Fijn ontvangst, mooie ringen en super goed advies. Was erg fijn en prettig om bij trouwringenvoordeel ringen uit te zoeken. Zeker een aanrader.
Se, hvad kunderne siger
We hebben 2 prachtige ringen uitgezocht, spoedlevering aangemerkt en wauw… we hadden de ringen binnen 1 week al ontvangen. Wij hebben gekozen voor ringen zonder graveren. Super service, elke stap wo... Se mere
We zijn ontzettend blij met onze trouwringen! De levering was supersnel en de ringen zien er werkelijk prachtig uit. We wilden graag iets anders dan de standaard trouwringen, en daarom hebben we gekoz... Se mere
We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze ringen. Helaas bleken ze, na een aantal dagen gedragen te hebben, toch te klein. Dit was geen enkel probleem door de maatgarantie. Omdat wij voor... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
TrouwringenVoordeel.nl behoort tot de één van de grootste Nederlandse winkels voor trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen. Door heel Nederland en vlak bij de Belgische grens zit een trouwringenspecialist klaar. Wij plannen één afspraak tegelijk, zetten koffie en leggen jullie favoriete ringen alvast klaar.
Kontaktoplysninger
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ontzettend goede service!!!
Ontzettend veel keus en hele goede service!!!!
Ze zijn per mail en telefoon goed bereikbaar!
Er was een probleempje met 1 van de ringen (die was te klein) ik heb toen gebeld en er werd erg goed en adequaat op gereageerd! We mochten de ring terug sturen en ze sturen een nieuwe 1 maat groter!!!!
Tip: bestel de ringenbos om je maat te bepalen en hou er dan rekening mee dat die waarschijnlijk smaller zijn dan de echte ringen! (Zoals bij ons t geval was waardoor deze dus te klein was!!)
Een warm en professioneel ontvangst
We hadden een afspraak zondag jl . We zijn enorm warm/ vriendelijk en uiterst professioneel onthaald. We waren beide best wel wat nerveus. Maar eens binnen viel dat zo van ons af. We waren ( eerlijk gezegd) beetje bang voor opdringerig gedrag. Maar dat was totaal niet aan de orde. Heel veel hulp gekregen bij kiezen en totaal niet opdringerig. We zijn ondertussen niet meer van de jongste, maar werden zo "hip" ontvangen en begeleid. En wat voor ons ook heel belangrijk was, is de prijs/ kwaliteit. En zijn zo blij dat we dat bij jullie gevonden hebben. Ik kan Trouwringenvoordeel enkel aanraden.
Bedankt voor alles
Gravering niet geweldig ringen zijn orachtig
De ringen zijn echt heel mooi, de serbice helemaal top goede info. Tingem besteld doormiddl can de pasringen. Alleen wij hebben gekozen voor sierletters voor het graveren dat vind ik een behoorlijke tegenvaller het is zo klein dat je het niet kan lezen( ja met een vergroot glas" als ik dat had geweten dan hadden we voor gewone letters gekozen dus dat vind ik een behoorlijk minpunt en een grote teleurstelling, daar hadden we echt ietsje meer van verwacht in ieder geval iets leesbaars dus dat vinden we echt heel erg jammer. Ik neem daar nog even contackt over op of daar een oplossing voor i

Geen voordeel maar nadeel
Op de gekozen ring stond duidelijk twee halen één betalen, maar dat ging mooi niet door. Ze wilden 100 euro korting geven in plaats daarvan. Ja met zo'n partij wil je niet in zee gaan. Komt niet heel betrouwbaar over. Je hebt ook geen juwelier waar je later naar terug kan. Wij raden het niet aan, genoeg alternatief voor dezelfde prijs
3/2 bijzonder dat winkelier zegt dat wij t niet begrijpen. Ik heb een foto ervan gemaakt waarop duidelijk staat dat het twee voor prijs van één staat. De prijs van de ring was 950 euro. Ook dat stond erop. Het zou je sieren niet de fout bij de klant te leggen.

Besvarelse fra Trouwringenvoordeel
tijd en goede ervaring maar ga voor graveren naar een juwelier en laat het niet door hun doen
tijd en datum afgesproken
Heel veel keus en ze hebben alle tijd zonder gestoort te worden.
ik heb 1 ster minder gegeven en dat komt puur alleen door het graveren. het graveren van de datum en naam is gewoon ronduit slecht. Veel te kleine letters en zonder een vergrootglas niet eens te lezen. dus op zoek naar een juwelier om nogmaals de naam en de datum er in te laten zetten. erg jammer. maar verder zeer tevreden en ongeveer 4 a 5 week levertijd klopte exact.

Teleurstellend.
Mooie en goede kwaliteit ringen daarom 2 sterren. Het personeel is jammer genoeg uiterst onbekwaam. Afspraken worden niet na gekomen en fouten aan de lopende band gemaakt. Vragen zelf om reviews maar plaatsen geen slechte... als je op stress kickt is hier bestellen een goed plan maar als je graag een ontspannen ervaring wil zeker niet doen!
Adhv uw quote over mijn uitspraak: dit was puur sarcasme. Ik sprak net uw collega net die nogmaals vroeg om betaling per mail terwijl deze allang is voldaan. Wederom bewijs van de incompetentie van u en uw collega's. Zelfs na levering blijken jullie niet in staat fatsoenlijke service te leveren en het nodig te vinden uw reactie op onze review meermaals aan te passen. Overigens is het censureren en uit context halen van quotes op zijn minst niet chique en haast misleidend.
De aanstaand echtgenoot.

Besvarelse fra Trouwringenvoordeel
Mooie, niet dure ringen. Goede service.
Ze hebben hele mooie, niet dure ringen. Hele goede kwaliteit en goede service. Ik heb regelmatig contact gehad via de email en ben altijd snel en netjes te woord gestaan. Ze hebben mij heel erg goed geholpen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.