4 januari een artikel besteld bij Trygo.nl. Dit werd geleverd met een US stekker. Hebben we in Nederland dus niets aan. Hierna diverse mailtjes gestuurd(4). Enige antwoord is dat de mail in behandeli... Se mere

Wonder boven wonder heb ik mijn bestelling ontvangen!!! Hier wel heel blij mee, toch geen oplichting. Wel het advies om beter te reageren voorkomt veel onzekerheid bij de klanten.

ruim een maand geleden iets besteld. Product nog steeds niet ontvangen. Op track and trace staat dat het product nog steeds wacht op vervoer. Deze Nederlandse site besteld gewoon op alie express en vr... Se mere

Waardeloos bedrijf, OPLICHTERS. Een artikel besteld (elektrische veil) voor € 24,95 die op AliBaba € 0,89 kost. Toen wij hem terug wilde sturen kon dit niet. Echt NIETS BIJ BESTELLEN !!!!!!!!!!!!!!!... Se mere

1,8

Under middel

Pas op.....

Je besteld maar uiteindelijk bestellen zij het via Ali-express of Temu.....dus kl*te kwaliteit en te duur voor Ali en Temu kwaliteit

15. november 2024

OPLICHTERS

OPGELET OPGELET OPGELET OPLICHTERS deze site is niet te vertrouwen ten eerst komt het pakketje pas aan na 2 maanden en 4 mails verder komt het eindelijk aan het artikel komt totaal niet overeen met de beschrijving en de maat tabel klopt voor geen kanten REN REN REN WEG

16. februar 2025

Prima service

Ik heb op 7 december 2024 een verwarmde hoodie besteld. Ik kreeg keurig de track en trace code in mijn mail. Ook staat er in die mail dat het 7-15 werkdagen kan duren voor het binnen is. Na 18 werkdagen was het nog niet binnen en heb ik een mailtje gestuurd naar de klantenservice. Na 1 dag al antwoord en het zou binnen 3-5 werkdagen bezorgd worden. Ik had er weinig vertrouwen in (ivm de recensies online) maar inderdaad, na 2 werkdagen is het uiteindelijk bezorgd.
Ik heb (bijna) nergens problemen mee gehad.
Ik moest alleen wat langer wachten op mijn pakketje

11. januar 2025

Do not buy from Tygo!!!

Trygo isn’t able to cancel orders as they are shipped immediately according to them, this is not true! You can return items BUT at your own cost AND only to China! For the hairstyler it would have cost me 75€ from Belgium?!? it looks like a toy, bad quality… I wish I checked Trustpilot upfront, it’s a 40€ lesson learned

6. januar 2025

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit, minderwaardige materialen, zeer goedkoop uitgevoerd. Elektrisch apparaat lijkt niet betrouwbaar. Zeer goedkoop gemaakt.

9. december 2024

Package just arrived! I didn’t expect it to 😊

I didn’t expect to get a package at all given all the negative reviews. But I waited it out a bit, and voila, my order just arrived!
Haven’t tried the product yet, but it looks good!
Shipment ended up taking almost 4 weeks. So I understand the negative reviews, but it turned out OK for me 👍🏻

19. november 2024

Oplichterij

ondanks alle reviews die ik hier had gelezen had ik toch iets gekocht bij Trygo.nl, en na 2 weken binnen gekregen!
Blijkt het helemaal niet te werken. zeer jammer. en dan toch 50 euro weggegooid geld

12. november 2024

Opgelicht

Ik heb op 28 augustus een masker besteld en tot op vandaag niks ontvangen,ook de tracker is vals,hij geeft aan dat het al geleverd is en niemand is bereikbaar,heb al vele mails verstuurd en geen reactie.ook hebben ze de commentsectie verwijderd zodat niemand kan klagen over hun verhaal😡

6. oktober 2024

Dit bedrijf licht je echt op

Dit bedrijf licht je echt op, bestel hier niets, maak maar een screenshot en bestel hetzelfde product op shein voor 10 x minder.
2overzet zonnebrillen voor 34.95 leek leuk, maar ten eerste kosten exact dezelfde op shein 2.60 en ten tweede verzend het bedrijf niets. Kansloos om hier te bestellen

10. juli 2024

1 ster is nog teveel.

OPLICHTERSSS. Ik kreeg een heel ander product geleverd dan aangeboden werd. En werd bedreigd via e-mail om te betalen, terwijl ik via klarna besteld had😅. Daarbij hadden ze een half jaar lang Black friday sales😂

11. december 2023

MENSEN PAS OP

MENSEN PAS OP
Het zijn fraudeurs.
De geleverde artikelen kloppen niet met wat ze op hun site laten zien. RETOURNEREN KAN NIET GEEN ADRES BEKEND

14. juni 2024

Goed gecommuniceerd

Goed gecommuniceerd
Werdt ook op de mail gereageerd
Dat er een vertraging van 1/2 dagen was
En kwam ook op tijd binnen
Zeer tevreden met mijn product

20. maj 2024

Dit is een frauduleus bedrijf

Dit is een frauduleus bedrijf, ik adviseer mensen om niet te kopen bij dit bedrijf, het product wat je koopt op hun site is niet wat je krijgt, misleiding en fraude. Er is geen telefoon nummer en op berichten via de email word er niet gereageerd. Ik hoop dat deze site wordt verwijderd.

24. april 2024

Het zijn fraudeurs.
De geleverde artikelen kloppen niet met wat ze op hun site laten zien.
Je kan niemand bereiken , er is geen telefoonnummer.
Je krijgt geen antwoord op je mails.
Het zijn dieven.
Retourneren is onmogelijk, er is geen adresgegevens.

24. april 2024

Er dette din virksomhed?