Tuincentrumlopik Anmeldelser

4,6

Leuke webshop, alles is makkelijk te vinden dmv zoekwoorden. Van a tot z ging alles soepeltjes in de webshop. Klein verbeterpuntje is de verzending, je word wel goed op de hoogte gebracht wanneer p... Se mere

Gisteren mijn pakket ontvangen. Opbergboxen, een gieter en een bus mierenpoeder, maar trof een onaangename verrassing aan. In de bodem van de bus mierenpoeder zat een gat daardoor lag alle poeder... Se mere

Netjes geleverd en meteen inzetbaar. De beestjes wisten niet wat hen overkwam — Pokon deed z’n werk sneller dan ze konden wegrennen. Makkelijk in gebruik en effectief. Aanrader voor iedereen die genoe... Se mere

Ondanks door vertraging mijn bestelling binnen gekregen. Moet eerlijk zeggen het heeft wat langer geduurd. Maar is dan ook heel netjes opgelost door hun en ga zeker weer daar bestellen. Nogmaals s... Se mere

1. Havecenter
  2. Butik

Ruim assortiment bloemen, kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, verlichting en meer. Eenvoudig besteld. Snel geleverd. Goede service. Scherp geprijsd. Bekijk ons aanbod. Merken: Gardena, Canna, Plagron, ECOstyle, Pokon.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Correct!

Bestelling week af van het beoogde product. Na telefonisch contact een retourlabel ontvangen waarmee een pakket kosteloos terug gestuurd kon worden. Na een paar dagen het volledige bedrag, inclusief betaalde verzendkosten teruggestort gekregen. Correcte mensen!

14. marts 2023

Snelle levering van kwalitatief hoogwaardig product

In eerste instantie was door omstandigheden een onjuiste formaat slang geleverd doch de leverancier heeft dit op een snelle en correcte wijze hersteld zonder verdere kosten in rekening te brengen. Het geleverde product voldoet aan de verwachtingen en is bovendien van goede kwaliteit! Dat is voor ons een reden temeer om in voorkomende gevallen ook in de toekomst producten bij deze leverancier te bestellen want er wordt veel waarde gehecht aan de betrouwbaarheid!

3. februar 2023
Tuincentrumlopik-logo

Besvarelse fra Tuincentrumlopik

Beste
Door de drukte heb ik u de verkeerde maat verzonden. u had er ook voor kunnen kiezen om ons op te bellen dan hadden wij u goede maat op gestuurd. ik zal u als nog een de goede maat op sturen.
Daar hebt u recht op

vriendelijke groet
Tuincentrum Lopik

Service bedrijf prima, alleen verzendkosten erg fors

1e x dat ik bij dit bedrijf en bestelling heb gedaan.
Door hun weekaanbiedingen waren de artikelen die ik nodig had een stuk voordeliger.

Enige is dat de verzendkosten niet vermeld worden op de site en ook geen vast tarief gerekend wordt,maar tijdens bestelling deze berekend worden.
In verhouding vind ik de verzendkosten behoorlijk. Voor een doos met 20 stoffenpotten 13 euro vind ik best aan de prijs!
En heb ervoor dan ook voor gekozen 5 andere soorten potten niet mee te bestellen omdat de verzendkosten dan al 20 euro waren.

Verzending zelf was erg snel, binnen 24 uur in huis. Keurig op de hoogte gehouden per mail.

3 sterren omdat ik verzendkosten erg hoog vind.

Verder niets op bedrijf aan te merken *producten voldoen aan verwachting
*Snelle levering
*Goede communicatie