Banner for Trustpilot

Trustpilot Anmeldelser 485.106

4,4

Vi bruger altid trustpilot, da det er en sikker måde, og vi stoler på at dem der tilmelder sig trustpilot. Vil gerne vise sig om de er ærlige og de fleste besvare ens beskeder. Vi køber aldrig nogle s... Se mere

Dejligt at man lige kan se hvad andre mener inden en handel med et firma, det sker at man skal handle med nogle man ikke kender, så det er en god ide at tjekke med Trustpilot

Har så vidt jeg ved, kun fået kvalificeret og reel info fra selve Trustpilot. Alle firmaer o.lign kan bare fravælge kommentere dårlige og skadelige anmeldelser, der blir slået op på TP.

Super godt, at man kan se bedømmelser fra andre brugere, for man kan ikke altid stole på, hvad forbrugerundersøgelserne viser. Og så er det også dejligt, at der er anmeldelser af nogle af de mange fu... Se mere

1. Anmeldelsesside
  2. Mediebureau

Om Trustpilot

Trustpilot began in 2007

with a simple yet powerful idea that is more relevant today than ever — to be the universal symbol of trust, bringing consumers and businesses together through reviews. Trustpilot is open, independent, and impartial — we help consumers make the right choices and businesses to build trust, grow and improve.
Today, we have more than 300 million reviews and 67 million monthly active users across the globe, with 127 billion annual Trustpilot brand impressions, and the numbers keep growing. We have more than 900 employees and we're headquartered in Copenhagen, with operations in Amsterdam, Denver, Edinburgh, Hamburg, London, Melbourne, Milan and New York

4,4

485 t anmeldelser

Trustpilot kan ikke blive trusted

Trustpilot kan ikke blive trusted. Trustpilot er en slem gang scam. De er total ligeglade med falske anmeldelser uanset om det er 1 eller 5 stjerner. Deres system burde laves om til bruger verdificering ligesom meget andet og det er nemt ihvertfald i Danmark. Men bruger desværre deres side alligevel.

17. april 2026

Hej der,

Vi er bestemt ikke ligeglade med falske anmeldelser. Vi arbejder døgnet rundt på at beskytte vores platforms integritet og fjerne indhold, der ikke er ægte.

Vi bruger avancerede værktøjer til at bekæmpe manipulation og sikre, at du kan stole på de oplevelser, du læser. Se hvordan vi håndterer falske anmeldelser her: https://www.trustpilot.com/trust.

Tak,
-Darran, The Trustpilot Team (AI Assisted Translation)

Smart trick til at få fjernet kritiske anmeldelser !

Jeg skrev en kritisk anmelse af et firma, GoGoGarden 02.04.2026.
Firmaet skrev et svar 14.04.26 - og kommenterede min kritik.
Trustpilot sendte min anmeldelse og firmaets svar til mig og gav mig en 2 dages frist til at "indsende flere oplysninger for at forstå min kritik bedre".
Jeg besvarede linket, der imidlertid kun efterspurgte mine stamdata, navn, mail, telefon.
Trustpilot sendte mig så følgende besked:
"de har spurgt efter flere oplysninger for at forstå din oplevelse bedre".
... og endvidere:
"Vi vil bare lige minde dig om, at du har 2 dage til at sende flere oplysninger om din oplevelse, ellers er der sandsynlighed for, at din anmeldelse bliver fjernet."

Jeg forsøgte igen at indsende de efterspurgte oplysninger - men kunne kun indsende mine stamdata.
GoGoGarden har IKKE henvendt sig til mig med spørgsmål eller svar

Ergo ser det ud til, at firmaet GoGoGarden ved at svare på min kritik og efterspørge "yderligere oplysninger om mig" kan udvirke, at min kritik bliver slettet!

16. april 2026

Besvarelse fra Trustpilot

Hi there, tak for din anmeldelse af Trustpilot. Det er ærgerligt at høre om din frustration med verificeringsprocessen for din anmeldelse af GoGoGarden. Vi er en neutral platform og fjerner ikke anmeldelser uden en gyldig grund. Hvis formularen driller, kan du finde hjælp til dokumentation her: https://support.trustpilot.com/hc/en-us/articles/201839083-Which-documents-help-us-verify-your-review. Kontakt endelig vores team direkte for yderligere assistance her: https://help.trustpilot.com/s/contact-us.

Thank you - Joe, The Trustpilot Team
(AI Assisted Translation)

Jeg har fået en mail om en anmeldelse…

Jeg har fået en mail om en anmeldelse som jeg bestemt ikke har skrevet om Fysio Danmark, det gør mig utrykt at det kan lade sig gøre

Besvarelse fra Trustpilot

Hi there, tak for din anmeldelse af Trustpilot. Vi forstår godt, at det er en ubehagelig oplevelse at modtage beskeder om anmeldelser, du ikke har skrevet. Din sikkerhed er utrolig vigtig for os. Kontakt venligst vores supportteam her: https://help.trustpilot.com/s/contact-us. De kan hjælpe med at undersøge din konto og sikre dine oplysninger.

Thank you - Joe, The Trustpilot Team
(AI Assisted Translation)

BETRYGGENDE FØR NETHANDEL

Det undrer mig at Trustpilot i starten af anmeldelse-formularen skriver at jeg skal skrive om alt det GODE jeg kan sige om Trustpilot. Det kunne jo have været at jeg havde noget dårligt at skrive. Jeg føler det som et forsøg på manipulation.
Men jeg har, bortset fra dette, kun godt at sige om firmaet. Jeg har benyttet mig af Trustpilot lige fra at firmaet startede og har bemærket hvordan man er blevet bedre og bedre til at kontrollere anmeldelserne. Særligt i dag med den øgede brug af kunstig intelligens må det være svært da mange fup-firmaer prøver at indsende falske positive anmeldelser. Jeg føler at Trustpilot får opsnappet det meste og føler mig i overvejende grad tryg ved indholdet. Jeg læser altid anmeldelser af et firma før jeg handler på nettet, og har gennem årene haft stor glæde heraf og har helt sikkert undgået mange uheldige handler grundet Trustpilot. Så herved min klare anbefaling.

