Synes man skal få sorteret alle udlejede boliger fra.... Utrolig misvisende når man er boligsøgende!
Trist der kun kommer boliger ind der er flere mdr gammel når man vil leje. Så er det ikke meget bevendt.
Stjæler Oplysninger, fra andre websites uden tilladelse, og tager penge for det. Virker svært at afmelde abonnement.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Søgemaskine for ejendom, brugte biler og jobannoncer
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Stjæler Oplysninger
De henter annoncerne andre steder fra
De henter annoncerne andre steder fra, og man kan ikke se dem uden at skulle betale.
Tager gamle annoncer fra andre…
Tager gamle annoncer fra andre hjemmesider, så brugerne får mere at se på. Bla fra Dba. Mv.
Dvs lejemålene er ikke ledige.
Og det gør at udlejere også bliver forstyrret unødvendigt, lang tid efter deres lejemål er udlejet.
Det er jo umuligt at bruge hjemmesiden…
Det er jo umuligt at bruge hjemmesiden til at finde en bolig.
Kan kun specificere søgekrav i boksen hvor man kan skrive bynavn.
Altså kan jeg få lov at bladre 2500 forskellige lejligheder igennem med alt fra 1 til 12 værelser og priser op til 14.000, ikke noget man ligefrem har lyst til at spilde sid tid på, som ung der leder efter et billigt sted at bo
Når du tilmelde dig ,så kan man for…
Når du tilmelde dig ,så kan man for sadme ikke frameld sig igen . Ret og sæt forbandet svindel
Virker helt utroligt utroværdige.
Virker helt utroligt utroværdige.
Fleste boliger er udlejet allerede inden opslag.
0 stjerner fra mig
0 stjerner fra mig. Ingen ledige boliger. Kun gamle annoncer. De tjener penge på godtroende mennesker . Føj
Trovit burde hedde Utroværdig
Trovit burde hedde Utroværdig! de
spammer ens mail med allerede udlejede lejemål og de har ingenting af værdi at tilbyde. Det er kun SPAM
Det er meget frustrerende at bolig…
Det er meget frustrerende at bolig annoncer STADIGVÆK ligger på TROVIT selvom lejemålet 'har fået nye beboere'
Man ser en annonce, tænker at det her ser virkelig godt ud, kigger videre og når man så trykker på 'kontakt udlejer' bliver man rigtig skuffet, da lejemålet er udlejet. Det er de fleste lejemål.
Iøvrigt kan man i app'en ikke skrive min og max husleje. Hvis man skal vælge et beløb i menyen for dette, er det nogle underlige tal der er at vælge imellem. Feks ingen mulighed for at trykke på 'max 8000,-'. Beløbet findes ikke.
Jeg hører også at mange annoncørerer, ikke er
verificerede og godkendt, dvs tjekket for troværdighed af TROVIT, som andre boligportaler gør, og at der derfor er mange fusk-udlejere..
Øv. Jeg vil råde boligsøgende til at vælge andre steder når der skal søges bolig
Skod firma
Synd man ikke kan give minus stjerner. Skriver de har nye boliger, men siden bugne af udlejet boliger😠
97 % af deres udlejnings boliger er…
97 % af deres udlejnings boliger er lejet ud , mange af dem for flere måneder siden, så det kniber med at fjerne dem fra deres side
Synes man skal få sorteret alle…
Virkelig overraskende at de 60…
Virkelig overraskende at de 60 boligannoncer jeg har kigget på er udlejet!! Massere af gamle, gamle annoncer. Ej det duer da ikke. Ha ha til grin..
En skam man ikke kan give 0 stjerner
En skam man ikke kan give 0 stjerner, Trovit er falske billeder og lejemål, når de smider noget nyt ind, og man går ind og tjekker det ud. Er boligerne lejet ud og annoncen er ca 1 år gammel, og billederne stemmer slet ikke overens, de viser luksus lejligheder og huse frem, og når man så kommer derind og det gamle lejligheder og huse. Og sådan er det ved alle deres annoncer. Luk dog den side ned, den er kun en belastning for bolig søgene...!!!
Jeg vil gerne have tlf.
Jeg vil gerne have tlf.. nr. eller mail adr. til TROVIT Kan ikke komme i kontakt med dem.
Svindelfirma
Svindelfirma. Fyldt med fake annoncer på boliger der måske engang har været til udlejning.
Dette uduelige sted rummer nærmest kun…
Dette uduelige sted rummer nærmest kun allerede UDLEJEDE ejendomme.Spilder folks tid. USERIØST OG UPROFESSIONELT!!!
Søger man en lejlighed i en…
Søger man en lejlighed i en omegnskommune til København,dukker der en masse lejligheds tilbud vedrørende København op. Det samme hvis man søger for.eks. 4621 Gadstrup, så kommer der en annonce for Viby ved Århus ?? ubrugelig side.
Jeg er ikke sikker men efter jeg er…
Jeg er ikke sikker men efter jeg er begyndt på trovit. For jeg upassende porno reklamer. Jeg er ved at blive sindssyg jeg kan ikke få dem væk. Ved det ikke 100.procent men det virker som om det hører sammen.
Vanvittigt foretagende som man ikke kan…
Vanvittigt foretagende som man ikke kan kontakte!!
De har kopieret min annonce jeg lagde på dba.dk for en bolig jeg udlejer og det er over et år siden!!!!!
Resultatet er at adskillige håbefulde lejere spilder egen og min tid på at forhøre sig om en lejlighed som er udlejet for over et år siden!
Fjern MIN annonce OG mit telefonnummer tak! Jeg har ikke bedt jer eller givet samtygge til at i misbruger mig og min annonce
Overskriften på jeres side er
Herrestrup, 3værelse lejlighed, 75m2, 4300kr
Få den så VÆK
I bliver anmeldt til politiet for scam og tyveri på mandag morgen hvis ikke den er væk inden weekenden!