Jeg har købt flere bøger her. Her vægtes fx hundes velfærd højt. Hvis man ønsker at møde hunden hvor hunden er naturligt, så er bøger herfra et must.

Camilla er uendeligt dygtig. Hun er sød, engageret, meget pædagogisk, fagligt bredt funderet, og så stråler hendes dybe kærlighed til og respekt for hunde tydeligt igennem hele tiden. Man føler sig f... Se mere

Helt igennem en god webshop. Pålidelig og troværdig vejledning. Uanmindelig god service - glæder mig til at følge jer fremover og mange flere gode handler. En hel overraskelse at åbne for pakken,... Se mere

1. Bogforlag

Forlaget Tro-fast er et lille interessebaseret forlag, som har specialiseret sig i at udgive kvalitetslitteratur om hundes adfærd og psykologi - og om tro og livsstil. Forlaget har eksisteret siden 1999 og har henad vejen også udgivet bøger om andre emner. Desuden har vi afholdt en del kurser, konferencer og seminarer med vores forfattere, ofte i forbindelse med nyudgivelser. Vi går meget op i, at hunde aktiveres både fysisk, men især mentalt, hvorfor vi også forhandler udvalgte aktiveringslegetøj. Det er vigtigt for os, at alt hos Tro-fast har høj kvalitet, og at man behandler hinanden ordentligt, både mennesker og dyr. Tro-fast er trofast!

4,4

Idéer og krydderi i dagligdagen

Udover at "Min bedste aktiveringsbog" fremstår i lækker udførelse med flot layout og smukke illustrerende fotos, så er den godt struktureret og i et letlæseligt sprog. Jeg vil læse hele bogen, og derefter bruge den som opslagsværk til idéer og krydderi på min dagligdag sammen med mine hunde.

24. september 2021

Besvarelse fra Trofast

Mange tak for de fine ord. Jeg håber, at du og dine hunde får stor fornøjelse af samværet omkring ideerne i bogen og måske selv finder på nye.
Mange glade hundehilsner, Dorte

Helt igennem en god webshop.

Helt igennem en god webshop.
Pålidelig og troværdig vejledning.
En hel overraskelse at åbne for pakken, man blev så positiv overrasket og små overraskelser.
Det er virkelig værdsat - I ved hvad I har med at gøre.

11. januar 2021

Tusind tak for de meget søde ord, Annette! Det gør os bare så glade ❤️

De bedste hilsner fra Team TROFAST

Gennemført og professionelt

Let og meget overskuelig hjemmeside. Har købt fra trofast.dk flere gange, og hver gang har været en meget positiv oplevelse. Lækre produkter, som tydeligt er udvalgt med omhu og med hunden i fokus. Hurtig levering.

28. december 2020

Besvarelse fra Trofast

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Signe. Det betyder meget for os at du har haft gode oplevelser hos os <3

De bedste hilsner fra Team TROFAST

Kan anbefales

Super fin hjemmeside og mega nem at finde rundt på. Dejlig hurtig levering. Kan helt klart anbefales!

7. december 2020

Kære Natasha,

Tusind tak for din anmeldelse - den gør os glad!
Det gør os endnu mere glade, at du kan anbefale os og at du havde en god oplevelse på shoppen!

Vi ønsker dig og dine en fantastisk jul <3

God service og dejligt

God service og dejligt, at det et nemt og overskueligt at finde god kvalistetsudstyr til sin hund!

3. december 2020

Kære Signe,

Kun at kunne finde det bedste, er nemlig det vi ønsker at opnå med vores webshop. Vi er derfor SÅ glade for at høre, at det også er det du oplever!
Tusind tak <3

Vi ønsker dig en rigtig god jul!

Varme hilsner fra Team Trofast

God og professionel vejledning

God og professionel vejledning, fulgte med hurtig levering.

Kære Steen

Tusind tak for din søde anmeldelse!
Vi ønsker dig og dine en rigtig dejlig jul :-)

De bedste hilsner fra Team Trofast

Alt hvad du har brug for.

Her kan jeg få alt til min hund. Alt lige fra udstyr, hjælp til ordentligt foder, uden en masse unødvendige ting og skræddersyede kurser, med viden og hjælp om min hund.
Og så er der altid god service og hjælp at hente.

Kære Lotte,

Tusind tak for den meget søde anmeldelse.
Vi står altid klar til at hjælpe, uanset hvad det drejer sig om - så længe det bare handler lidt om hund, haha!

Vi ønsker dig og dine en fantastisk jul <3

Rigtig god oplevelse

Min oplevelse i denne shop var rigtig god. Jeg fik en tryg oplevelse ved at finde info ud over det sædvanlige i shoppen og jeg fik yderligere hurtigt svar på mine ekstra spørgsmål. Min hund er vild med sin nye kong og West Paw 🤗

Kære Pia,

Mange tusind tak! Vi er så glade for at høre at du havde en rigtig god og tryg oplevelse!
Det er nemlig ét af vores mål!