31. marts 2026

Jeg ELSKER Trustpilot

Jeg ELSKER Trustpilot! Der er så mange beskeder. Og jeg fik SVAR FRA BR!!!! 😂😃🥲🥹 Hvis i har tid må i MEEEEEEEGET gerne svare på denne kommentar!

15. april 2026

Glad for at Trustpilot eksisterer

Jeg er virkelig glad for at Trustpilot findes!! – Jeg køber ikke noget på nettet uden at jeg har tjekket af med Trustpilot!! – Bliv ved med at være troværdig
Med alt det Snyd og bedrag der eksisterer, kan vi ikke klare os uden en troværdig Trustpilot

15. april 2026

I snyder kunder

I snyder kunder, i ønsker ikke troværdige anmeldelser. I skyder snart jer selv i foden, i er snu. Et større firma får kredits. Og nej sort på hvidt kan anmeldelse ikke fjernes. Nej nej. Vi lyver for børn her, vær lidt voksne istedet.
Det i gør, i guider de større firmaer og hjælper dem men få mindre anmeldelser. Af den dprlige slags, hvordan gør i dette????
Nemt. Datter selskaber der sælger gode anmeldelser, nemt og tydeligt at se, i tror i gær det godt, men simpelt, navnene feks. På anmeldere, man kan se en trend, og jeres system kan jo godt afkode om det er et firma der har lavet masse anmeldelser. Så i tillader det. Klart. Flot. I skal rose jer selv.
Men den måde i gør det på, i guider firmaer så de kan trykke. Anmeldelse ikke troværdig. Selv om firmaet ved, de er fupmagere, men de er som jer i trustpilot, snydere så i hjælper hinanden, snydere, så sender man som bruger dokumentation på at man er kunde og anmeldelse ikke fup. Men i reagerer ikke rigtig på det. Fordi i holder med fup butik, ligner jeres. I føler i er i familie med andre firmaer der snyder, men samtidigt betaler jer også. Så i hjælper dem, tillader købte anmelderser på deres side. I kan godt se de er købte, navne ip. Kom 200 over natten. Osv. Men i tillader det fordi i er en del af alle de gode anmeldelser, i driver sikkert firmaerne under andre navne og så accepterer i det i jeres system, flot bygget op.
Samtidigt hvis man plager jer og skriver flere anmeldelser over samme firma, som i holder med, som påstod anmeldelse falsk, selv om man sender jer dokumenter, så ser i anden vej. Hvilke dokumenter sendte du. Jaaa vi skal lige gå dem igennem. Ja ja hvis i selv tror på det og tror vi mennesker er dumme😂😂😂
Ja ja vi tror på jer, samtidigt kan i finde på lave anmeldelser lokale, dvs ham der skrev dem, kan se dem, men beder du en onkel tjekke det fra hans tlf, voala findes den dårlige anmeldelse ikke. Sjovt. Er i så kuk at i tror hele verden ikke ved jeres firma er reneste fup.
Og feks hjælper i også med fjerne alt dårligt, feks da forsikring selskab Tryg havde tv på, og igen driver de fup butik, familie med jer, så i dækker over dem, i har fjernet 1000 dårlige anmeldelser af deres. Og samtidigt tillod i ikke folk skrev flere, så lavede i om, på jeres side kunne man pludselig ikke anmelde tryg. I er da heeeeelt til grin kære trustpilot. I behøver intet gøre. Forsæt det gode arbejde, i skal bok selv forsvinde hvor andre ærlige anmeldelses sites ikke lyver, i er smarte nu. Styrer show, men tro mig, langsomt rykker folk ingen tror og læser jeres crap, som er løgne på løgne hos jeres anmeldelser, også et eksempel tag hvilket som helst firma. Og sammenlign. Feks føtex hos jer. Og føtex hos google anmeldelser. Alt og alle firmaer er meget meget bedre hos jer. I lyver meget, i graver jeres eget hul, var jeg ansat derinde i jeres fine firma, ville jeg lige søge andet, inden det hele brænder og jeg står der hos jer i bar rumpe, løjet løjet løjet firma lukker nul

14. april 2026

Siden trænger til en grundig opdatering

Ideen med Trustpilot er god nok, men i virkeligheden fungerer det ikke længere så godt. Trustpilot er ikke længere så troværdig en side. Der er alt for mange suspekte anmeldelser, og profiler som fx kun har lavet en anmeldelse i alt, og firmaer som gør alt for at opretholde en god score på Trustpilot, via forskellige metoder. Man kan heller ikke engang søge i sine egne anmeldelser, for at finde en anmeldelse man har lavet af en bestemt virksomhed, men må i stedet sidde og bladre fra side til side, i sine anmeldelser. Og går man fx ind på en bestemt virksomheds side på Trustpilot, kan man ikke engang se om man allerede har lavet en anmeldelse af den pågældende virksomhed. Det burde jo stå tydeligt nævnt, med score og det hele. Men så må man tilbage og bladre gennem alle sine anmeldelser, for at tjekke det. Så nu laver jeg den her anmeldelse, uden at vide om jeg allerede har en gammel anmeldelse af Trustpilot liggende.