Banner for TuincentrumKoeman.nl

TuincentrumKoeman.nl Anmeldelser

1.636

3,9

Mijn plantjes kwamen wat later dan ik had verwacht maar Georgina heeft mij echt supergoed geholpen. Vanwege de vertraging kreeg ik nog een grote zak dahlia's cadeau ook. Toppers zijn jullie!

Drie planten gekocht. Twee prima geleverd. Derde plant was met "hoogte bij aankoop" van 20-40 cm gekocht, maar een wortelknol ontvangen. Supportticket aangemaakt (contact via telefoon of e-mail niet... Se mere

De kwaliteit van de wortelstokken is uitstekend. De Orientaalse papavers zijn vol van leven binnen 3 dagen kwam er al blad uit ook de lupines waren van top kwaliteit. Helaas ontbraken er 4 (stokroos... Se mere

1. Havecenter
  2. Have
  3. Frøleverandør
  4. Træplantage
  5. Planteskolegrossist

Bij ons vindt u alles voor een bloeiende tuin: van bloembollen en tuinzaden tot vaste planten. We bieden een ruim en inspirerend assortiment, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hoogwaardig tuingereedschap van o.a. Gardena, Burgon & Ball, Haws en Rostaing. Wij maken het u graag makkelijk: veilig bestellen, snelle levering en elk product met zorg verpakt zodat het in topconditie bij u thuis aankomt. Voor eenvoudig, betrouwbaar en plezierig online tuinieren bent u bij Tuincentrum Koeman aan het juiste adres.

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.636)

282 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Miskoop

Vanmiddag volledige bestelling, 2 bijna dode plantjes, ontvangen (zijn zichtbaar bevroren geweest). Contact met het bedrijf lukt niet. Paar chats met foto's ingestuurd, maar kennelijk onbelangrijk voor ze want ik kreeg geen reactie.
Of de meloenpeertjes het gaan redden weet ik niet zeker, maar weet wél zeker dat ik nooit meer bij dit bedrijf bestel!!

26. november 2025

Hallo Silv,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten, ook al is het een minder positieve ervaring. Op basis van je naam kan ik helaas niet controleren of je bericht goed is aangekomen bij ons. Op dit moment zie ik geen mails die deze klacht weergeven. Zou je jouw ordernummer aan ons willen doorgeven? Dan zorgen we ervoor dat een medewerker van de klantenservice contact met je opneemt.

Groetjes,
Fleur van tuincentrumkoeman.nl

Goed verpakte bollen en vlug geleverd

Goed verpakt en vlug geleverd, Heb de sneeuwklokjes direct geplant, want die kwamen al uit. Verder de Amaryllis bollen in potten gezet en alle 3 komen nu al heel mooi uit. De sneeuwklokjes kon ik hier in de winkels en tuincentrums niet vinden, die heb ik bij tuincentrum Koeman in Nederland wel gevonden.

10. november 2025

Tot twee maal toe een bijna dode plant…

Tot twee maal toe een bijna dode plant ontvangen. Maar blijkbaar is het mijn schuld dat de planten bijna dood aankomen en krijg ik geen nieuwe meer. Daarnaast is de klantenservice met momenten erg traag: blijkbaar kan support zelf kiezen welke tickets ze wel en welke tickets ze niet openen. Jammer. Ik heb in het verleden al voor voor honderden Euros aan planten gekocht bij Koeman, zonder überhaupt de 10% korting te nemen. En dan dit? Jammer. Dus ik schrijf me nu uit van de nieuwsbrief en ik ga voortaan naar lokale bijeenkomsten voor al mijn planten en bloemen. Het ga jullie goed.

21. november 2025

Goededag,

Wat vervelend om te horen dat je tot twee keer toe bijna dode planten hebt ontvangen en dat je niet tevreden bent met onze klantenservice. We begrijpen je frustratie en het is zeker niet de bedoeling dat planten in deze staat bij je aankomen. We willen je bedanken voor je eerdere aankopen en het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We hopen dat je in de toekomst toch weer voor ons kiest en wensen je veel plezier bij de lokale bijeenkomsten.

Met vriendelijke groeten, Kiki

Niet de afgebeeld product ontvangen.

Ik heb niet ontvangen hwt product wat werd afgebeeld op de website. Bedrijf is ook telefonisch nergens te bereiken om over de verkeerde levering te kunnen overleggen. Slechte beurt.

3. november 2025

Goededag Gino,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent over de grootte van de ontvangen Acacia dealbata - Mimosa (Potplant). Zoals vermeld in de productomschrijving, leveren wij de planten als jonge planten en kan de hoogte bij levering variëren tussen 10 en 30 cm. Dit is afhankelijk van het seizoen waarin we ons bevinden. Er is dus geen sprake van een verkeerde levering. Mijn collega heeft u al geïnformeerd over uw herroepingsrecht bij ontevredenheid. Mocht u verdere vragen hebben, horen wij het graag.

Groetjes,
Fleur van tuincentrumkoeman.nl