Jeg har købt flere bøger her. Her vægtes fx hundes velfærd højt. Hvis man ønsker at møde hunden hvor hunden er naturligt, så er bøger herfra et must.
Camilla er uendeligt dygtig. Hun er sød, engageret, meget pædagogisk, fagligt bredt funderet, og så stråler hendes dybe kærlighed til og respekt for hunde tydeligt igennem hele tiden. Man føler sig f... Se mere
Helt igennem en god webshop. Pålidelig og troværdig vejledning. Uanmindelig god service - glæder mig til at følge jer fremover og mange flere gode handler. En hel overraskelse at åbne for pakken,... Se mere
God og professionel vejledning, fulgte med hurtig levering.
Forlaget Tro-fast er et lille interessebaseret forlag, som har specialiseret sig i at udgive kvalitetslitteratur om hundes adfærd og psykologi - og om tro og livsstil. Forlaget har eksisteret siden 1999 og har henad vejen også udgivet bøger om andre emner. Desuden har vi afholdt en del kurser, konferencer og seminarer med vores forfattere, ofte i forbindelse med nyudgivelser. Vi går meget op i, at hunde aktiveres både fysisk, men især mentalt, hvorfor vi også forhandler udvalgte aktiveringslegetøj. Det er vigtigt for os, at alt hos Tro-fast har høj kvalitet, og at man behandler hinanden ordentligt, både mennesker og dyr. Tro-fast er trofast!
Bellisvej 8, 9970, Strandby, Danmark
- Info@trofast.dk
- trofast.dk
Andre kiggede også på
Et af mine yndlingsforlag.
Jeg har købt flere bøger her.
Her vægtes fx hundes velfærd højt.
Dejligt at jeg selv kunne få lov at…
Dejligt at jeg selv kunne få lov at afhente min bog - i stedet for forsendelse :-)

Besvarelse fra Trofast
Idéer og krydderi i dagligdagen
Udover at "Min bedste aktiveringsbog" fremstår i lækker udførelse med flot layout og smukke illustrerende fotos, så er den godt struktureret og i et letlæseligt sprog. Jeg vil læse hele bogen, og derefter bruge den som opslagsværk til idéer og krydderi på min dagligdag sammen med mine hunde.

Besvarelse fra Trofast
Helt igennem en god webshop.
Helt igennem en god webshop.
Pålidelig og troværdig vejledning.
En hel overraskelse at åbne for pakken, man blev så positiv overrasket og små overraskelser.
Det er virkelig værdsat - I ved hvad I har med at gøre.

Gennemført og professionelt
Let og meget overskuelig hjemmeside. Har købt fra trofast.dk flere gange, og hver gang har været en meget positiv oplevelse. Lækre produkter, som tydeligt er udvalgt med omhu og med hunden i fokus. Hurtig levering.

Kan anbefales
Super fin hjemmeside og mega nem at finde rundt på. Dejlig hurtig levering. Kan helt klart anbefales!

God service og dejligt
God service og dejligt, at det et nemt og overskueligt at finde god kvalistetsudstyr til sin hund!

God og professionel vejledning
God og professionel vejledning, fulgte med hurtig levering.

Besvarelse fra Trofast
Alt hvad du har brug for.
Her kan jeg få alt til min hund. Alt lige fra udstyr, hjælp til ordentligt foder, uden en masse unødvendige ting og skræddersyede kurser, med viden og hjælp om min hund.
Og så er der altid god service og hjælp at hente.

Rigtig god oplevelse
Min oplevelse i denne shop var rigtig god. Jeg fik en tryg oplevelse ved at finde info ud over det sædvanlige i shoppen og jeg fik yderligere hurtigt svar på mine ekstra spørgsmål. Min hund er vild med sin nye kong og West Paw 🤗

100% kvalitetswebshop
Alting på denne webshop er grundig overvejet og testet, så man er helt sikker på at sit hund kun får det bedste på markedet!
Jeg synes sådan, at man har manglet en webshop som denne, og man er altid sikret 100% den bedst mulige service! :))

Bedste anbefalinger til Camilla og hele holdet bag Trofast
Man føler sig fuldstændigt tryg hos Camilla!

Besvarelse fra Trofast
En klar anbefaling herfra!
Virkelig lækker webshop med endnu federe produkter!
Derudover er folkene bag shoppen super venlige og yderst kompetente.

Super produkter.
Fantastisk koncept! Hjemmeside hvor jeg kan købe lækre, testede produkter og få eksperthjælp til hunden. Kan klart anbefales!

Helt fantastisk wepshop
Helt fantastisk wepshop, rigtig god service og produkterne er helt vildt høj kvalitet!! fem stjerner her fra!

Superfin service
Virkelig kvalitets-varer. Selen fra dog copenhagen sidder perfekt og vapse elsker sin lickimat. Tak for god og hurtig service.

Fantastisk service
Fantastisk service, og skønne produkter!! 5 store stjerner herfra 🤩

Fantastisk webshop
Fantastisk webshop! Virkelig god service, hurtig levering og høj kvalitet af produkterne. 5 stjerner herfra

Besvarelse fra Trofast
Den her side er en drøm for hundeejere…
Den her side er en drøm for hundeejere der vil deres hund det aller aller bedste
Wauw sikke en service - min hund har forskellige skavanker og har fået den bedste vejledning på en foder som skal håndtere sterilisation og en mild inflamatiorisk tarm hvor vi fra dyrehospital er anbefalet et højt fiberholdigt foder. Syns det er så godt der er en side med nogle nørder bag som alternativ til /hjælp til dyrlægens anbefalinger. Det er virkelig fedt - glæder mig til at afprøve foderet på min hund og ikke et sekund at jeg altid vil vende tilbage til dem for hjælp og sparring.
Bonus for mit vedkommende og min hunds så har de så meget fedt og brugbart aktivitetslegetøj til hunden der skal udfordres og som elsker at bruge hovedet og arbejde.
Og ja så røg der også lige en lækker sele i kurven som er perfekt og som kun gør godt for hendes krop og bevægelser
Sidst men ikke mindst så er det nogle lækre godbider I shoppen og ja min hund vil ikke træne for de der billige skinketern/pølser jeg kan købe i rema - nej det skal være rigitg lækkert åbenbart. Så dem bruger vi til træning og KUN til træning.
De varmeste anbefalinger herfra og nørderne bag siden er uden tvivl hundenes engle. Er du i tvivl så skriv og spørg dem. De svarer også hurtigt og spørger ind hvis man ikke har givet nok info:)