Meget fin oplevelse med køreskolen. Jeg havde Cemal, som kørelærer og var meget tilfreds og fik meget grundig undervisning.
Jeg har taget kørekort hos Taastrup Trafikskole. Dogan som kørelærer er helt fantastisk han forklar og hjælper hele vejen igennem ,jeg har følt mig utrolig tryk i hans hænder og så er han så menne... Se mere
Mega fed Køreskole havde personlig Dogan som teori lærer. Elsker den måde han tog sig tid til sine elever samt hvordan han tilbød ekstra hjælp hvis det var nødvendigt. Som Kørerlærer havde jeg Cih... Se mere
Det handler jo ikke bare om at bestå køreprøven! men også at blive god til at køre!! Derfor tilbyder vi i Taastrup Trafikskole seriøs og spændende undervisning på en struktureret måde der giver dig muligheden for at lære så det er til at forstå. Derved sikrer vi dig den bedst mulige ballast som ny trafikant.
Taastrup Hovedgade 104, 2630, Taastrup, Danmark
- ttrafik@ttrafik.dk
- ttrafik.dk
Meget fin oplevelse med køreskolen
Virklig god undervisning
Virklig god undervisning, og styr paa tingene jeg tog deres lynhurtigt og havdet kørekort paa under 1 måned
En fantastisk kørelærer/skole
Jeg har taget kørekort hos Taastrup Trafikskole.
Dogan som kørelærer er helt fantastisk han forklar og hjælper hele vejen igennem ,jeg har følt mig utrolig tryk i hans hænder og så er han så menneskelig som noget kan være .
De største anbefalinger her fra .
En virkelig god og tryg oplevelse hos…
En virkelig god og tryg oplevelse hos Taastrup trafikskole. Der bliver taget godt hånd om eleverne og man føler sig tryg igennem hele forløbet. Dogan er god til at lære fra sig.
Jeg har haft et fantastisk køreforløb…
Jeg har haft et fantastisk køreforløb med den bedste kørelærer Dogan.
Han er utrolig tålmodig, forklarer tingene roligt og skaber en tryg stemning i bilen.
Det, jeg sætter mest pris på, er, at han er en ærlig og oprigtig person, der altid sætter din kørsel og udvikling først.
Man kan virkelig mærke, at han vil have, du bliver en god og sikker bilist.
En ægte og dedikeret kørelærer, som jeg varmt kan anbefale til alle!
Så kører vi!
Super god køreskole. Dygtig lærer der kyndigt og trygt klæder dig på til både køreprøve og vejen. Kan klart anbefales til alle.
Mega fed Køreskole havde personlig…
Som Kørerlærer havde jeg Cihan mega god kørerlærer bestod teori og kørerprøve første forsøg. Lyttede til ham da han sagde at jeg nok lige skulle vente 1 uge med kørerprøven da jeg ikke havde nået at kører i en længere periode. Glad for jeg lyttede da jeg slet ikke var klar, jeg bestod kørerprøven fuldt ud og fik en glad Cihan med hjem. Kan helt klart anbefales Kæmp Kæmp Kæmp så skal i nok komme ud uden kørerlærer på et tidspunkt.
God oplevelse
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Taastrup trafikskole. Teoriundervisningen foregik i små hold, hvilket gjorde det nemt for alle at deltage aktivt og stille spørgsmål. Det skabte en tryg og god stemning, hvor man følte sig hørt. Alt i alt en professionel og behagelig oplevelse, som jeg klart kan anbefale til andre.
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, kørelæreren Dogan er rigtig god, og hjalp mig super meget da jeg var nervøs.
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole hvor man lære alt hvad man skal og lidt til, jeg bestod alt på første forsøg , og alt ting er til en fantastisk pris ifht så mange andre steder, jeg kan klart anbefale at starte her og købe lovpakke plus, den er billig og man får alt hvad man skal bruge
Suveræn Køreskole
Dogan er en suveræn kørelære der bare kan sine ting. Hvis man følger Dogans anvisninger kan man uden problemer få anskaffet sig kørekortet inden for 3 måneder til en fantastisk pris. Kan klart anbefale Taastrup Trafikskole.
Super god køreskole
Super god køreskole, Dogan er en meget dygtig kørelærer som kender sit stof. Fik selv kørekort på meget kort tid fordi jeg gjorde som han sadge. Kan klart anbefale!!!
Fantastisk oplevelse hos Taastrup Trafikskole!
Dogan er en super dygtig og tålmodig kørelærer, der virkelig gør en forskel. Hans undervisning er klar og forståelig, og han skaber en tryg atmosfære både til teori og kørsel. Takket være ham bestod jeg både teori- og køreprøven i første forsøg! Kan klart anbefale Taastrup Trafikskole til alle.
Fantastisk køreskole, Fantastisk kørelærer!
Jeg kan ikke andet end at anbefale Taastrup Trafikskole. Jeg havde et helt fantastisk kørekortforløb med min kørelærer, Dogan. Dogan er ekstremt god til at lære fra sig, give konstruktiv feedback til ens kørsel, har et stille og roligt temperament når man laver begynderfejl i teorilokalet og på vejene. Han er også virkelig fleksibel når der skal aftales tid til køretimer. Alt i alt har det været en super fed og lærerig oplevelse at tage kørekort hos Taastrup Trafikskole. Kan varmt anbefales!😁
Super flink og forstående kørelærer.
Super flink og forstående kørelærer.
Meget hjælpsom og ligeud.
5/5!.
Rigtig god køreskole!
Dogan er en rigtig god, rolig og behagelig kørelærer, som får én til at føle sit virkelig tryg.
Derudover er han fleksibel i forhold til kørsel og lytter meget til sine elever og deres behov.
Vil helt sikkert anbefale denne køreskole!
Varm anbefaling
Dejlig køreskole. Dogan var min kørerlærer og han er meget stille og rolig og giver god feedback. Han er meget fleksibel at finde tid til kørertimer så alle kan finde en det passer til dem.
Kan varmt anbefales.
Virkelig god oplevelse
Jeg bestod både teori og praktisk prøve efter at have haft lektioner hos Dogan og Dastan. Rigtig sjove og passionerede kørelærer.
God og lærerig oplevelse
God og lærerig oplevelse hos Taastrup Trafikskole! Kørelærer Dogan gjorde undervisningen tryg og spændende, så jeg bestod første gang i både teori og praktisk. Kan helt klart anbefales!
Kedelig kørerlærer? Ikke her
Jeg var bange for at få en kedelig kørerlærer, hvor vi ville sidde akavet i bilen uden snak og sjov. Men Dogan gjorde det både sjovt og lærerigt. Alle nerver forsvinder når Dogan sidder i bilen, og man bliver ikke nervøs, selvom man ikke stoler på ens egen kører evner.