Client fidèle depuis de nombreuses années pour des voyages de 2, 4, voire 6 personnes nous avons toujours été satisfaits de nos vacances qui répondaient aux choix faits. Un bémol: l'an dernier le... Se mere

Vlucht vanuit België: Op de Belgische website onder algemene voorwaarden staat dat je fiets goed verpakt moet worden (onze fiets werd uit elkaar gehaald en in een dikke laag noppenfolie gewikkeld) maa... Se mere

J’ai trouvé l’hôtel que je désirais. C’est la 4 ème fois que nous y allons et tout est vraiment parfait que nous n’osons pas en choisir un autre. Dommage que sur les documents reçus, il ne soit pas i... Se mere

Informations intéressantes pour notre réservation. Finalisation rapide… ristourne appréciable… Dans la globalité, les prix sont…. Relativement élevés maintenant….. Ce qui nous oblige à comparer a... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Rejsebureau
  3. Rejsearrangør
  4. Rejsesøgemaskine

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Zin in een vakantie? Last minute naar de zon, verre vliegvakantie of dichtbij autovakantie? Boek je vakantie op TUI.be en vind jouw smile.

• Gistelsesteenweg 1, 8400, Oostende, Belgien

• tui.be

3,4

Middel

1 t anmeldelser

fouten in het online boeken

Bij het boeken werd de vlieghaven oostende opgegeven, de boeking zelf vermeldde vertrek uit BXL en terugkeer naar Oostende, bovendien tegen een hogere prijs, dit moest handmatig bijgesteld worden. Wie niet goed oplet, krijgt een fout ticket.

16. januar 2026

Zoeken en vinden ... :)

Het was eerst een beetje zoeken maar dan ging alles vlot en wel.
Ik vind het alleen een beetje jammer dat je niet meteen een kamerkeuze kan ingeven om de totaalprijs te berekenen.
Al bij al heel tevreden, wij hebben onze vakantie gevonden hé...

12. januar 2026

Welke service??

Welke service?? er is geen enkele service bij jullie. Eigenlijk moet de klant de volledige boeking van A-Z zelf maken, alles zelf doen, alles zelf opvolgen, elke mail van jullie uit is no-reply.. triestig eigenlijk... vanaf nu boek ik dus mijn vlucht en hotel volledig zelf, ik wel best een marge betalen maar dan moet er wel een service zijn!

19. januar 2026

J'ai réservé un voyage pour deux en…

J'ai réservé un voyage pour deux en égypte. Curieusement, le voyage a été réservé deux fois au nom de ma compagne. J'ai contacté TUI dès le lendemain matin. On m'a dit que j'aurais un surcoût de 10 € pour changer l'identité de l'un des passagers. L'après-midi même c'était 515 € supplémentaires à débourser. Cela s'ajoute à un changement de prix de 800 € au jour de la réservation. TUI n'a rien voulu savoir et n'a proposé aucun geste commercial. Sur place, le service était minimum : un passage éclair d'un conseiller avec plus d'une heure d'attente dans le hall de l'hôtel. Pour partir très fréquemment, c'est clairement la pire compagnie que j'ai eu l'occasion de pratiquer. A FUIR.

26. december 2025

Vacances en mai au soleil en avion

Facilité d'emploi du site internet pour la réservation de l'hôtel et les extras. Dommage qu'il n'y ait apparemment pas (ou ai-je mal vu) de commentaires d'autres vacanciers sur l'hôtel réservé (qui a semble-t-il été rénové).

7. januar 2026

Goede site, goede filters, performantie blijft een probleem

De website biedt door de filters en opties een goede manier om snel en doeltreffend een hotel of vakantie te vinden die bij jouw wensen past.

Er zijn veel foto's en aanvullende informatie.
Wat kan beter: performantie blijft altijd een uitdaging bij reissites en dat is bij deze site zeker niet anders, heel veel geduld moet je hebben en het zou ook handig zijn als reisburo's hun interne kamertypes (20,24,27) duidelijker zouden maken voor eindklanten.

5. januar 2026

Er dette din virksomhed?