Truebootycall Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,5

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Un autre site qui vous prend pour un pauvre d'esprit

L'application Truebootycall fait partie de la même série de sites de rencontres dont vous devriez vous méfier, car vous n'en ferez aucune, quelque soit le montant investit. Dès votre inscription, vous recevrez plusieurs messages aguichants et avec qui vous pourrez échanger 3 ou 4 messages gratuitement, avant d'être bloqué et dirigé vers la zone de paiement. Si par un heureux hasard un profil vous propose un rendez-vous dans votre propre ville, soyez assuré que c'est toujours au même endroit et que vous serez irrémédiablement ghosté. Sauvez temps et argent et supprimez rapidement votre adhésion pour ne pas perdre totalement vos illusions.

3. december 2024

Don't keep scamming people!!

You can send messages but there not getting them the person you just messaged message you why didn't you message me back total scam some scumbag just ripping you off !!!

28. oktober 2024

True booty call membership

When you first sign up every beautiful girl for miles wants to talk and hook up but as soon as you buy the membership your profile becomes silent. The females on the site must get perks for getting men to sign up.

23. juli 2024

Save your money

When I first signed up for a free membership, I immediately started getting many positive responses. All of a sudden I was the most desirable man in Florida. I got around 100 responses in a couple of days.
As soon as I paid for a full membership, the responses stopped immediately and in the following week I did not get a single response. This is just another True Rip Off money grab. Save your money and your time. Just like the countless other sites I have visited, this is a complete waste of your time and money

12. januar 2024

Another scam to get you to buy coins

Another scam to get you to buy coins. All talk and nothing happens. Don't waste your money guys. It seems like they are real people answering back, but the pictures are on different sites too. The Girls are all over you wanting to "hook up" but when you pay the fee, NADA, GHOSTED. so.... Thieves!

Date of experience: June - July 2023

22. juni 2023