Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De administratie van de Trouw is uiterst ! !!!!! slecht op orde. Kreeg dubbele nota over maandabonnement , na bellen met klantenservice ene Janneke zou er contact opgenomen worden met de sen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kwaliteitskrant. Veelzijdig, ingetogen dagblad met lezenswaardige achtergrondartikelen. Nooit schreeuwerig of tendentieus. Gaat de diepte in en biedt ruimte aan mensen en meningen die afwijken van de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,8

Alle anmeldelser

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

MISLEIDING EN ONKUNDE BIJ KLANTENSERVICE

Had een weekendabonnement voor 3 jaar. Omdat ik veel op reis ben, zette ik die soms een paar weken stop in de veronderstelling dat het abonnement dan wordt opgeschort. Dat blijkt echter niet het geval. Ik heb nu voor zo'n 24 kranten (met weekendbijlagen) betaald, die ik nooi heb ontvangen. Ik heb twee keer per email een klacht ingediend over de versluierende communicatie ten aanzien van tijdelijke stopzetting van de krant. Ik bewaarde het weekendmagazijn altijd om mee te nemen op mijn reizen en voel me opgelicht. Op die klacht is NOOIT gereageerd. Maar de uitgever is me wel, tot grote ergenis, al weken aan het stalken met aanbiedingen voor een nieuw abbonnement. Wat ik uiteraard niet meer wil. Het lijkt een betrouwbare krant, maar de klantenservice is dat beslist niet.

20. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

einde van mijn TROUW abonnement?

Na 50 jaar TROUW abonnee te zijn geweest vrees ik dat het einde van het abonnement in zicht is. Ik heb de indruk dat de laatste jaren objectieve verslaggeving steeds verder op de achtergrond is geraakt. De vaak tendentieuze en eenzijdige verslaggeving begint me steeds meer de keel uit te hangen. En als klap op de vuurpijl heeft de krant een van zijn beste columnisten (Ephimenco) bij het grof vuil gezet. Hoog tijd om op zoek te gaan naar een krant die nieuwsfeiten niet vanuit één politiek standpunt benadert en tegendraadse columnisten niet aan de dijk zet.

23. maj 2026

European data protection board: Trouw is part of DPG Media

Trouw is part of DPG Media, known for her scam activities.
The European data protection board is now in action to unnecessarily requests of official documents.
Links are not allowed her, but search simply for: "Dutch SA fines DPG Media Magazines for unnecessarily requesting copies of identity documents"

7. november 2025

VORSICHT!

VORSICHT!
Niemals für einen Artikel zahlen. Erstens wird einem ein Abo untergejubelt. Dieses kann außerhalb der Niederlande nur noch telefonisch und mit weiteren Unkosten gekündigt werden (bestenfalls!). Wenn man versucht, sich einzuloggen, werden immer weitere Informationen verlangt, die dann später als Beweis einer Kundenbeziehung herangezogen werden.
UNTERNEHMEN SCHRECKT VOR DROHUNGEN AN DER HAUSTÜR NICHT ZURÜCK!
Nie weitere Angaben machen - Anzeige bei der Polizei erstellen (auch in den Niederlanden!).

5. december 2025

Toeslagenaffaire

Heel fijn dat media -zoals Trouw vandaag- aandacht blijven besteden aan de afwikkeling van de toeslagenaffaire. De wetenschap dat je mensen hun levens kapot gemaakt hebt (en erger nog: dat van hun opgroeiende kinderen) en dat dat nooit had mogen gebeuren, is blijkbaar onvoldoende motivatie voor betrokkenen om te kiezen voor een nette, transparante en vooral voorspoedige afwikkeling. Ik schaam me als Nederlander zó enorm voor dit verhaal en voor het onnodige leed van al deze mensen, en het duurt en duurt maar voort.. Maanden is al lang voor rechtzetten van dit soort leed.

28. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne krant zonder sensatiezucht!

Het Dagblad Trouw is een Nederlandse kwaliteitskrant die naast het gebruikelijke nieuws veel onderzoeksjournalistieke artikelen en weloverwogen opinies publiceert. Trouw geeft veel aandacht aan duurzaamheid, milieu, klimaat en internationale samenwerking en doet dit op een weloverwogen rustige manier. De krant is niet ergens links of rechts te plaatsen. De krant vindt zijn oorsprong in het protestants christelijke verzet tegen het facisme in de 2e wereldoorlog.

24. januar 2026

oplichters

het is belachelijk dat we moeten betalen om nieuws te gaan lezen. wat een onzin! zijn de nieuws artikelen van trouw zoveel beter dan alle andere nieuws artikelen? dit is gewoon voorschut.

12. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Naar mijn inschatting is er een crash opgetreden met een trouw link met Samsung Now Brief van de Samsung Galaxy S25 Ultra.

Het is van cruciaal belang om de oorzaak van het probleem te identificeren om verdere problemen te voorkomen. De plotselinge storing in de verbinding vereist een grondige analyse om de bron van de fout te achterhalen. Door het uitvoeren van tests en inspecties kunnen de precieze oorzaken en gevolgen van de crash worden vastgesteld. Uiteindelijk zal dit leiden tot een doeltreffende oplossing en het herstellen van de functionaliteit.

1. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De bezorging is een drama!!!

De bezorging is een drama!!!
Je ontvangt dag op dag geen krant. De bezorger die de krant na een klacht bracht, schold mijn vrouw op straat uit! 'Je krijgt morgen ook geen krant' schreeuwde ze ons toe.
Het contact met de Trouw is slecht. Digitaal is een klacht eenmalig in te dienen. We dienden iedere dag een klacht in maar er verandert gewoon niets.
Niet aan beginnen!
Het brengt veel te veel ergernis!

27. september 2025

Schande, Trouw

Klantenservice al een week onbereikbaar (diverse nummers geprobeerd, formulier ingevuld en bericht terug gekregen dat er verder geen reactie ging volgen. Mijn oude ouders hadden eerder wel contact gekregen, omdat de krant een paar dagen niet was gekomen. Helaas is er misbuik gemaakt van hun vertrouwen en is hen een ander abonnement in de maag gesplitst (de indruk werd gewekt dat dit een kadootje was).

28. august 2025

Waardeloze voorwaarden

Waardeloze voorwaarden! Ik wilde een artikel lezen omdat een familielid hierin genoemd werd. Ik moest vervolgens een abonnement afsluiten om toegang te krijgen. Ik heb één maandtermijn betaald, het artikel gelezen en het abonnement weer opgezegd. Vervolgens blijk ik 2 jaar aan het abonnement vast te zitten, en moet dus 24 termijnen betalen.

29. august 2025

Geen enkele krant ontvangen

Proefabonnement genomen op de papieren versie, geen krant gezien. Elke dag contact met de klantenservice, die elke keer weer melding maken en “zorgen dat het nu echt goed gaat komen”, maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Geldklopperij

2. august 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.