Vriendelijke medewerkers
Persoonlijke en vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om me verder te helpen
DearMe is een Nederlands supplementenmerk dat is opgericht met één doel: eerlijke supplementen maken die écht werken voor vrouwen. Ons eerste product, Flow, is een dagelijkse formule die speciaal is ontwikkeld voor de vrouwelijke cyclus. Flow ondersteunt je lichaam op de momenten dat het er het meest toe doet. Het vult de bouwstoffen aan die je tijdens je menstruatie verliest. Waarom DearMe anders is? De meeste supplementen op de markt zijn ontwikkeld op basis van het mannenlichaam, met goedkope ingrediëntvormen en te lage doseringen. Wij doen het anders. Flow bevat 10 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in de best opneembare vormen. Flow wordt geproduceerd in Nederland. Eén zakje bevat 60 capsules, goed voor 30 dagen. Je neemt dagelijks 2 capsules, het liefst bij het ontbijt. Geen tien losse potjes meer op je aanrecht, alles zit in één formule. Wij geloven dat een goed product voor zichzelf spreekt. Daarom houden we onze marge bewust laag en investeren we in kwaliteit in plaats van dure marketingcampagnes. Ons doel is simpel: een product maken waar je bij blijft omdat het werkt, niet omdat je vastzit aan een contract. Heb je vragen over Flow, onze ingrediënten of je bestelling? Ons team staat voor je klaar en reageert binnen een uur. We zijn bereikbaar via e-mail.
Holland
Heb laatst een zakje voor mijn vriendin besteld, ze zegt er echt verschil van te merken. Ben erg tevreden dus.
Gelukkig een hele snelle bezorging! Het supplement is makkelijk in te nemen, ben benieuwd naar de resultaten binnenkort
Ik heb de 3 pack gekocht voor mijn dochters. Ze gebruiken het nu voor een week, dus ik ben erg benieuwd naar het resultaat. De zakjes werden in ieder geval erg snel bezorgd dus ben voor nu helemaal tevreden!
Ik gebruik het nu ongeveer 2 weken en ik merk echt verschil in de ochtend. Heel blij mee en ga zeker opnieuw bestellen!