Banner for TuincentrumKoeman.nl

TuincentrumKoeman.nl Anmeldelser

1.636

3,9

Goed verpakt en vlug geleverd, Heb de sneeuwklokjes direct geplant, want die kwamen al uit. Verder de Amaryllis bollen in potten gezet en alle 3 komen nu al heel mooi uit. De sneeuwklokjes kon ik hier... Se mere

Mijn plantjes kwamen wat later dan ik had verwacht maar Georgina heeft mij echt supergoed geholpen. Vanwege de vertraging kreeg ik nog een grote zak dahlia's cadeau ook. Toppers zijn jullie!

Drie planten gekocht. Twee prima geleverd. Derde plant was met "hoogte bij aankoop" van 20-40 cm gekocht, maar een wortelknol ontvangen. Supportticket aangemaakt (contact via telefoon of e-mail niet... Se mere

De kwaliteit van de wortelstokken is uitstekend. De Orientaalse papavers zijn vol van leven binnen 3 dagen kwam er al blad uit ook de lupines waren van top kwaliteit. Helaas ontbraken er 4 (stokroos... Se mere

1. Havecenter
  2. Have
  3. Frøleverandør
  4. Træplantage
  5. Planteskolegrossist

Bij ons vindt u alles voor een bloeiende tuin: van bloembollen en tuinzaden tot vaste planten. We bieden een ruim en inspirerend assortiment, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hoogwaardig tuingereedschap van o.a. Gardena, Burgon & Ball, Haws en Rostaing. Wij maken het u graag makkelijk: veilig bestellen, snelle levering en elk product met zorg verpakt zodat het in topconditie bij u thuis aankomt. Voor eenvoudig, betrouwbaar en plezierig online tuinieren bent u bij Tuincentrum Koeman aan het juiste adres.

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.636)

Prima

Besteld, kon leverdatum zelf uitkiezen. Netjes op tijd bezorgd.
Nette planten.

5. marts 2026

Er wordt nietgereageerd op vragen die…

Er wordt niet gereageerd op vragen die via de support button gesteld worden

12. marts 2026
TuincentrumKoeman.nl-logo

Besvarelse fra TuincentrumKoeman.nl

Goededag Arie,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen. Als ik het goed begrijp is dit inmiddels met u opgelost. Veel plezier met uw bestelling!

Groetjes,
Fleur van tuincentrumkoeman.nl

Snelle levering. Alleen postnl minder.

De levering was zeer snel. Alleen Postnl was minder.
Wij waren volgens hun niet thuis! Zeker weten van wel..
Vervolgens naar een ophaal punt gestuurd, daar ook niet afgeleverd.
Weer naar een ander ophaal punt gestuurd en uiteindelijk na 6 dagen binnen.

25. februar 2026

Verschrompelde Alstroemeria

Ik bestelde zes knolletjes Alstroemeria. Direct na ontvangst heb ik mijn zorgen met de verkoper gedeeld. De knolletjes zagen er weinig levensvatbaar uit. Zaten zogezegd 'beschermd' in wat turfmolm, maar uiteindelijk lagen ze er los bovenop. Ik kreeg de indruk dat ik uit een oude partij geleverd kreeg.
Er werd onmiddellijk netjes geantwoord dat er zeer professioneel gewerkt werd en ja, ik mocht ze (had ik gevraagd) onmiddellijk warm oppotten.
Resultaat: drie van de zes knolletjes zijn opgekomen.
Nogmaals gemaild (nu vier dagen geleden), maar plots geven ze niet meer thuis.
Ik raad dit bedrijf aan: juist bij klachten heel spoedig, klantvriendelijk reageren.
Nu gaat het 'maar' om een verlies van een goeie tien euro, maar uiteindelijk heb ik niet wat ik wilde.

Stefaan Poulmans

3. marts 2026