Tuinen Kamp

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Site is nep en je ontvangt je…

Site is nep en je ontvangt je bestelling niet! Net als Poot&coo circuleert deze rond op social media. Niet bestellen!!!!!!

Ik was van gedachte dat het te goedkoop leek om waar te zijn, even online gecheckt en mijn vermoeden was bevestigd!

21. august 2025

Scam website

Scam website. Geprobeerd een Kamado BBQ te bestellen, gelukkig greep de Rabobank tijdig in en heeft de betaling geweigerd. Pas op dus met bestellen daar! Na de weigering werd ik doorgestuurd naar TK Living en zat voor hetzelfde bedrag kleding in mijn mandje een was ineens credit card betaling mogelijk.

14. august 2025

Het is een SCAM WEBSITE

Het lijkt als een SCAM WEBSITE
Mijn moeder heeft 1 product van meer dan 300 euro, maar in de moment je moet betalen er is geen optie voor creditcard, het is mogelijk alleen met iDeal, in de moment ze heeft betaald, de website heeft ons verstuurd naar andere website(kleding page) en we ontvingen geen e-mail, geen reactie maar de geld was wel afgepakt door een rekening met de naam(boutiquenl), weet iemand als het mogelijk is om de geld terug te krijgen via ABN AMRO bank?

10. august 2025

Site lijkt nep te zijn

Site lijkt nep te zijn. De aanbieding kwam binnen via m'n telefoon, waar een korting van 66% werd aangegeven. Eenmaal via de laptop ingelogd op de site stonden er hele andere aanbiedingen en andere voorwaarden. Te mooi om waar te zijn. De link naar het betalen heeft ook mijn twijfels, wijkt af van een normale website. Geen creditcard mogelijkheden wat normaal wel van toepassing is bij dit soort producten en websites.

5. august 2025

Oogt als een fake webshop

Oogt als een scam,oplichting, nep website. Spelfouten in de tekst, veel te mooie aanbiedingen, allemaal rode vlaggen.
De ideal link brengt je naar een vertrouwde omgeving maar ik vrees dat je na de betaling niks gaat ontvangen.
Site is aangemaakt in Canada, staat op naam van een persoon met een naam uit het midden oosten. Wees op uw hoede!!

3. august 2025