Trygoatly Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bestelling #1118 nooit geleverd

Bestelling #1118 nooit geleverd.
Wel veel mail met excuses en kortingscodes voor de volgende bestelling. De eerste excuses mail was -70% en deze worden bij iedere "excuus" minder. Geen echt contact. Zegt een Brabantse Nederlands bedrijf te zijn maar de tracking komt vanuit China. Volgens een excuus mail is dat omdat ze het daar goed kunnen verpakken..

5. juni 2026

Melkpoeder of suikerwater?

Zouden Brabantse geiten zijn maar wordt verwerkt in China. Totaal geen gegevens op verpakking over oorsprong, land van verzending. Produkt trekt helemaal niet op melk, het lijkt suikerwater. Ik ben benieuwd of ik, zoals ze op hun site zetten, mijn geld terug krijg omdat ik niet tevreden ben. Heb 5 zakken. Update: nee hoor, trygoatly reageert totaal niet meer op mails.

13. juli 2026

Ook ik ben in de prachtige verhalen…

Ook ik ben in de prachtige verhalen gestonken. 1 maand moeten wachten op de bestelling. En toen ik een welgemeend excuusmail kreeg van Danny de eigenaar gingen de alarmbellen rinkelen. Geen adres geen telefoonnummer en niet te bereiken alleen per mail waar je geen antwoord op krijgt😏
Hij zegt onze poeder is 100% nederlands van nederlandse geitenboerderijen, daar zit geen Spaans woord bij. Wel laten we de poeder bij onze partner in China verpakken in speciale vacuum-verzegelde zakken
die versheid optimaal beschermen....blablabla
Toen wist ik het zeker....oplichting. Trap er niet in mensen dit is een oplichtersbende!!!!!

4. juni 2026

Sorry kan geen 0 sterren geven.

Sorry, nul sterren gaat niet.
2 maanden gewacht op de bestelling.
Volgens het lastste mailtje kwam het door onverwachte drukte.

Het melkpoeder (of de melk) van Nederlandse boeren wordt naar China verscheept, daar wordt het verpakt. Om daarna via Belgie naar de consument te sturen.

Wie hou je nu voor de gek, dit is zeker geen Nederlands product.

3. juli 2026

Goatly…

Ook ik had een verpakking Goatly besteld op 7 juni, deze heb ik dan wél ontvangen op 2 juli. Meerdere mailtjes ontvangen van ene Danny eigenaar van Goatly. De eerste 🚩 kreeg ik toen ik las dat hij de melkpoeder liet verpakken bij een bedrijf in China. Maar dat de geiten melkpoeder van Nederlandse geiten was. Bij het woord China ga ik tegenwoordig al gelijk in de OHGOD stand, het zal niet de 1e keer zijn dat ik opgelicht wordt helaas. Ik hoop dat ik er van geleerd heb!!! Ik kijk al een poosje eerst op Trustpilot, maar deze keer was ik dat vergeten.
Ik heb een zakje ontvangen waar 2 ons in zit, daar heb ik bijna 40 euro voor betaald!!! 200 gram!!!! Het zat ook, in een voor mij, typisch Chinese verpakking. Zo'n wit plastic bubbeltjes zakje, met daarop een sticker van bpost België. Toen ik deze sticker info in Google zette, kwam ik bij een remailer uit bij een Belgisch vliegveld.
Met andere woorden NIETS BESTELLEN BIJ GOATLY!!!!!

3. juli 2026

Opgelicht van bestellen vangeitenmelkpoeder

Net als andere vanaf 8 juni wacht ik op mij bestelling , en elke keer als ik email schreef hetzelfde antwoord, dat de levering is vertraag.
Stoom dat ik al eerder niet gelezen voor dat ik had besteld.
Voor mij is het eerste keer dat ik opgelicht werd, bestel ik regelmatig wat op FB vind. Helaas..van fouten leer je zeggen ze...

26. juni 2026

Actually does something

Took a punt on this after years of frustration with calcium tablets. Three weeks in and my digestion is back to normal. Taste is fine, one scoop in my morning tea, doesn't change the flavour much. Bag arrived sealed, shipping was reasonable considering it comes from Holland. Customer service replied to my question within a day. Will reorder. It takes a few days to arrive

24. juni 2026

Bestelling wordt NIET geleverd!! Pure oplichting

Ben al bijna 2 maand aant wachten op mijn bestelling, reeds 2 x via mail gevraagd waar deze blijft, krijg je een onozele mail terug dat het hun schuld is, de verzending langer duurt vanwege de drukte????
Ik wil mijn centen terug, DIKKE OPLICHTERS 🤬🤬🤬

24. juni 2026

Bestelling niet geleverd

1,5 maand geleden besteld. Ze adverteren met een Nederlands product. Echter trackingnr geeft aan dat het vanuit China komt. Daar ligt het blijkbaar al 1,5 maand, want sinds mijn bestelling geen enkele verandering gezien. Gemeld en kreeg als antwoord dat het met een week geleverd zou worden. Helaas niet gebeurd. Wel daarna een excuus en als goedmaker 40% korting op een nieuwe bestelling. Ik wil echter niets bestellen. Ik wil mijn bestelling ontvangen. Het begint wel heel erg naar oplichting te ruiken

11. juni 2026

Er dette din virksomhed?