KONG og West Paw er heller aldrig til at tage fejl af - de er bestemt blandt vores personlige favoritter!

Vi ønsker dig og din heldige hund en rigtig god jul <3

100% kvalitetswebshop

Alting på denne webshop er grundig overvejet og testet, så man er helt sikker på at sit hund kun får det bedste på markedet!
Jeg synes sådan, at man har manglet en webshop som denne, og man er altid sikret 100% den bedst mulige service! :))

Besvarelse fra Trofast

Sådan en besked, bekræfter os bare i at dette projekt var det HELT rigtige at sætte igang!
Tusind tak!

Vi ønsker dig en rigtig dejlig jul <3

Bedste anbefalinger til Camilla og hele holdet bag Trofast

Man føler sig fuldstændigt tryg hos Camilla!

Kære Anna,

Tusind tusind tak for de meget søde ord! Det varmer alle vores hjerter <3

Vi ønsker dig en rigtig rigtig god jul!

En klar anbefaling herfra!

Virkelig lækker webshop med endnu federe produkter!
Derudover er folkene bag shoppen super venlige og yderst kompetente.

Hej Søren,

Tusind tak for de søde ord - de varmer vores hundeglade hjerter <3

Varme hilsner fra Team Trofast

Super produkter.

Fantastisk koncept! Hjemmeside hvor jeg kan købe lækre, testede produkter og få eksperthjælp til hunden. Kan klart anbefales!

Kære Maj-Britt,

Tusind tusind tak for de flotte ord - hvor er vi bare glade for at du elsker vores koncept lige så meget som vi gør! - TAK <3

Mange hilsner fra Team Trofast

Helt fantastisk wepshop

Helt fantastisk wepshop, rigtig god service og produkterne er helt vildt høj kvalitet!! fem stjerner her fra!

Hej Ellen,

Tusind tak for de søde ord - de gør os glade! :-)

Varme hilsner fra Team Trofast <3

Superfin service

Virkelig kvalitets-varer. Selen fra dog copenhagen sidder perfekt og vapse elsker sin lickimat. Tak for god og hurtig service.

Kære Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at selen bare sidder perfekt og at din hvalp blev glad for sin lickimat!

Mange hilser fra Team Trofast <3

Fantastisk service

Fantastisk service, og skønne produkter!! 5 store stjerner herfra 🤩

Hej Sandra,

Mange tak for din gode anmeldelse, og for de 5 stjerner. Det betyder bare så meget for os!

Mange hilser fra Team Trofast <3

Fantastisk webshop

Fantastisk webshop! Virkelig god service, hurtig levering og høj kvalitet af produkterne. 5 stjerner herfra

Hej Anne Sophie,

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det gør os glade, at vi kan gøre dig glade!

Varme hilsner fra Team Trofast <3

Den her side er en drøm for hundeejere…

Den her side er en drøm for hundeejere der vil deres hund det aller aller bedste
Wauw sikke en service - min hund har forskellige skavanker og har fået den bedste vejledning på en foder som skal håndtere sterilisation og en mild inflamatiorisk tarm hvor vi fra dyrehospital er anbefalet et højt fiberholdigt foder. Syns det er så godt der er en side med nogle nørder bag som alternativ til /hjælp til dyrlægens anbefalinger. Det er virkelig fedt - glæder mig til at afprøve foderet på min hund og ikke et sekund at jeg altid vil vende tilbage til dem for hjælp og sparring.
Bonus for mit vedkommende og min hunds så har de så meget fedt og brugbart aktivitetslegetøj til hunden der skal udfordres og som elsker at bruge hovedet og arbejde.
Og ja så røg der også lige en lækker sele i kurven som er perfekt og som kun gør godt for hendes krop og bevægelser
Sidst men ikke mindst så er det nogle lækre godbider I shoppen og ja min hund vil ikke træne for de der billige skinketern/pølser jeg kan købe i rema - nej det skal være rigitg lækkert åbenbart. Så dem bruger vi til træning og KUN til træning.
De varmeste anbefalinger herfra og nørderne bag siden er uden tvivl hundenes engle. Er du i tvivl så skriv og spørg dem. De svarer også hurtigt og spørger ind hvis man ikke har givet nok info:)

30. november 2020

Hej Michella,

Tusind tusind tak for din utroligt dejlige anmeldelse. Hvor er vi bare glade for at høre at du har haft sådan en god oplevelse. <3

Det er jo netop det vi gerne vil opnå med denne webshop. Vi glæder os til at høre om hvordan det går på det nye foder. :)

Mange hilsner fra Team Trofast <3