levering van je hottub voor zoveel frustratie zorgt. Omdat al onze hottubs met de hand worden gemaakt, is de levertijd iets langer, maar we begrijpen volkomen dat het ontbreken van een exacte leverdatum erg lastig is als je beiden werkt.

Om opheldering te geven over het misverstand rondom de vertrekdatum: we hadden wegens de planning vrijdag doorgegeven, maar doordat er in het weekend in Polen en Duitsland een rijverbod geldt voor vrachtverkeer, heeft het transport helaas tot maandag stilgestaan en konden zij toen pas hun weg vervolgen.

Omdat dit internationaal speciaal transport betreft, werken we helaas niet met een geautomatiseerd track & trace-systeem. We begrijpen heel goed dat deze onzekerheid vervelend is. Geen zorgen: de chauffeur neemt tijdig contact met je op om de exacte levering af te stemmen.

We hopen dat wanneer de hottub straks prachtig in je tuin staat en je er volop van kunt genieten, je bereid bent om deze review nog te herzien.

Tuinhuisjesonline

Precies wat we zochten

We hebben een grote loungecabine met een overkapping gekocht. Perfecte ruimte voor zomeravonden. Onze aannemer had ongeveer anderhalve dag nodig om alles volledig op te zetten. Hij merkte zelfs op dat het in elkaar schuivende houtsysteem goed gemaakt was. Zeer tevreden met het resultaat.

26. juli 2026

Beste Noumidia,

Hartelijk dank voor uw geweldige review!

Wat fijn om te horen dat de loungecabine met overkapping precies is geworden wat u zocht. We zijn blij dat de montage vlot is verlopen en dat zelfs uw aannemer de kwaliteit van het in elkaar schuivende houtsysteem heeft opgemerkt. Dat is een mooi compliment!

Wij wensen u heel veel gezellige zomeravonden toe onder uw nieuwe overkapping en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gret customer service,called them to…

Gret customer service,called them to change my order details and they sorted it immediately. Shed is also very good quality.

18. juli 2026

Beste Maichel,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u onze klantenservice als prettig heeft ervaren en dat de wijziging van uw bestelling snel geregeld kon worden. Daarnaast is het geweldig om te lezen dat u ook tevreden bent over de kwaliteit van uw tuinhuis.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en bedanken u voor het vertrouwen in Tuinhuisjesonline!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tuinhuisje besteld.

Een tuinhuisje besteld online. Website geeft je het idee dat je in Nederland besteld. De site is echter eigendom van de fabriek in Estland. Levering duurde meer dan 3 weken, en de zending kwam in 3 delen aan. Transportbedrijf is 3 keer aan de deur geweest.

14. april 2026

Beste Peter,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

We willen graag één puntje corrigeren: onze fabriek is niet gevestigd in Estland, maar in Litouwen. 😊

Onze excuses dat uw bestelling in drie afzonderlijke leveringen is aangekomen. Om de transportkosten, mede door de gestegen dieselprijzen, zo efficiënt mogelijk te houden, worden onderdelen soms vanaf verschillende locaties of via verschillende transporten verzonden. We begrijpen dat dit minder prettig is en bieden hiervoor onze excuses aan.

We wensen u veel plezier met uw tuinhuis en hopen dat u er jarenlang van kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Tuinhuisjesonline.nl

Hottub Tokyo

Veel extra opties, best lastig om te kiezen als je er geen verstand van hebt! Aansluiten was gemakkelijk volgens mijn man, en de hottub is van goede kwaliteit. Snelle levering, wel met 3 personen van de vrachtwagen getild en dat was te doen.

5. september 2025

Besvarelse fra Tuinhuisjesonline

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in ons! Fijn om te horen dat de Hottub Tokyo naar wens is en dat de installatie soepel is verlopen. We wensen u heel veel ontspannende momenten toe in de hottub!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Uitstekende service

Uitstekende service! Bestelling geplaatst, goed geïnformeerd over alles en het tuinhuisje keurig en compleet ontvangen. Zeer tevreden!

8. september 2025

Besvarelse fra Tuinhuisjesonline

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met je tuinhuisje. Veel plezier ermee!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Leveren niet, telefonisch niet te bereiken

18 juni een houten speelhuisje besteld.
25 juni kreeg ik ineens een mail dat de bestelling is terug betaald.
Verder helemaal geen communicatie over waarom.
Het speelhuisje staat gewoon als leverbaar op hun site.
Probeer je ze te bellen krijg je alleen maar de voicemail.
Heb meerde malen gebeld.
Het geld gelukkig wel terug.

25. juni 2025

Beste Ramona,

Dank voor uw review en onze excuses voor het ongemak dat u ervaren heeft. Helaas was het houten speelhuisje SH601 105 x 105 cm blauw op het moment van uw bestelling niet op voorraad. Daarom hebben wij op 24 juni het aankoopbedrag teruggestort en geprobeerd dit via e-mail aan u te communiceren.

We realiseren ons dat het nu 30 september is en dat onze reactie hierdoor wat vertraagd komt. Het spijt ons dat dit niet duidelijk overkwam en dat telefonisch contact moeilijk was. We waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze communicatie richting klanten te verbeteren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling geannuleerd door verkoper wgs "foute prijzen" op website??

Op zoek naar een hottub kwamen we op deze site waar geadverteerd wordt met "tot 20% korting". ALLE hottubs van een bepaalde prijs waren met een actieprijs van €1350 te bestellen (wat binnen de 20% valt dus een actie waarvan men kan bedenken dat dat mogelijk is). Na wat heen en weer gemaild te hebben, heb ik een bestelling geplaatst volledig naar onze wensen en de helft aanbetaald. Tot onze grote verbazing kregen we enkele uren erna een bericht dat onze aanbetaling werd teruggestort. Geen uitleg, niks. Dat was zaterdag, dus was het afwachten maar gelukkig stond het maandag inderdaad op onze rekening. Gebeld over het waarom: voicemail. Wordt niet terug gebeld maar krijg (laf!) een mailtje dat "door een fout in de website er verkeerde prijzen waren aangegeven". Als ik nu de website bezoek zijn de hottubs ineens niet meer in een actie, zijn ze 100€ of 200€ per stuk duurder geworden en zijn diverse prijzen van onderdelen verhoogd en zeker de prijzen van de elektrische kachels zijn ineens veel hoger. Naar onze mening als je iets aanbiedt, kun je niet ineens de koop ongedaan maken, omdat er een "fout" blijkt te zijn (waar wij zo onze eigen mening over hebben of dit wel een foutje was). Zeker omdat de prijzen niet onaannemelijk waren. De bestelling dus om die reden annuleren vinden wij echt belachelijk. Het had Tuinhuisjesonline gesierd als ze ons door HUN fout tegemoet waren gekomen en de bestelling dusdanig hadden geleverd. maar nee: we mogen het ALSNOG bestellen voor de duurdere prijzen (wat ons €870 meer zou kosten). en daarbij stellen ze ook nog "wij waarderen uw begrip" in hun email. Nou NEE ik heb hier totaal GEEN begrip voor!! En gaan op zoek naar een andere leverancier.

19. maj 2025

Besvarelse fra Tuinhuisjesonline

Dank voor uw review en onze excuses voor het ongemak dat u eerder heeft ervaren. In mei was er een technische fout op onze website waardoor onjuiste prijzen werden weergegeven en uw bestelling helaas moest worden geannuleerd.

Wij hopen dat u inmiddels een geschikte hottub heeft kunnen vinden en waarderen uw feedback om onze dienstverlening te verbeteren.

Met vriendelijke groet